Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 18.06.2013 18:25

Kiepura napisał(a):
DCK napisał(a): Europejskich pucharów nie liczę, bo tam dużo nie pogramy.

Uważasz, że Legia nie przejdzie fazy grupowej w LM ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 18:25

Kiepura napisał(a):...
Europejskich pucharów nie liczę, bo tam dużo nie pogramy....

Jak to nieee :?: :roll: :wink: :D
Kiepuro drogi, więcej wiary... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 18:27

O jednym czasie realista :lol:
"Wiara" w sukcesy w pucharach...w sumie masochizm :lol:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 18.06.2013 18:29

Po raz kilkunasty można by rzec: jak nie teraz to nigdy.. ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 18:35

Od zawsze w pucharach kibicowałem WSZYSTKIM polskim drużynom, do czasu gdy od kibola Lecha dostałem "zjebkę" za nieszczerość, obłudę i takie tam...
Teraz będę kibicować wszystkim polskim drużynom za wyj. Lecha :wink: :D
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 18.06.2013 19:05

Legia przede wszystkim, ale z przyjemnością pokibicuję Lechowi, Śląskowi i Piastowi w pucharach.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.06.2013 20:20

realista2 napisał(a):
Kiepura napisał(a):
DCK napisał(a): Europejskich pucharów nie liczę, bo tam dużo nie pogramy.

Uważasz, że Legia nie przejdzie fazy grupowej w LM ?

W sumie to nic nie uważam, bo aktualnie głównie śledzę sytuacje w drużynach, które będą naszymi rywalami w pasjonujacej walce o utrzymanie się w ekstraklasie. :sm:

Ale widziałem gdzieś na kogo możecie trafić w IV rundzie i dawałem Wam jakieś 15 % szans. Ale LE chyba całkiem realna.

Oczywiscie zawsze pozostaje :

slapol napisał(a):więcej wiary... :wink:

slapol napisał(a):Teraz będę kibicować wszystkim polskim drużynom za wyj. Lecha :wink: :D

Mam zupełnie tak samo. W tym sezonie kibicuje wszystkim polskim drużynom w pucharach europejskich za wyjątkiem Legii, Lecha i Piasta. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 21:20

Mam zupełnie tak samo. W tym sezonie kibicuje wszystkim polskim drużynom w pucharach europejskich za wyjątkiem Legii, Lecha i Piasta. :mrgreen:

Dzięki Kiepura :lol: :lol: :lol:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.06.2013 21:51

slapol napisał(a):

Ty nie dziekuj, tylko naciskaj S. i miasto by grajków dokupili. Tak, żeby nie skończyło się na 1 dwumeczu. :roll:

Fajnie byłoby wyskoczyć do Wrocławia na jakiś mecz. :D

Tu jest napisane, że możecie np. na FK Rudar Pljevlja trafić

Obrazek

Fajny stadion, Durmitor niedaleko :hut:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.06.2013 22:08

Kiepura napisał(a):
slapol napisał(a):

Ty nie dziekuj, tylko naciskaj S. i miasto by grajków dokupili. Tak, żeby nie skończyło się na 1 dwumeczu. :roll:

Fajnie byłoby wyskoczyć do Wrocławia na jakiś mecz. :D

Tu jest napisane, że możecie np. na FK Rudar Pljevlja trafić

Obrazek

Fajny stadion, Durmitor niedaleko :hut:

Ech.... powiem Ci - S... ma to w dupie, miasto nie chce dawać już kasy na imprezę publiczno - prywatną, dobrze grający Ćwieląg poszedł do II Germańskiej, Kowalczyk do Rosji, gości z napadu zautowali (Voskamp, Diaz). może przyjdzie Piątek z Polonii(zagra z Sobotą:))), o Portugalczyka coś walczą, jest jeden Albańczyk.....ogólnie szału ni ma :(((
Durmitor....można pooglądać, wynik....no cóż.... co Ci będę ściemniał... :wink: :lol:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 19.06.2013 06:31

Mam podobnie jak Kiepura i kibicuję tylko jednej drużynie, czy to puchary, repra czy cokolwiek. Czasem jedynie z chęcią popatrzę na fajne historie i mecze z udziałem innych ekip.. ;)

A jakieś mecze w pucharach, szczególnie na chorwackim wybrzeżu, to byłaby fajna sprawa... ;)

Aha, a kibicować Lechowi nikt nie musi - i tak kibicuje mu na meczach najwięcej osób w Polsce więc wystarczy.. ;) :D
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 19.06.2013 14:23

Kiepura w jakim listopadzie ?? w sierpniu już będzie " mieliśmy krótki okres przygotowawczy, padało więc wypadło kilka jednostek, czujemy w nogach sezon......... " i resztę ble ble ble

a jak tam franio pod Wawelem?
pierwszy transfer już wam przyklepał (ten z rzeszy ;))

co do kibicowania innym w Polsce
zapytajcie kogoś z Gelsenkirchen czy kibicował "naszej borusji" ;) w pucharach
normalna rzecz
kibicować swoim i liczyć na potknięcia innych
szydera być musi
u nas cieniutko widzę te puchary w tym roku
Leśny cwaniak w Polsce ( wyciąganie z Lecha) ale zaliczył mocne zderzenie z rynkiem transferowym w Europie więc będzie lipa

sorki za chaos w wypowiedzi, nowa praca trzeba się pilnować ;)
Ostatnio edytowano 19.06.2013 14:29 przez Sven, łącznie edytowano 2 razy
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 19.06.2013 14:25

No z tego co mówią syn jego kumpla zameldował się już w Krakowie.
Rywale Wisły zaczynają mieć pot na skroniach.. ;)
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 19.06.2013 14:41

razpol napisał(a):No z tego co mówią syn jego kumpla zameldował się już w Krakowie.
Rywale Wisły zaczynają mieć pot na skroniach.. ;)

Ale ten przynajmiej kopał w 2. budenslidze, u nas zaciąg z IV-ligowca :?
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 19.06.2013 14:46

Sven napisał(a):Leśny cwaniak w Polsce ( wyciąganie z Lecha) ale zaliczył mocne zderzenie z rynkiem transferowym w Europie więc będzie lipa

Mając w perspektywie grę o LM powinno mu być dużo łatwiej, sam jestem ciekaw kogo mu się uda sprowadzić i jak się sprawdzą. Najbardziej jestem ciekaw tego Ojamy, co logiczne. ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone