.png)
mysza73 napisał(a):witpol napisał(a):Jak na razie Legioniści nie zawodzą, śmiem twierdzić, że na razie to najlepszy mecz polskich drużyn w pucharach. Oby w drugiej połówce nie było gorzej![]()
Już nie jest tak dobrze
.png)
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):Wisła 40% szans na awans, Legia odpadnie ( to moje prognozy) teraz mecz Śląska.
.png)
Sven napisał(a):Kiepura jakie dylematy![]()
Szable do boju lance w dłoń ...
a na serio taki mały kompromis - kibicuj kibicom ( tak trochę rzecz jasna)
kopaczy potraktuj po wiślacku
mysza73 napisał(a):witpol napisał(a):Jak na razie Legioniści nie zawodzą, śmiem twierdzić, że na razie to najlepszy mecz polskich drużyn w pucharach. Oby w drugiej połówce nie było gorzej![]()
Już nie jest tak dobrze
.png)
Kiepura napisał(a):mysza73 napisał(a):witpol napisał(a):Jak na razie Legioniści nie zawodzą, śmiem twierdzić, że na razie to najlepszy mecz polskich drużyn w pucharach. Oby w drugiej połówce nie było gorzej![]()
Już nie jest tak dobrze
![]()
![]()
![]()
Baba tutaj![]()
Coś mnie ominęło, Zły Rysio zamknął ZłeBaby, bo było niemiło![]()
![]()
.png)
mysza73 napisał(a):Kiepura napisał(a):mysza73 napisał(a):witpol napisał(a):Jak na razie Legioniści nie zawodzą, śmiem twierdzić, że na razie to najlepszy mecz polskich drużyn w pucharach. Oby w drugiej połówce nie było gorzej![]()
Już nie jest tak dobrze
![]()
![]()
![]()
Baba tutaj![]()
![]()
Oglądam wszystkie mecze, ku rozpaczy mojego męża![]()
A w ogóle u mnie na kompie jest non stop crp.pl, a w tv eurosport bądź inny kanał sportowy, jedynym sportem, do jakiego nie mogę się przekonać, to koszykówka
A już na mecze siatkówki to mogę nawet o 3 w nocy wstać![]()
Kiedy wreszcie zacznie się ten sezon siatkarski![]()
Pozdrawiam
.png)
witpol napisał(a):mysza73 napisał(a):Kiepura napisał(a):mysza73 napisał(a):witpol napisał(a):Jak na razie Legioniści nie zawodzą, śmiem twierdzić, że na razie to najlepszy mecz polskich drużyn w pucharach. Oby w drugiej połówce nie było gorzej![]()
Już nie jest tak dobrze
![]()
![]()
![]()
Baba tutaj![]()
![]()
A w ogóle u mnie na kompie jest non stop crp.pl, a w tv eurosport bądź inny kanał sportowy, jedynym sportem, do jakiego nie mogę się przekonać, to koszykówka
Pozdrawiam
Potwierdzam, nawet kiedyś podrzuciła linka na kompa, abym mógł oglądać mistrzostwa kobiet w Japonii
.png)
mysza73 napisał(a):Kiepura napisał(a):mysza73 napisał(a):witpol napisał(a):Jak na razie Legioniści nie zawodzą, śmiem twierdzić, że na razie to najlepszy mecz polskich drużyn w pucharach. Oby w drugiej połówce nie było gorzej![]()
Już nie jest tak dobrze
![]()
![]()
![]()
Baba tutaj![]()
![]()
Pozdrawiam