Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 17.08.2011 09:03

mireks tylko nie za głośno tej Wiśle kibicuj - w Piasecznie ściany mają uszy :wink:

mam jednego typa na osiedlu który rok temu krzyczał ze szczęścia kiedy Lech grał w LE teraz jak Wisła grała w eliminacjach ale jak idzie liga to średnio go słychać :lol:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 17.08.2011 09:09

Sven,ja będę kibicował przed telewizorem,ale czarno widzę awans naszych drużyn.
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 17.08.2011 09:30

Trzeba być optymistą, na Legii będzie dwunasty zawodnik - kibice
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 17.08.2011 10:43

witpol napisał(a):Trzeba być optymistą, na Legii będzie dwunasty zawodnik - kibice

A na Wiśle nie będzie dwunastego zawodnika? 8O Przeca ma być dziś komplet na trybunach.
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 17.08.2011 11:06

podszywacz napisał(a):
witpol napisał(a):Trzeba być optymistą, na Legii będzie dwunasty zawodnik - kibice

A na Wiśle nie będzie dwunastego zawodnika? 8O Przeca ma być dziś komplet na trybunach.

Oczywiście , że będzie, ale macie teoretycznie najsłabszego przeciwnika
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.08.2011 13:23

Ja będę kibicował na obczyźnie. Pozdrav dla wszystkich fanów kopanej znad zimnego toceno Karlovacko w Dalmatynskiej Kuci w Borku na Peljescu :lol:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 17.08.2011 16:37

Miłego oglądania oraz wypoczynku.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 17.08.2011 16:40

Nieraz byłem optymistą i się rozczarowałem,dlatego piszę tak jak mi serce podpowiada.Fakt,Legia trafiła najmocniejszego przeciwnika.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.08.2011 19:52

Wisła startuje, co prawda tylko dwóch kończyło podstawówkę w Polsce, a reszta poza krajem no ale zawsze to zespół z Krakowa choć tylko z nazwy.
powodzenia
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 17.08.2011 23:32

Jestem. Popijając zimne piwko lecze obolałe gardło.

Piłkarsko było tak: taktyka, taktyka, taktyka. Zero polotu tylko hard work. Apoel to mocna, zgrana ekipa. Ale jak zwykle zadecydowała odrobinka wyzwolonego geniuszu. Szanse na przejście są, ale to wciąż Apoel jest faworytem. Szkoda tej poprzeczki i sytuacji Małeckiego z pierwszej połowy.

Kibicowsko. Goście - raczej zawód. Poziom ekip kibicowskich z drugiego szeregu naszej ekstraklasy. Coś tam próbowali na początku, dostali strzała (decybelowego) między oczy od naszych kibiców i skończyło się. Czasami widac było tylko, że coś tam śpiewają, klaskają ale słychać ich nie było. Doping, który rozpoczął się godzine przed meczem powoli siadał ale do końca na bardzo dobrym poziomie.

Oprawa i organizacja meczu itd. Nie do porównania. Wiadomo hymn (Kaszanka) itd. Ale...Nie wiem dlaczego na zwykłych meczach ligowych nie można pokazać na telebimach bramek z innych stadionów, aktualnych wyników, statystyk itd.

Jutro następni do golenia. :D Śląskowi życzymy wyniku, który nie przekreśli szans na awans. Kibicom Legii - świetnej zabawy na trybunach. :D

Ps. Zebik. A Wisła to skąd jest jak nie z Krakowa. Z Honolulu ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.08.2011 08:42

Że Kopernik była kobietą powszechnie wiadomo, ale że na stosie skończyła...
czytaj :wink:

Pozdrav :)
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 18.08.2011 08:42

zabawa będzie przednia 8)
raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę :twisted:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 18.08.2011 09:59

Sven napisał(a):raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę :twisted:

No właśnie...

Słabe to losowanie... :x

No bo z jednej strony, jak tu kibicować Legii.
No, ale z drugiej strony, jak tu kibicować kacapom, przeciwko naszym (z Warszawy co prawda, ale zawsze to oni bardziej nasiejsi są :) ). Nie godzi się.
Oglądać i nie kibicować ? To już lepiej na ryby iść :roll:
Ale nie mam wędki :evil:
Ekhm, ciężkie jest życie.
:D
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 18.08.2011 11:06

Kiepura napisał(a):Jestem. Popijając zimne piwko lecze obolałe gardło.

Ja też jestem. Też ledwo mówię, niestety w pracy mi zabraniają leczyć gardło piwkiem :wink: Potwierdzam to co napisałeś o meczu i trybunach. Małecki grał piach cały mecz i strzelił cudowną bramkę która zatarła obraz wcześniejszej kiepskiej gry. Genkov jako pomocnik robił sporo szumu w polu ale jego powinno rozliczać się ze strzelonych bramek których ostatnio mu brakuje. Powinien w 70 minucie być zmieniony przez Bitona. Ogólnie szanse awansu oceniam dalej na 50%, zaliczka jednej bramki to żadna zaliczka. Będzie walka o każde źdźbło trawy w Nikozji. A dziś? WKS Śląsk !!!
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 18.08.2011 14:07

Kiepura jakie dylematy :wink:
Szable do boju lance w dłoń ...
a na serio taki mały kompromis - kibicuj kibicom ( tak trochę rzecz jasna) :wink:
kopaczy potraktuj po wiślacku 8)

czerwona zaraza już się nakręca :
http://babol.pl/kat,1025465,title,Kibic ... caid=5cdd7

trochę wkurzający jest fakt że w projektach szalików pomogli wąchający się kiedyś z tym elementem lechici
dzikusów z Moskwy ma być 500
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone