żeby temat nie spadł za nisko
z życzeniami noworocznymi
z fartem w 2013 Panie i Panowie
.png)
.png)
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Nie lubię rac, dla mnie to zabawa dla przedszkolaków, ale jeśli ktoś inny to lubi i jest to dla niego ważne niech ma.
.png)
weldon napisał(a):Po ostatnim wypadku w Warszawie uważam, że to w akurat nie jest zabawa dla przedszkolaków i nie wydaje mi się, żeby wydawanie zgody na użycie środków pirotechnicznych w miejscu, gdzie mogą przebywać młodzież i dzieci przez osoby przypadkowe i nieuprawnione do takiej zabawy miało jakikolwiek sens.
Odpalił pan racę i jakie wnioski?
- Zabranianie ich jest chore. Powinno się ze strażą pożarną ustalić, na jakich zasadach można ich używać i dopuścić. Proszę mi wierzyć, nie ma w nich nic niebezpiecznego. Na moim sylwestrze wnuki w wieku sześciu i ośmiu lat z tym urzędowały. Nic nikomu się nie stało.
.png)
.png)
weldon napisał(a):Może dopuszczą, ale, jak wspomniałem, na normalnych warunkach, pokazu pirotechnicznego?
Wydaje mi się, że same kluby kibica zaproponowały takie rozwiązanie, że w trakcie meczu race będą obsługiwane przez osoby uprawnione i przeszkolone.
Takie rozwiązanie przecież zdaje egzamin wszędzie, więc czemu tu by nie miało spełnić oczekiwań?
No, chyba, że priorytetem jest frajda z samego faktu, że można sobie postrzelać bezkarnie i bez sensu, a nie zabawa?
.png)
Kiepura napisał(a):Nikt rac nie dopuści, bo zostały zabronione nie w trosce o bezpieczeństwo, tylko w ramach kary dla nieposłusznej grupy społecznej.
Kiepura napisał(a):Dwie rzeczy powinny być przestrzegane.
Atesty (bo teraz w ramach "podziemia" różny chłam sie podobno pojawia) i zakaz ich rzucania na boisko.
realista2 napisał(a):Na półmetku Legia jest numerem jeden z wielkimi szansami na LM.

.png)
greenrs napisał(a):Kiepura napisał(a):Nikt rac nie dopuści, bo zostały zabronione nie w trosce o bezpieczeństwo, tylko w ramach kary dla nieposłusznej grupy społecznej.
Antek Ci to powiedział?Kiepura napisał(a):Dwie rzeczy powinny być przestrzegane.
Atesty (bo teraz w ramach "podziemia" różny chłam sie podobno pojawia) i zakaz ich rzucania na boisko.
Kto te atesty będzie sprawdzał? Bramkarze, policja czy delegat UEFA?
alessandro1977 napisał(a):realista2 napisał(a):Na półmetku Legia jest numerem jeden z wielkimi szansami na LM.
Przestań bo brzuch mnie boli
Kiepura napisał(a):
Akurat Legia ma w tym momencie drużynę, która może awansować.
.png)
.png)
Sven napisał(a):- Umożliwienie prowadzenia dopingu z użyciem materiałów pirotechnicznych w modelu duńskim (stowarzyszenie kibiców odpowiedzialne za doping wnosi kaucję, która przepada na pokrycie ewentualnych roszczeń odszkodowawczych).