Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Trzeba być kreatywnym i pokonywać coraz więcej przeszkód aby sławić swój klub,ale w gruncie rzeczy dodaje to tylko większego smaku tym najzagorzalszym .Bardzo fajnie,że taki klasyk będzie mogła zobaczyć szersza publika jako,że transmisja również w TVP 1 (choć pod względem sportowym obawiam się standardowych szachów i gry na wynik co od długiego już czasu ma najczęściej miejsce w przypadku ważniejszych spotkań naszej ligi) Mecz w niedzielę(czyli jutro ) o 14:30
Dzisiaj o 19:00 na Orange Sport derby Belgradu jakby ktoś chciał popatrzeć
Jednym okiem oglądam Lewandowskiego ( 77 minuta, a "Lewy" 2 gole), a drugim poczytuję relacje cromaniaków, To drugie znacznie ciekawsze. (przynajmniej dla mnie, ale... podziwiam tego "Lewego"). Gajus
GSM napisał(a):Dzisiaj o 19:00 na Orange Sport derby Belgradu jakby ktoś chciał popatrzeć
Dzięki za przypomnienie.
Kapitalny mecz w którym emocje aż wychodziły z ekranu telewizora. Emocje na boisku jak i na trybunach. Samo piękno futbolu. Na tle martwych Gran Derbi kosmos.
Sprawdziło się stare powiedzenie, ze derby rządzą się swoimi prawami. Teoretycznie słabsza Crvena niesiona świetnym dopingiem wygrywa, także dzięki nieprawdopodobnej ambicji. Piłkarsko spodziewałem się słabszego poziomu i się bardzo mile zawiodłem.
Kapitalny mecz na trybunach. Jak widać da się odpalić race, a nawet ognie sztuczne. Szkoda, że w czasach pustego, komercyjnego modernfutbolu a la Platini takich meczów jest coraz mniej.
Czy inna komanda ściągnęła by na stadion 40 tys ludzi? Ten mecz wiele mówi co znaczy Legia w polskiej piłce i wszyscy to wiemy tylko niektórzy nie chcą się do tego przyznać.
Mecz każdego zespołu z Legią to dla jego kibiców klasyk,wydarzenie szczególne i to wystarczy za odpowiedź Mi osobiście jest obojętne czy ktoś Legii nienawidzi albo czy ją podziwia(choć fakt faktem,że jak komuś piana z pyska leci na widok (L) to szyderczy uśmiech politowania się pojawi ) bo ten zespół jest dla mnie jako kibica i tyle.Już sama jej nazwa to coś szczególnego Legia to tradycja i wspaniała tożsamość Szkoda tylko,że i tak uboga kadra jest jeszcze przetrzebiona kontuzjami(ale w Lechu podobnie w sumie)
Dodatkowy ogień z wczorajszych derbów Belgradu : Crvena
Partizan
Niestety w Partizanie ciągle ma się dobrze pełen bezsensownej przemocy wewnętrzny konflikt między kibicami tego zespołu co widać na filmiku kiedy siedzący w oddzielnych grupach zwaśnieni kibice rzucają w siebie racami