Tak czy tak źle, przy otwartym będzie padać, przy zamkniętym będzie duszno.
No i mamy już wytłumaczenie porażki.
Ależ ja genialny jestem
.png)
weldon napisał(a):Przy zamkniętym zacina tą szczeliną pomiędzy sztywnym, a składanym dachem, więc przy zamkniętym będzie i duszno i mokro
Który stadion dostał tego Mistera do 15 tysięcy?
Cracovii? Bo Wisła, zdaje się, ma 33 tysiące pojemności?
A z ta wodą, to może być pic.
Ja nie jestem pewien, ale możliwe, że to jest nie zdjęcie, tylko wizualizacja i tam obok może miały być jakieś sadzawki, tylko przerobili na parking, albo inny lasek.
.png)

.png)
weldon napisał(a):Coś w tym może być
Przepraszam za OT, ale to taki podobny przykład, jak kiedyś szukałem tego jeziorka na jednym z praskich osiedli:
... które okazało się efektem braku odpowiednich odpływów kanalizacyjnych w latach osiemdziesiątych XX wieku.
Mieszkańcy mieli nieplanowane rozrywki wodne.
podszywacz napisał(a):Serce w Pasy, bojo treningowe jest dokładnie na wprost trybuny zachodniej, zdjęcie jest zrobione w kierunku narożnika (i sektora na którym z lubością wyrywacie nam krzesełka)
.png)
Serce w pasy napisał(a):My tylko sprawdzamy czy w końcu przymocowali je Wam porządnie.
I za każdym razem wskazujemy na fuszerę jaką Wam wykonawcy odwalili.
My to z troski robimy
Serce w pasy napisał(a):A co do Waszego stadionu to byłem na nim za komuny może dwa-trzy razy na derbach o herbową tarczę Krakowa.
podszywacz napisał(a):Zdecydowanie lepiej się prezentuje w środku niż na zewnątrz. Dobra widoczność, wyszydzanej przez krytykantów stadionu odległości 17 m trybun od murawy się nie czuje, szczególnie jak się ma miejsce na piętrze tak jak ja. Gdyby jeszcze były wyniki bo kiedyś to była twierdza nie do zdobycia a teraz nas leje kto chce