Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 06.10.2012 05:33

Kiepura napisał(a):Ale bramki ładne.

Prawda? :)

Ja tam Widzewowi źle nie życzę, ale jakby co najwyżej zremisował, to by całkiem klawo wyszło ;)

Kiepura napisał(a):Nie wiem co dolega Saganowskiemu, ale ma nadzieje, że wróci do zdrowia.

Sprawy sercowe podobno.
Z jednej strony, to mógłby jeszcze sezon, dwa, pograć, z drugiej, to nie każdemu jest dana druga szansa.

Jak mu kto tam paluchem raz pogroził, to nie ma co zwalać na niedoleczone grypy,
tylko czas pomyśleć o pracy z młodzieżą :/

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2012 09:15

Patrząc na liderowanie w tabeli Widzewa i dzisiejsze Legii ,sposobem na zdobycie mistrza Polski jest bojkot kiboli swojego klubu.
Doping (albo jego brak)prawdziwych kibiców ma swoje odbicie w czołówce tabeli !
;)
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 06.10.2012 22:51

z tego milika może być zacny grajek....... żeby tylko jak najszybciej wyjechał

umacnianie zgody z Hagą jest mocno wyczerpujące ;)

jeszcze kilka godzin i Holendrzy będą to znali na pamięć
ja uwielbiam ją...............
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 07.10.2012 07:13

umacnianie zgody z Hagą jest mocno wyczerpujące

Na dzisiejszy poranek polecam sok pomidorowy. W dużych ilościach. Zmieszany nie wstrząśnięty. Pity wolno małymi łykami. Sprawdzone. :D

Coś Ci rozsyłacze sms-ów nie mogą ustalić wersji. Był doping, nie było dopingu... Ważny dla zawodników, nieważny. Ustalili by jedną wersje, bo otwieram gazetę, czy to forum i skołowany taki kurna jestem. Człowiek nie wie co ma mysleć :D
Może by zapytać piłkarzy ? Np. takiego Radovicia...
Ale w sumie nie dziwota, rozsyłacze gorsze teraz maja problemy.

Ekhm, lekarz zalecił mi ćwiczenie przepony to czytałem sobie to forum. Teraz mi powiedział, ze przeforsowałem. :? Nosz kurna, jak nie urok to przemarsz wojska.
Czas dać sobie na wstrzymanie. Zwłaszcza, że forumowy akcent ze śmieszno przeszedł na grustno a może i straszno.
Zaglądnę za parę tygodni, może się polepszy...

No to nara...

:papa:
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 07.10.2012 11:30

weldon napisał(a): Ja tam Widzewowi źle nie życzę, ale jakby co najwyżej zremisował, to by całkiem klawo wyszło ;)

W dniu meczu zawsze jestem optymistą :D. Trzy punkty dla Portowców i nie ma innego wyjścia.
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 07.10.2012 11:58

arkona napisał(a):
weldon napisał(a): Ja tam Widzewowi źle nie życzę, ale jakby co najwyżej zremisował, to by całkiem klawo wyszło ;)

W dniu meczu zawsze jestem optymistą :D. Trzy punkty dla Portowców i nie ma innego wyjścia.

i tego Ci arkona życzę z całego serca :D

Caeterum censeo Widzew esse delendam ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.10.2012 15:32

raffiu napisał(a):
arkona napisał(a):

Życzenie się spełniło :lol: dobre masz serce rafiu :lol:
arkona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkona » 07.10.2012 16:02

raffiu napisał(a):
arkona napisał(a):

Caeterum censeo Widzew esse delendam ;)

Dzieki Raffiu. A co do waszego wyniku wczoraj to żal patrzeć jak, tak zasłużony klub jak, ŁKS stacza się po równi pochyłej w odchłań. Pamiętam jak myśmy takie wynika osiągali 1:7, 0:9 trochę trwało zanim się odbudowaliśmy. Czego i wam życzę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.10.2012 19:46

O!Dziwne!Żyleta na Camp Nou nie bojkotuje dzisiaj,nawet śpiewają "jestesmy z Wami" ;)
KamilWro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) KamilWro » 09.10.2012 13:10

Brameczki piękne na ostatnim Gran Derby :)
Widać, że mecz dwóch graczy był :)
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 09.10.2012 17:25

To ja "poniewczasowo" zarzucam jeszcze filmik z chorwackich derbów nagrany przez "polskiego turystę stadionowego" z tej stronki http://www.kartofliska.pl/

fylm: !

Za chwilę to co kocham czyli mecze reprezentacji i oby jak najlepiej się pokazać z Anglikami...nie pisze o wygranej i głupim podbijaniu bębenka ,ale żeby było w miarę porządnie.Choć to może być jeszcze trudniejsze bo przecież Błaszczykowski wypadł,a dużo od niego zależało w ostatnich spotkaniach.Najpierw jednak próba i przetarcie czyli RPA
POLSKA!
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 09.10.2012 21:15

GSM ty jesteś z Legii ?
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 10.10.2012 08:12

Po prostu jej kibicuje od dziecka :)
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 11.10.2012 21:08

GSM napisał(a):Po prostu jej kibicuje od dziecka :)

Nie ma ludzi idealnych ;) :|
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 13.10.2012 09:10

Maciej napisał(a):
GSM napisał(a):Po prostu jej kibicuje od dziecka :)

Nie ma ludzi idealnych ;) :|

I dla takich właśnie Pan Bóg stworzył okolice Poznania ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone