realista2 napisał(a):Jeśliby niesprawiedliwy los ukarał cię pobytem w Warszawie to w Warszawie jest Legia póki co i zaręczam , że Legię też można pokochać.
A na co mu Legia?
On chce stadion widywać, a nie zespół
.png)
weldon napisał(a):realista2 napisał(a):Jeśliby niesprawiedliwy los ukarał cię pobytem w Warszawie to w Warszawie jest Legia póki co i zaręczam , że Legię też można pokochać.
A na co mu Legia?![]()
On chce stadion widywać, a nie zespół![]()
.png)
podszywacz napisał(a):weldon napisał(a):realista2 napisał(a):Jeśliby niesprawiedliwy los ukarał cię pobytem w Warszawie to w Warszawie jest Legia póki co i zaręczam , że Legię też można pokochać.
A na co mu Legia?![]()
On chce stadion widywać, a nie zespół![]()
A skąd taka dalece posunięta teoria?![]()
.png)
weldon napisał(a):Sam pisałeś, że z Warszawy daleko do stadionu Wisły byś miał![]()
weldon napisał(a):Swoją drogą, fotki sobie na skyscrapperze obejrzałem, to ładnie położony.
Co to za woda koło niego jest, bo nie wnikałem?
.png)
.png)
kukris napisał(a):Proponuję nie gwizdać na naszych piłkarzy (nawet po złych zagraniach) niemal od pierwszych minut meczu
i nie żegnać ich udających się w przerwie do szatni gwizdami.W przeciwnym razie potwierdzimy tylko, że największy bazar w Europie jedynie (w związku z organizacją EURO 2012) zmienił swój wygląd![]()
Pozdr
.png)
podszywacz napisał(a):Może to taka rzeka, Wisła się nazywa?

kukris napisał(a):Proponuję nie gwizdać na naszych piłkarzy (...) W przeciwnym razie potwierdzimy tylko, że największy bazar w Europie jedynie (w związku z organizacją EURO 2012) zmienił swój wygląd![]()
.png)
weldon napisał(a):To:
podszywacz napisał(a):............. nasz stadion też architektonicznie piękny nie jest, ten po niewłaściwej stronie Błoń jakimś Kauflandem zalatuje
.png)
Serce w pasy napisał(a):podszywacz napisał(a):............. nasz stadion też architektonicznie piękny nie jest, ten po niewłaściwej stronie Błoń jakimś Kauflandem zalatuje
I tu muszę zabrać głos, gdyż Twoja opinia dalece subiektywna, jest niczym nie popartym sloganem wymyślonym, przez Waszych sfrustrowanych kibiców, że miasto i Wasze władze dały zrobić coś na wzór namiotu cyrkowego z Waszego stadionu.
A fakt jest taki, że nasz stadion otrzymał drugą nagrodę w Europie, podczas konkursu projektów architektonicznych we Francji, w kategorii "Stadiony o pojemności do 15000 kibiców".
P.S.
Sam nie miałem pojęcia o istnieniu takiego konkursu.
.png)
Serce w pasy napisał(a):Nie no oczywiście, że nie możemy nic mieć lepszego od Was, no może kibiców bo my jesteśmy z drużyną na dobre i na złe, a u Was widać ilu kibiców chodzi obecnie, a ilu chodziło jak mieliście mistrza.
Mówią na to kibice sukcesu![]()
Serce w pasy napisał(a):P.S.
Na nasz stadion mówią Tesco, a nie Kaufland
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):Mówiąc o kibicach "na dobre i na złe" miałem na myśli te 7,5-8tyś, którzy chodzą na mecze również po spadku.
Liczą proporcjonalnie u Was powinno być ponad 20tyś mecz w mecz, a może i jeszcze więcej bo jesteście w ekstraklasie.