realista2 napisał(a):slapol napisał(a): , a w dodatku z sympatycznego miasta (wspominałem, że do Krakusów mam słabość).
żeby tak do Warszawiakow ktoś mial słabość.....
Ja mam. Ale do warszawiaków
.png)
Kiepura napisał(a):slapol napisał(a):
Ale co tam, co tam.....Boniek czy Kosecki
Z dwojga złego wole Bońka. Nieudacznik, ale przynajmniej nie będzie ślepym narzędziem.
Kosecki raczej kojarzy mi się z aparatczykiem partyjnym przesuniętym na "odcinek" zgodnie z staropolska zasadą "partia kieruje, rząd (prezes) rządzi".
Zbyt kojarzony z polityką.
No i ciut za bardzo kojarzony z pewnym klubem![]()
Ale wygra Kręcina.
W sumie jak napisałem wcześniej, żaden z pięciu kandydatów nie daje nadzieji na większe zmiany.
Najlepszym kandydatem jest pani dwojga imion:
Rozwiązanie PZPN.
Edit.
A tu coś z Twojego podwórka a się nie chwalisz.Ponad 8,5 tysiąca dzieci zasiądzie na trybunach Stadionu Miejskiego podczas środowego meczu Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów. Wszystkie zostały zaproszone przez zespół mistrza Polski w ramach drugiej edycji akcji „Dzieci na stadionie - uczymy się dopingu”.
Śląsk już po raz drugi organizuje akcję „Dzieci na stadionie - uczymy się dopingu”. Poprzednio wrocławski klub zaprosił uczniów, młodych sportowców oraz podopiecznych placówek wychowawczych na marcowy mecz z Arką Gdynia. Wtedy na trybunach Stadionu Miejskiego pojawiło się 6743 dzieci. W środę będzie ich dwa tysiące więcej!
http://www.slaskwroclaw.pl/8994882.dhtml#.UGGbYJWCQp8.facebook
U nas ostatnio tylko 1250. Lekki wstyd czuje.
.png)
weldon napisał(a):realista2 napisał(a):slapol napisał(a): , a w dodatku z sympatycznego miasta (wspominałem, że do Krakusów mam słabość).
Ja mam. Ale do warszawiaków
realista2 napisał(a):Duża litera należy się jak psu buda.
realista2 napisał(a):slapol napisał(a): , a w dodatku z sympatycznego miasta (wspominałem, że do Krakusów mam słabość).
.png)
weldon napisał(a):Echa, realista, jak realista, ale te zasady
Świt Nowy Dwór, RKS Okęcie, Legionovię, Znicz Pruszków
.png)
Kiepura napisał(a):A co do Warszawiaków to w każdym kraju generalnie nie przepada się za mieszkańcami stolicy. Taki stereotyp. Za to mają dużo wyższe zarobki. Coś za coś.
Kiepura napisał(a):A co do Warszawiaków
Kiepura napisał(a):Świt Nowy Dwór, RKS Okęcie, Legionovię, Znicz Pruszków
To już też Warszawa ?