Sven napisał(a):Janusz pełna zgoda. Nie pali się krzesełek na stadionach. Koniec kropka.
Dlaczego ktoś sprowokował zajścia które skończyły się spaleniem krzesełek ?
Drugie zdanie zaprzecza pierwszemu. Koniec kropka.
.png)
Sven napisał(a):Janusz pełna zgoda. Nie pali się krzesełek na stadionach. Koniec kropka.
Dlaczego ktoś sprowokował zajścia które skończyły się spaleniem krzesełek ?
.png)
Kiepura napisał(a):No, ale co to ma rzeczy. Sven nie zaprzecza zniszczeniom, starannie je wyliczył. Ja się w ogóle na temat zajść nie wypowiadam, bo tam nie byłem, a z doświadczenia własnego wiem, że opowieści prasy i telewizji tyle mają wspólnego z rzeczywistością co peljesacki Prośek z winem.
.png)
realista2 napisał(a):Ludzie opamiętajcie się. Czy słowo kompromis już nie istnieje.
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Proponuję wejść na jakiekolwiek legijne forum i posłuchać co mówili na sławetnym spotkaniu w którym to odmówił udziału SKLW przedstawiciele policji, Urzędu Marszałkowskiego i Staży Pożarnej.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):realista2 napisał(a):Proponuję wejść na jakiekolwiek legijne forum i posłuchać co mówili na sławetnym spotkaniu w którym to odmówił udziału SKLW przedstawiciele policji, Urzędu Marszałkowskiego i Staży Pożarnej.
Anonimowi uczestnicy dyskusji na forum kibiców mają być dla mnie wiarygodnym zródłem infornmacjiDziękuję
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Kiepura napisał(a):No, ale co to ma rzeczy. Sven nie zaprzecza zniszczeniom, starannie je wyliczył. Ja się w ogóle na temat zajść nie wypowiadam, bo tam nie byłem, a z doświadczenia własnego wiem, że opowieści prasy i telewizji tyle mają wspólnego z rzeczywistością co peljesacki Prośek z winem.
Oficjalna strona Legii też klamieto chyba nie prasa i telewizja.
Kiepura napisał(a):O i Lato nam się skończyłoNie zebrał głosów. Jaka szkoda.
![]()
![]()
W sumie bez znaczenia, zastąpi go pewnie jakiś inny beton. Aby żyło się lepiej. Działaczom.
......
.png)
slapol napisał(a):Ale Ty Kiepura jesteś maruda
kibiców - patriotów
Należy mi się kop w d.... za powrót do wątku ...pełna niekonsekwencja.

Kiepura napisał(a):slapol napisał(a):Ale Ty Kiepura jesteś maruda
Oj tam od razu maruda.
No może troche...
Ale za to jaka sympatyczna![]()
No więc już byłem malkontentem, krakowskim złośliwcem, teraz marudą![]()
O inwektywach i grożbach karalnych łaskawie nie wspomnę
kibiców - patriotów
Masz coś do szerzenia patriotyzmu wśród młodzieży ?Należy mi się kop w d.... za powrót do wątku ...pełna niekonsekwencja.
Ja już tez ze trzy razy dawałem se siana z tym forum... I wciąż mi nie wychodzi Koleżanki i koledzy nie dają odejść![]()
Ale czytałem, że na meczach Śląska byłeś. Więc juz chyba nie uważasz, ze chodzenie na stadion to zagrożenie życia
.png)
slapol napisał(a):
Ale co tam, co tam.....Boniek czy Kosecki
Ponad 8,5 tysiąca dzieci zasiądzie na trybunach Stadionu Miejskiego podczas środowego meczu Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów. Wszystkie zostały zaproszone przez zespół mistrza Polski w ramach drugiej edycji akcji „Dzieci na stadionie - uczymy się dopingu”.
Śląsk już po raz drugi organizuje akcję „Dzieci na stadionie - uczymy się dopingu”. Poprzednio wrocławski klub zaprosił uczniów, młodych sportowców oraz podopiecznych placówek wychowawczych na marcowy mecz z Arką Gdynia. Wtedy na trybunach Stadionu Miejskiego pojawiło się 6743 dzieci. W środę będzie ich dwa tysiące więcej!