Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.09.2012 12:21

Sven napisał(a):Janusz pełna zgoda. Nie pali się krzesełek na stadionach. Koniec kropka.
Dlaczego ktoś sprowokował zajścia które skończyły się spaleniem krzesełek ?

Drugie zdanie zaprzecza pierwszemu. Koniec kropka.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.09.2012 12:27

Kiepura napisał(a):No, ale co to ma rzeczy. Sven nie zaprzecza zniszczeniom, starannie je wyliczył. Ja się w ogóle na temat zajść nie wypowiadam, bo tam nie byłem, a z doświadczenia własnego wiem, że opowieści prasy i telewizji tyle mają wspólnego z rzeczywistością co peljesacki Prośek z winem.

Oficjalna strona Legii też klamie :?: to chyba nie prasa i telewizja.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 25.09.2012 12:29

Ludzie opamiętajcie się. Czy słowo kompromis już nie istnieje. Czy zastąpiono je niesławnym zero tolerancji?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.09.2012 12:32

realista2 napisał(a):Ludzie opamiętajcie się. Czy słowo kompromis już nie istnieje.

Czy w ramach kompromisu mam napisać, że popieram wandalizm :?:
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 25.09.2012 13:34

Wandalizm to często wynik przeregulowania prawa, nadmiernej ilości zakazów, frustracji.
Może zamiast gazować, bić i zakazywać pozwolić na to i owo skoro to takie ważne. Coś w zamian, akceptowalne, pozbawione wandalizmu zachowanie. Niemożliwe ? Ktoś próbował na serio? Jak dotąd na serio, ale z pozycji siły. Proponuję wejść na jakiekolwiek legijne forum i posłuchać co mówili na sławetnym spotkaniu w którym to odmówił udziału SKLW przedstawiciele policji, Urzędu Marszałkowskiego i Staży Pożarnej. Żenada, Łukaszenka się kłania.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.09.2012 13:43

realista2 napisał(a):Proponuję wejść na jakiekolwiek legijne forum i posłuchać co mówili na sławetnym spotkaniu w którym to odmówił udziału SKLW przedstawiciele policji, Urzędu Marszałkowskiego i Staży Pożarnej.

Anonimowi uczestnicy dyskusji na forum kibiców mają być dla mnie wiarygodnym zródłem infornmacji :?: Dziękuję :papa:
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 25.09.2012 13:57

Janusz Bajcer napisał(a):
realista2 napisał(a):Proponuję wejść na jakiekolwiek legijne forum i posłuchać co mówili na sławetnym spotkaniu w którym to odmówił udziału SKLW przedstawiciele policji, Urzędu Marszałkowskiego i Staży Pożarnej.

Anonimowi uczestnicy dyskusji na forum kibiców mają być dla mnie wiarygodnym zródłem infornmacji :?: Dziękuję :papa:

Miałem na myśli bezpośredni przekaz tych jałowych przemówień, bez cienia dyskusji, a nie forum kibiców.

Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2012 16:28

Lato zrezygnował,znaczy idzie zima!
I kto teraz zadba o bilety dla rodziny Błaszczykowskiego? ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 25.09.2012 16:50

O i Lato nam się skończyło :( Nie zebrał głosów. Jaka szkoda. :cry:

:lol:

W sumie bez znaczenia, zastąpi go pewnie jakiś inny beton. Aby żyło się lepiej. Działaczom.

A polskie dzieci dalej jedyną szanse nauczenia się gry w piłkę nożną będą miały w szkółce Barcelony czy Milanu.
Tak jak i dzieci w Ghanie.

Janusz Bajcer napisał(a):
Kiepura napisał(a):No, ale co to ma rzeczy. Sven nie zaprzecza zniszczeniom, starannie je wyliczył. Ja się w ogóle na temat zajść nie wypowiadam, bo tam nie byłem, a z doświadczenia własnego wiem, że opowieści prasy i telewizji tyle mają wspólnego z rzeczywistością co peljesacki Prośek z winem.

Oficjalna strona Legii też klamie :?: to chyba nie prasa i telewizja.

Panie Januszu, ale w sumie to my cały czas o tej stronie dyskutowaliśmy. :D
Jako źródle informacji podchwyconej przez prasę
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2012 17:00

Kiepura napisał(a):O i Lato nam się skończyło :( Nie zebrał głosów. Jaka szkoda. :cry:

:lol:

W sumie bez znaczenia, zastąpi go pewnie jakiś inny beton. Aby żyło się lepiej. Działaczom.
......

Ale Ty Kiepura jesteś maruda :lol: , był - było źle, odszedł - jest źle....no i gdzie ta wiara w pozytywne zmiany :?:
Biją kibiców - patriotów za nic, Wyborcza kłamie, nierówność prawa w sprawie rac.....ale może to czasami niektórym pasuje :?: :?: ....i będzie wytłumaczeniem na frustrację (czyt. palenie krzesełek)

P.S.
Należy mi się kop w d.... za powrót do wątku :? ...pełna niekonsekwencja.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 25.09.2012 17:51

slapol napisał(a):Ale Ty Kiepura jesteś maruda

Oj tam od razu maruda.
No może troche...

Ale za to jaka sympatyczna :mrgreen:

No więc już byłem malkontentem, krakowskim złośliwcem, teraz marudą :D

O inwektywach i grożbach karalnych łaskawie nie wspomnę :D

kibiców - patriotów

Masz coś do szerzenia patriotyzmu wśród młodzieży ?

Należy mi się kop w d.... za powrót do wątku ...pełna niekonsekwencja.

Ja już tez ze trzy razy dawałem se siana z tym forum... I wciąż mi nie wychodzi Koleżanki i koledzy nie dają odejść :roll:

Ale czytałem, że na meczach Śląska byłeś. Więc juz chyba nie uważasz, ze chodzenie na stadion to zagrożenie życia :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2012 18:04

Kiepura napisał(a):
slapol napisał(a):Ale Ty Kiepura jesteś maruda

Oj tam od razu maruda.
No może troche...

Ale za to jaka sympatyczna :mrgreen:

No więc już byłem malkontentem, krakowskim złośliwcem, teraz marudą :D

O inwektywach i grożbach karalnych łaskawie nie wspomnę :D

kibiców - patriotów

Masz coś do szerzenia patriotyzmu wśród młodzieży ?

Należy mi się kop w d.... za powrót do wątku ...pełna niekonsekwencja.

Ja już tez ze trzy razy dawałem se siana z tym forum... I wciąż mi nie wychodzi Koleżanki i koledzy nie dają odejść :roll:

Ale czytałem, że na meczach Śląska byłeś. Więc juz chyba nie uważasz, ze chodzenie na stadion to zagrożenie życia :oczko_usmiech:

"Sympatyczna maruda" - jest zgoda :D , a w dodatku z sympatycznego miasta (wspominałem, że do Krakusów mam słabość).
Szerzenie patriotyzmu wśród "młodzieży" :?: :roll: .... nawet się nie wypowiadam :?
Jako piknik na kilku meczach Ślaska byłem, siadłem sobie spokojnie na trybunie C i oglądałem mecz - nikt mi nie powiedział, że mam teraz skakać, bo inaczej to wp....l (co się zdarzało na Oporowskiej - tam ostatnio nie chodziłem, chociaż miałem przysłowiowy "rzut beretem".

Ale co tam, co tam.....Boniek czy Kosecki :?:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 25.09.2012 18:39

slapol napisał(a):
Ale co tam, co tam.....Boniek czy Kosecki :?:

Z dwojga złego wole Bońka. Nieudacznik, ale przynajmniej nie będzie ślepym narzędziem.
Kosecki raczej kojarzy mi się z aparatczykiem partyjnym przesuniętym na "odcinek" zgodnie z staropolska zasadą "partia kieruje, rząd (prezes) rządzi".
Zbyt kojarzony z polityką.
No i ciut za bardzo kojarzony z pewnym klubem :D

Ale wygra Kręcina.

W sumie jak napisałem wcześniej, żaden z pięciu kandydatów nie daje nadzieji na większe zmiany.

Najlepszym kandydatem jest pani dwojga imion:

Rozwiązanie PZPN.

Edit.

A tu coś z Twojego podwórka a się nie chwalisz.

Ponad 8,5 tysiąca dzieci zasiądzie na trybunach Stadionu Miejskiego podczas środowego meczu Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów. Wszystkie zostały zaproszone przez zespół mistrza Polski w ramach drugiej edycji akcji „Dzieci na stadionie - uczymy się dopingu”.

Śląsk już po raz drugi organizuje akcję „Dzieci na stadionie - uczymy się dopingu”. Poprzednio wrocławski klub zaprosił uczniów, młodych sportowców oraz podopiecznych placówek wychowawczych na marcowy mecz z Arką Gdynia. Wtedy na trybunach Stadionu Miejskiego pojawiło się 6743 dzieci. W środę będzie ich dwa tysiące więcej!

http://www.slaskwroclaw.pl/8994882.dhtml#.UGGbYJWCQp8.facebook

U nas ostatnio tylko 1250. Lekki wstyd czuje. :oops:
Ostatnio edytowano 25.09.2012 19:02 przez Kiepura, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2012 19:00

Optymista :mrgreen:
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 25.09.2012 19:12

slapol napisał(a): , a w dodatku z sympatycznego miasta (wspominałem, że do Krakusów mam słabość).

żeby tak do Warszawiakow ktoś mial słabość.....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone