Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 21.02.2012 20:33

Manga napisał(a):
Kiepura napisał(a):
Zresztą oni mają zdaje się 10 punktów straty do lidera. Nic dziwnego.

2008/09

FC Barcelona - Real Madryt 2:0
Real Madryt - FC Barcelona 2:6

2009/10

FC Barcelona - Real Madryt 1:0
Real Madryt - FC Barcelona 0:2

2010/11

FC Barcelona - Real Madryt 5:0
Real Madryt - FC Barcelona 1:1
2011/12

Real Madryt - FC Barcelona 1:3
FC Barcelona - Real Madryt

Od czterech lat ciągle w łeb...upokorzonym też się cos należy...ale do końca jeszcze kilkanaście kolejek.
Gdyby i w tym roku sie nie udało,tylko sie powiesić ;)

Tabela nie kłamie :mrgreen:

A ja tych nieudaczników pamiętam.

Przyjechali na Reymonta

dostali brameczkę

i odjechali z bekiem. :D
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 21.02.2012 22:54

Kiepura napisał(a):
Chodzi o tą akcje, w której jakiś nieudacznik nie trafia z dwóch metrów w bramkę.

Potem zresztą dokładnie to samo. 10 metr i nie trafiają w bramkę. Reszty nie oglądam. Nieudacznicy.

Zresztą oni mają zdaje się 10 punktów straty do lidera. Nic dziwnego.

czyli mam rozumieć, że ty byś trafił??:D mało który zawodnik potrafi się tak złożyć do strzału a trafić to już nieliczni.
Znam w sumie 4: Messi, Iniesta, Fabregas i Xavi ;)
Kto oglądał ten wie, że Daniel Alves (bramkarz Valencii) miał dzień konia i tylko dzięki niemu Valencia nie przegrała 8:1...
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 21.02.2012 22:56

Kiepura napisał(a):
Tabela nie kłamie :mrgreen:

A ja tych nieudaczników pamiętam.

Przyjechali na Reymonta

dostali brameczkę

i odjechali z bekiem. :D

Ale im się kompletnie wtedy grać nie chciało ;) Gdyby zagrali na choć 40% to Wisła powąchała by piłkę tylko przy kolejnym rozpoczynaniu od środka ;)
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 22.02.2012 05:21

Dajcie se spokój z tą Barceloną. Co ona nas obchodzi? Nie poświęciłbym nawet minuty na oglądanie czegoś co jest dla mnie obojętne jak zeszłoroczny śnieg. Podniecanie się grą zagranicznych klubów w sam raz dla nastolatka.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 22.02.2012 06:38

realista2 napisał(a):Dajcie se spokój z tą Barceloną. Co ona nas obchodzi? Nie poświęciłbym nawet minuty na oglądanie czegoś co jest dla mnie obojętne jak zeszłoroczny śnieg. Podniecanie się grą zagranicznych klubów w sam raz dla nastolatka.

Dobrze mówi. Wódki mu polać. :D
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 22.02.2012 06:42

realista2 napisał(a):Dajcie se spokój z tą Barceloną. Co ona nas obchodzi? Nie poświęciłbym nawet minuty na oglądanie czegoś co jest dla mnie obojętne jak zeszłoroczny śnieg. Podniecanie się grą zagranicznych klubów w sam raz dla nastolatka.

Ja się z Tobą nie zgodzę. Jeśli miałbym oglądać tylko i wyłącznie polskie kluby to już dawno popełniłbym samobójstwo bo bym myślał, że szczytem futbolu jest dzida do przodu i niech napastnik się martwi.
Polskim klubom (nie wszystkim) kibicuję, zagraniczne takie jak Barcelona, Juventus, Manchester United oglądam a to lekka różnica ale więcej nie piszę bo zaraz znowu się burza rozpęta...
kamil1929
Cromaniak

Postnapisał(a) kamil1929 » 22.02.2012 07:20

sviva napisał(a):

Ja się z Tobą nie zgodzę. Jeśli miałbym oglądać tylko i wyłącznie polskie kluby to już dawno popełniłbym samobójstwo bo bym myślał, że szczytem futbolu jest dzida do przodu i niech napastnik się martwi.
Polskim klubom (nie wszystkim) kibicuję, zagraniczne takie jak Barcelona, Juventus, Manchester United oglądam a to lekka różnica ale więcej nie piszę bo zaraz znowu się burza rozpęta...

:wink:
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 22.02.2012 07:34

realista2 napisał(a): Podniecanie się grą zagranicznych klubów w sam raz dla nastolatka.

Podniecanie sie grą polskich klubów,w których normą jest góra dwóch Polaków w składzie plus 9 trzecioligowych obcokrajowców to dopiero masochizm ;)
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 22.02.2012 10:09

Kiepura napisał(a):

a może pisał to już pod wpływem ;)

czytam, że Bekera mają przegonić i od 27 lutego Probierz wkracza do Poznania... I wtedy zacznę się bać Lecha w kontekście walki o mistrzostwo...
raffiu
Cromaniak

Postnapisał(a) raffiu » 22.02.2012 10:15

sviva napisał(a):
Kiepura napisał(a):

czytam, że Bekera mają przegonić i od 27 lutego Probierz wkracza do Poznania... I wtedy zacznę się bać Lecha w kontekście walki o mistrzostwo...

W mojej opinii Probierz, to najlepszy obecnie trener w Polsce. To co zrobił z Jagą gdy zaczynała sezon na minusie i to co przez chwilę z moim ŁKSem, pokazuje, że ma warsztat wystarczający na nasze krajowe zmagania (choć w Grecji też sobie nieźle radził...).
Jeśli tylko będzie miał w Lechu swobodę w pracy, to jest w stanie z tą drużyna zajść wysoko.
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 22.02.2012 12:53

sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 22.02.2012 13:55

raffiu napisał(a):
sviva napisał(a):
Kiepura napisał(a):

W mojej opinii Probierz, to najlepszy obecnie trener w Polsce. To co zrobił z Jagą gdy zaczynała sezon na minusie i to co przez chwilę z moim ŁKSem, pokazuje, że ma warsztat wystarczający na nasze krajowe zmagania (choć w Grecji też sobie nieźle radził...).
Jeśli tylko będzie miał w Lechu swobodę w pracy, to jest w stanie z tą drużyna zajść wysoko.

On ma poparcie kibiców a to najważniejsze. Nie wiem jak u niego z taktyką i merytorycznym przygotowaniem ale wiem, że motywatorem jest genialnym.
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 22.02.2012 14:18

Wszyscy zatrzymani już na wolności. Zatrzymać a wsadzić do mamra to spora różnica.
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 22.02.2012 16:36

Mieli 3 tys na wyjazd a na bułkę z kefirem im brakło?
Trzeba było sie zrzucić na suchy prowiant dla nich ,w ramach solidarności kibolskiej.
Nie byłoby wstydu na pół Europy ;)
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 22.02.2012 17:32

Nie chodziło o sklep z bułkami alfo i omego świata kibicowskiego.
Trochę zamieszania w sklepie z pamiątkami sportowymi,właściciel zadzwonił wiadomo gdzie i spięcie gotowe ale jak zawsze gazety i ludzie netu wiedzą lepiej.

ed. Wczoraj i dziś w Twoim mieście dokonano 20 kradzieży a policja interweniowała ok 60 razy
czy jesteś złodziejem albo w jakiś sposób łamiesz prawo bo jakaś część mieszkańców Twojego miasta to robi ? czy mieszkańców Rudy można nazywać złodziejami ?
przestań wrzucać wszystkich do jednego worka
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone