.png)
raffiu napisał(a):a ja się zastanawiam koledzy Wiślacy i Legioniści, czemu podejmujecie polemikę z tą/tym Mangą?
Odnośnie wczorajszego Lecha - mam nadzieję, że nasi z góry nie wezmą przykładu z Leszka jak budować drużynę po sukcesie w LE.
Odnoszę wrażenie, że z jakiegoś powodu Lech nie tylko nie buduje zespołu, tylko raczej go rozmontowuje.
.png)
.png)
Manga napisał(a):Piękny przykład jak władza swoimi dzialaniami może wychować pięknie kibiców,nie ma klatek i kibice Ślaska i Ruchu wspólnie i zgodnie dopinguja swoje druzyny
http://www.niebiescy.pl/galeria.php?mod ... k_ruch_06#
.png)
sviva napisał(a):Kiepura napisał(a):Ważne, żeby nie dać się sproowokować i sprowadzic do poziomu postów, takiego nieco wyżej. Świat niektórych pruje się w szwach i coraz więcej takich wstawek tutaj będzie.
Jednym słowem - róbmy swoje.
Róbcie swoje... Lepcie bałwany...
.png)
arkona napisał(a):sviva napisał(a):Kiepura napisał(a):Ważne, żeby nie dać się sproowokować i sprowadzic do poziomu postów, takiego nieco wyżej. Świat niektórych pruje się w szwach i coraz więcej takich wstawek tutaj będzie.
Uderz w stół, a przerzuty się odezwą.
.png)
sviva napisał(a):arkona napisał(a):sviva napisał(a):Kiepura napisał(a):Ważne, żeby nie dać się sproowokować i sprowadzic do poziomu postów, takiego nieco wyżej. Świat niektórych pruje się w szwach i coraz więcej takich wstawek tutaj będzie.
Czyżbyś poczuł się urażony??:p Nie wiem jak na ciebie wołają ale mi chodziło o takie typowe bałwany śnieżne z dorodną marchewką.
.png)
arkona napisał(a):sviva napisał(a):arkona napisał(a):sviva napisał(a):Kiepura napisał(a):Ważne, żeby nie dać się sproowokować i sprowadzic do poziomu postów, takiego nieco wyżej. Świat niektórych pruje się w szwach i coraz więcej takich wstawek tutaj będzie.
Czyżbyś poczuł się urażony??:p Nie wiem jak na ciebie wołają ale mi chodziło o takie typowe bałwany śnieżne z dorodną marchewką.
Wchodzisz na forum, robisz wycieczki osobiste, wyzywasz innych od głupków, co tylko świadczy o Twoim poziomie. Dziwne, że adminowi to jakoś nie przeszkadza. Mnie nie obrazisz bo nie jesteś w stanie. Dam Ci tylko radę lepiej się nie odezwać i sprawiać wrażenie głupka, niż otworzyć usta i rozwiać wszelkie wątpliwości.
.png)
sviva napisał(a):Boś tak samo głupi jak i reszta.
...
sviva napisał(a):Nie miałem najmniejszego zamiaru cię obrażać......
.png)
slapol napisał(a):Temat wyjściowy (założony dawno temu przez Antka) pt. "Piłka nożna" zdechł![]()
Puchary 2011 to opcja tematu wcześniejszego.
Ranking naszej piłki pucharowej - kopanej jest, jaki jest. Sporo punktów dołożył w poprzednim sezonie Lech i chwała im za to![]()
Teraz walczą inni:
Jadze się nie udało![]()
Wisełka chyba przejdzie dalej, skoro na wyjeździe wygrała....było ciężko, ale zespół jeszcze niezgrany...
Dzisiaj Śląsk zrobił mały krok do przodu...niby przewaga, w górnych piłkach kicha, może w rewanżu dadzą radę....
Czekamy na mecze Legii....
Kibicujmy naszej polskiej piłce, w pucharach odrzućmy klubowe animozje...
Podczas sukcesów Lecha trzymałem kciuki za Ich postawę, teraz na stronie np. wp.pl widzę sporo sympatycznych wpisów z Wielkopolski (czyli można)...
Jakie jest Wasze zdanie![]()
Pozdrav
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry, chciałem wszystkim dyskutantom przypomnieć pierwszy post tematu
slapol napisał(a):Temat wyjściowy (założony dawno temu przez Antka) pt. "Piłka nożna" zdechł![]()
Puchary 2011 to opcja tematu wcześniejszego.
Ranking naszej piłki pucharowej - kopanej jest, jaki jest. Sporo punktów dołożył w poprzednim sezonie Lech i chwała im za to![]()
Teraz walczą inni:
Jadze się nie udało![]()
Wisełka chyba przejdzie dalej, skoro na wyjeździe wygrała....było ciężko, ale zespół jeszcze niezgrany...
Dzisiaj Śląsk zrobił mały krok do przodu...niby przewaga, w górnych piłkach kicha, może w rewanżu dadzą radę....
Czekamy na mecze Legii....
Kibicujmy naszej polskiej piłce, w pucharach odrzućmy klubowe animozje...
Podczas sukcesów Lecha trzymałem kciuki za Ich postawę, teraz na stronie np. wp.pl widzę sporo sympatycznych wpisów z Wielkopolski (czyli można)...
Jakie jest Wasze zdanie![]()
Pozdrav
I mam pytanie: czy ktoś pamięta dlaczego został zamknięty temat "Piłka nożna"![]()
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):REGULAMIN
1.Ma być miło.
NIE BYŁO