Manga napisał(a):Wiocha śnieżkowa w Warszawie,wiocha w Krakowie.
Normalnie z tego tytułu było 7 zabitych, 40 ciężko rannych i 15 zaginionych.
Co, w innych krajach nie ma wiochy?
Wisła Portal
.png)
.png)
Manga napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=nxS75HqKihY&feature=endscreen&NR=1
Tak sie nasuwa czy te kanały w Amsterdamie nie naruszają prawa obywateli UE do swobód obywatelskich(w nap...niu)?
A reasumując-Holendrzy i Anglicy sobie poskakali,pośpiewali a Polacy(Ciupiał i Walter )zapłacą kilka(naście) tysięcy euro kary
.png)
.png)
arkona napisał(a): Widać, że Mandze nie przeszkadzają flagi lewaków z Liege z podobizną Che fujary bo tylko polskie transparenty ją uwierają.
Wystarczy nadepnąć na wielbionego lewackiego mordercę i już jazda.....
.png)
Manga napisał(a):Kiepura napisał(a):
Ps. Żeby nie było, rzucanie snieżkami najmądrzejsze nie było
Dzięki,że zgadzasz się ze mną ,tylko dlaczego z taka pewną dozą nieśmiałości ?;)

.png)
Kiepura napisał(a):
Ja się z Toba nie zgadzam, bo nie ma takiego postu, w którym taki Twój tekst by został zamieszczony.
Kiepura napisał(a):
.png)
Manga napisał(a):Kiepura napisał(a):
Ja się z Toba nie zgadzam, bo nie ma takiego postu, w którym taki Twój tekst by został zamieszczony.
Między moim na stronie nr 73:Manga napisał(a):Wiocha śnieżkowa w Warszawie,wiocha w Krakowie.
a Twoim na stronie 75Kiepura napisał(a):
nie ma nikogo,kto by ubolewał nad wiochą czy głupotą.
Wniosek nasuwa sie jednoznaczny
.png)
Manga napisał(a):Kiepura napisał(a):sprawa jest prosta.
Miedzy znaczeniem i wymową mojego postu i Twojego postu jest przepaść
A tutaj ja się w pełni zgadzam.
Ja tylko do PS się odniosłam
.png)
.png)
.png)
raffiu napisał(a):a ja się zastanawiam koledzy Wiślacy i Legioniści, czemu podejmujecie polemikę z tą/tym Mangą?
Przecież żeby jakikolwiek argument do niego trafił musiałby być wyświetlony na czerwonym pasku na tvn lub firmowany podpisem dziennikarzyny z gw. Tu nie ma najmniejszej płaszczyzny do dyskusji.
P.S. ja tam ŚnieŻKi lubię