Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 17.02.2012 14:01

Manga napisał(a):Wiocha śnieżkowa w Warszawie,wiocha w Krakowie. :(

Normalnie z tego tytułu było 7 zabitych, 40 ciężko rannych i 15 zaginionych. :lol: Weź przestań się produkować bo to co napisał Kiepura o Tobie to niestety szczera prawda. Zmień lepiej wątek.

Co, w innych krajach nie ma wiochy?

Wisła Portal
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 17.02.2012 17:35

Manga napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=nxS75HqKihY&feature=endscreen&NR=1
Tak sie nasuwa czy te kanały w Amsterdamie nie naruszają prawa obywateli UE do swobód obywatelskich(w nap...niu)?

A reasumując-Holendrzy i Anglicy sobie poskakali,pośpiewali a Polacy(Ciupiał i Walter )zapłacą kilka(naście) tysięcy euro kary ;)

76 osób aresztowanych w Amsterdamie to chyba nie za śpiewanie? Widać, że Mandze nie przeszkadzają flagi lewaków z Liege z podobizną Che fujary bo tylko polskie transparenty ją uwierają. Widzi śnieżki wiślaków, a rac rzucanych przez Walonów już nie. Zachowanie Krakusów to wiocha. Natomiast wychwalanie zbrodniarzy czym jest dla Mangi skoro, gdy taka wrażliwa, milczy na ten temat. Gratulacje dla Wisły za kartoniadę.
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 17.02.2012 19:12

Słowo na temat śnieżek :lol:
Wydaje mi się,że gdyby sektory były odśnieżone to raczej nikt ze swoim śniegiem by nie przychodził.
Na Legii odśnieżono cały stadion poza Żyletą - takie tam niedopatrzenie klubu. A te hulygany zamiast się babrać w śniegu to śmieli na murawę rzucać.

Brawo dla Wisły za hasło. Wystarczy nadepnąć na wielbionego lewackiego mordercę i już jazda.....

Ajax - Man U - może niektórzy są zaskoczeni ale to po prostu norma. Taki mecz i że tak być może górale już jesienią zapowiadali. Januszu większość "zainteresowanych" na mecz się nie wybierała. Taka angielska turystyka.
Na ełro będzie u nas ćwiczona ale w większej skali.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 17.02.2012 20:48

arkona napisał(a): Widać, że Mandze nie przeszkadzają flagi lewaków z Liege z podobizną Che fujary bo tylko polskie transparenty ją uwierają.

Generalnie podobne zdanie miał tak zwany delegat Uefa :evil:

Po prowokacyjnym zerwaniu transparentu (na jego polecenie) przez ochronę wzburzenie na stadionie, na wszystkich sektorach, było tak duże, że obawiałem sie co do dalszego przebiegu meczu. Może zresztą o to chodziło p. delegatowi ?

Za to flagi z podobizną argentyńskiego mordercy i propagatora zbrodniczego systemu mogły sobie wisieć. Ot, lekcja poprawności politycznej a'la UEFA.

Ale co zobaczyli na początku meczu to ich :D

No i latających w naszą stronę rac, krzesełek, musztardy i keczupu nie dostrzegał, widocznie daltonista :D Białe tylko widział.

Wystarczy nadepnąć na wielbionego lewackiego mordercę i już jazda.....

No spodziewałem się od rana w RTV i na przemian Bydgoszcz/śnieżki i śnieżki/Bydgoszcz oraz relacji minuta po minucie W GW. A tu tak miałko jakoś. Zawód, naprawdę... :lol:

A wracając do piłki, to całkiem niezłe wyniki naszych drużyn. W końcu to nie eliminacje, tylko 1/16 LE. Widać jednak, że obie drużyny jeszcze nie w rytmie meczowym.

A tylnymi drzwiami, po cichu nasza liga wróciła. :D

Ps. Żeby nie było, rzucanie snieżkami najmądrzejsze nie było
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 17.02.2012 21:00

Kiepura napisał(a):

Dzięki,że zgadzasz się ze mną ,tylko dlaczego z taka pewną dozą nieśmiałości ?;)
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 17.02.2012 21:17

arkona napisał(a):[ Widać, że Mandze nie przeszkadzają flagi lewaków z Liege z podobizną Che

Gość w dom,Bóg w dom -jak mówi staropolskie przysłowie ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 17.02.2012 21:21

Manga napisał(a):
Kiepura napisał(a):

Dzięki,że zgadzasz się ze mną ,tylko dlaczego z taka pewną dozą nieśmiałości ?;)

Ja się z Toba nie zgadzam, bo nie ma takiego postu, w którym taki Twój tekst by został zamieszczony.
:papa:
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 18.02.2012 10:23

Kiepura napisał(a):
Ja się z Toba nie zgadzam, bo nie ma takiego postu, w którym taki Twój tekst by został zamieszczony.

Między moim na stronie nr 73:

a Twoim na stronie 75

Kiepura napisał(a):

nie ma nikogo,kto by ubolewał nad wiochą czy głupotą.
Wniosek nasuwa sie jednoznaczny ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 18.02.2012 11:59

Manga napisał(a):
Kiepura napisał(a):

Między moim na stronie nr 73:

a Twoim na stronie 75

Kiepura napisał(a):

nie ma nikogo,kto by ubolewał nad wiochą czy głupotą.
Wniosek nasuwa sie jednoznaczny ;)

Zanadto kombinujesz a sprawa jest prosta.
Miedzy znaczeniem i wymową mojego postu i Twojego postu jest przepaść
jak Wielki Kanion Kolorado. Więc o jakiejkolwiek "zgodnej" wypowiedzi nie ma mowy.
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 18.02.2012 12:43

Kiepura napisał(a):sprawa jest prosta.

A tutaj ja się w pełni zgadzam.
Ja tylko do PS się odniosłam ;)
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 18.02.2012 13:29

Manga napisał(a):
Kiepura napisał(a):sprawa jest prosta.

A tutaj ja się w pełni zgadzam.
Ja tylko do PS się odniosłam ;)

No ja też.

Jeszcze raz, dla jasności, między moim Ps a Twoim postem jest przepaść.

Co do całej reszty, to nie jest przepaść, żyjemy w innych galaktykach.
raffiu
Cromaniak

Postnapisał(a) raffiu » 18.02.2012 15:50

a ja się zastanawiam koledzy Wiślacy i Legioniści, czemu podejmujecie polemikę z tą/tym Mangą?
Przecież żeby jakikolwiek argument do niego trafił musiałby być wyświetlony na czerwonym pasku na tvn lub firmowany podpisem dziennikarzyny z gw. Tu nie ma najmniejszej płaszczyzny do dyskusji.

P.S. ja tam ŚnieŻKi lubię :D
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 18.02.2012 18:45

Śląsk na farcie :lol:
Odnośnie wczorajszego Lecha - mam nadzieję, że nasi z góry nie wezmą przykładu z Leszka jak budować drużynę po sukcesie w LE.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 19.02.2012 07:51

Odnoszę wrażenie, że z jakiegoś powodu Lech nie tylko nie buduje zespołu, tylko raczej go rozmontowuje. Muszą zmienić trenera. Co do Legii to dziś się wiele dowiemy się ile jest warta. Ze Sportingiem nie wypadła wcale źle. Sczególnie cieszy powrót do formy Vrdoljaka. Ciekawe co pokaże Nacho Novo choć szkoda, że z Górnikiem jeszcze nie zagra. Rybusa szkoda, ale Borysiuka i Komorowskiego raczej da się zastąpić. Co z Ismaelem Blanco kupią go czy nie?

PS.
Prawda to czy kaczka, że Rybus dostanie za rok gry w Tereku 1 mln EUR?
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 19.02.2012 09:25

raffiu napisał(a):a ja się zastanawiam koledzy Wiślacy i Legioniści, czemu podejmujecie polemikę z tą/tym Mangą?
Przecież żeby jakikolwiek argument do niego trafił musiałby być wyświetlony na czerwonym pasku na tvn lub firmowany podpisem dziennikarzyny z gw. Tu nie ma najmniejszej płaszczyzny do dyskusji.

P.S. ja tam ŚnieŻKi lubię :D

Boś tak samo głupi jak i reszta.
Ja wiem, że lubisz śnieżki bo za odśnieżanie waszego (no właśnie co to jest?)
"stadionu" dostaliście zniżki na mecz. Taki w Polsce mamy marketing klubowy....
Nie wstyd wam, że jedyne o czym piszą zachodnie media (w sensie portugalskie i belgijskie) to burackie zachowanie kibiców?
Ciekawe jakbyście tutaj teraz piali gdyby ten sędzia był bardziej upierdliwy i przerwał mecz, ogłosił walkower dla przyjezdnych i żegnaj LE.
Wy tak samo jak Pisiory, oni mają swojego wroga, wy swojego. 80% z was nie wie za co trzeba wroga nienawidzić ale gniazdowy kazał to się nienawidzi...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone