Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.02.2012 20:48

Druga połowa taka sama jak pierwsza. :cry:
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 23.02.2012 21:29

Kiepura napisał(a):
Na marginesie dodamy tylko, że dotarły do nas informacje o tym, że kibice Standardu Liege załatwiali swoje potrzeby fizjologiczne do kubków po napojach, a następnie rzucali nimi w trybunę G3. Brzmi to absurdalnie, niestety są to informacje potwierdzone. Nie dowiecie się jednak o tym od klubu, który podobnych zajść nie komentuje.

Całość można znalezć na stronie stowarzyszenia kibiców Wisły.

.

A to wyrazy współczucia.
Mało to jednak roztropne to skarżenie ,ze sie zostało na własnym boisku oblanym belgijskim moczem.
Zwłaszcza że to "informacja potwierdzona"
Cała kibolska Polska będzie się z was śmiała ;)
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 23.02.2012 21:47

Ja i moi koledzy zrywamy boki już od tygodnie - nawet jeden musiał na L4 iść - taki ubaw.
Skorża to gamoń nad gamonie. 0-0 nic nie daje a on dalej Gol rozgrywający, Ludojad na 40 metrze i Rzeźniczak udający Zidane 8O
Sporting jest do pojechania ale trzeba zaryzykować, tylko po co może swędem coś wejdzie.
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 23.02.2012 21:53

Manga napisał(a):Cała kibolska Polska będzie się z was śmiała ;)

A koleżanka Manga znajdzie nam to wszystko w internecie, zacytuje pierwsza na forum i doda jak zwykle "mądre" swoje trzy grosze. Twój ojciec działał kiedyś w ORMO? :evil: :x
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 23.02.2012 22:22

Jako kibic klubu z długą historią w pionie gwardyjskim (na 10 prezesów 5 z UB a 4 z MO) chyba nie masz nic do ORMO ;)
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 23.02.2012 22:31

raffiu napisał(a):a ja się zastanawiam koledzy Wiślacy i Legioniści, czemu podejmujecie polemikę z tą/tym Mangą?
Przecież żeby jakikolwiek argument do niego trafił musiałby być wyświetlony na czerwonym pasku na tvn lub firmowany podpisem dziennikarzyny z gw. Tu nie ma najmniejszej płaszczyzny do dyskusji.

Zacytuję Ci Manga kolegę. Tak na dobranoc. :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.02.2012 23:14

Sezon pucharowy 2011/2012 zakończony: Wisła :arrow: Legia :arrow:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 23.02.2012 23:40

Słaby mecz Wisły. Szkoda, bo gdyby zagrali tak jak w Krakowie, szanse na awans były.

Legia lepszy mecz, ale efekt ten sam. Ale przeciwnik bez porównania lepszy.

Obaj trenerzy nie trafili z taktyką na te mecze.

Puchary tegoroczne za nami, ale i tak nie był to zły sezon dla polskich drużyn. Ale mógł byc lepszy. Niewiele zabrakło.

Trudno, zabawa trwa nadal.

THE REAL INFERNO IS HERE

Obrazek
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 24.02.2012 07:13

Odpadli ,ale swoje zrobili. Przed sezonem 1/16 LE każdy wziąłby z pocałowaniem ręki, więc proszę nie marudzić. Z takimi piłkarzami i takimi środkami jakimi dysponowali wykonano 100 % normy. Teraz liga. Zobaczymy co pokaże Legia. Jeśli dwa nowe nabytki będą grać na poziomie Ljuboji to może być interesująco. Swoją drogą ciekawe jak wyglądałby mecz ze Sportingiem gdyby grał Radovic, a zamiast Rybusa i słabiutkiego Żyro byli Blanco i Novo ?
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 24.02.2012 08:31

Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 24.02.2012 08:52

podszywacz napisał(a):Zacytuję Ci Manga kolegę. Tak na dobranoc. :papa:

I było sie wychylać z ORMO ?
Kiedy pół wieku było sie sponsorowanym przez MO?
O czepianiu ad personam tatusia juz nie wspomnę ;)
Ostatnio edytowano 24.02.2012 11:30 przez Manga, łącznie edytowano 1 raz
sviva
Cromaniak

Postnapisał(a) sviva » 24.02.2012 10:14

a miało być tak pięknie...;/
w niedzielę na Legię do Wrocławia...;)
Ciekawe co mi zrobią jak po golu Legii wyskoczymy z euforią z krzeseł ;)
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 24.02.2012 12:25

Manga napisał(a):
podszywacz napisał(a):Zacytuję Ci Manga kolegę. Tak na dobranoc. :papa:

I było sie wychylać z ORMO ?
Kiedy pół wieku było sie sponsorowanym przez MO?
O czepianiu ad personam tatusia juz nie wspomnę ;)

Nie mam zamiaru zniżać się do twojego żałosnego poziomu. Od razu uprzedzę twój kolejny atak: nie mam kompleksów dotyczących gwardyjskich czasów Wisły bo w tych czasach każda cząstka naszego życia była kontrolowana przez chory system. Jestem dumny z tego że jestem kibicem Wisły Kraków i dobrze mi z tym. Cytatem kolegi raffiu chciałem jak najdelikatniej dać ci do zrozumienia że nie będę z tobą dyskutować bo nie ma z kim i o czym. Widzę jednak że nie dotarło do ciebie, napiszę więc dużymi literami:

BEZ ODBIORU !!!
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 24.02.2012 12:28

podszywacz napisał(a):
BEZ ODBIORU !!!

Wystarczy,kiedy sie ograniczysz do:

BEZ NADAWANIA

Prościej i skuteczniej ;)

Oprócz dwóch ostatnich postów(po ataku na mojego Tatusia ;)) ,do nikogo personalnie się nie odnosiłam.
A ,że moje linki powoduja gotowanie sie kibicostwa(kibolstwa) to raczej nie moja wina ;)
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 24.02.2012 13:42

Słoneczko nasze - nikt się nie gotuje. Z kulturą i taktem staraliśmy się wyprowadzać Cię z Twoich obsesyjnych wrażeń dotyczących świata kibolstwa.
Z przykrością stwierdzam,że nasza edukacyjna misja zakończyła się klapą.
Zamiast przyjmować do wiadomości tłumaczenie Ci takich czy innych zagadnień kibicowskiej gawiedzi, Ty z uporem coraz bardziej pogrążasz się w odmętach stereotypów i własnych urojonych problemów.
Trudno. Ja również mam zamiar olewać Twoje chore zaczepki i o to samo proszę pozostałych. Niech w przyszłości nasze dzieci i wnuki przeczesując przepastny temat zobaczą jak się powinno traktować netową patologię.
Pozdrawiam

A w temacie - będzie ciężko ze Śląskiem. Żeby Kuciak 3 bramy w tym tygodniu nie zrobił.
I ploteczka z Ł3. Probierz za Skorżę żeby nie trzeba było Maćkowi premii za ewentualne MP płacić.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone