Ile km. trzeba przejechać od granicy, aby dojechać do stacji LPG?
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
Dopiero w Zagrzebiu, ale trzeba wjechać do miasta, potem dopiero w Karlovacu. Lepiej zjechać i nadrobić kilkanaście kilometrów albo wjechac do Chorwacji od Słoweni jadąc 86 na Wegrzech, wtedy ta stacja LPG jest po drodze.janek1969 napisał(a):Podobnie jak stan przekraczam granice na przejściu LETENYE - GORICAN. Owszem w Cakovec jest stacja lpg ale to trochę nie podrodze, mam pytanie czy po przekroczeniu granicy jest gdzieś stacja LPG lub już po wjeździe na A-4 (Gorican - Zagrzeb).
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
krzysiek M. napisał(a):Cakovec ok. 16 km od granicy , stacja oznakowana -lpg i autoplin, następna dopiero na autostradzie.
.png)
Kris L napisał(a):krzysiek M. napisał(a):Cakovec ok. 16 km od granicy , stacja oznakowana -lpg i autoplin, następna dopiero na autostradzie.
Gdzie dokładnie jest ta stacja-w centrum czy przy trasie do autostrady.
Jeżeli przy trasie to ,której ?:
na Varazdin czy Ivanovec
PZDR
.png)
.png)
janek1969 napisał(a):M.Smith
PostWysłany: 12-06-2006 09:36 Temat postu:
Ale dziwi mie fakt, ze chcesz nardabiać drogi i pchać się przez Leteneye, nie wiem któredy konkretnie jedziesz przez Węgry, ale to około 100 km wiecej.
Wcale nie dalej, jadę przez Lublin bo tam kompletuje paczke na wyjazd, zaplanowałem trase Rzeszów - Barwinek - Kosice - Miskolc - Budapesz - Siofok - Letenye - Zagrzeb - Bosiljevo - Trogir i myślę że jest najbardziej optymalna bo tylko 1374km.
Skoro nie ma LPG zaraz za granicą HR to zatankujemy w Nagykanizsa lub Letenye, tam namierzyłem stacje z LPG czynne całą dobę.
Dzięki za podpowiedzi
Pozdrawiam Janek
.png)
Haweł napisał(a):janek1969 napisał(a):M.Smith
PostWysłany: 12-06-2006 09:36 Temat postu:
Ale dziwi mie fakt, ze chcesz nardabiać drogi i pchać się przez Leteneye, nie wiem któredy konkretnie jedziesz przez Węgry, ale to około 100 km wiecej.
Wcale nie dalej, jadę przez Lublin bo tam kompletuje paczke na wyjazd, zaplanowałem trase Rzeszów - Barwinek - Kosice - Miskolc - Budapesz - Siofok - Letenye - Zagrzeb - Bosiljevo - Trogir i myślę że jest najbardziej optymalna bo tylko 1374km.
Skoro nie ma LPG zaraz za granicą HR to zatankujemy w Nagykanizsa lub Letenye, tam namierzyłem stacje z LPG czynne całą dobę.
Dzięki za podpowiedzi
Pozdrawiam Janek
W Nagykanizsa jest stacja LPG,tankowal tam moj kolega w drodze w 2005 r.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi