Habanero napisał(a):Cześć Adamie
Zamieszczam filmik w którym młody człowiek mieszkający w Chorwacji opowiada o rodakach.
Między innymi o chlaniu na plaży... Smutne to...
Sam byłem świadkiem jak w Rogoźnicy Polacy walili wódę z gwinta na plaży przy żonach i dzieciach.
Patologia, straszny widok i obciach.
https://youtu.be/HtbU-Bocz5g?si=dx142iFXRNwMsncxMiłego wieczoru

Cześć Habanero
Dzięki, że Pojawiłeś się w porę, na wsparcie ))
Ja to zaledwie drasnąłem, co niektórych w miękkie )).. A Ty po prostu swoim wpisem, strzeliłeś co niektórych, w poroże )) ... A tym filmikiem, po prostu ich dobiłeś )) .... Zwiali....spadli !!....
....
I widzisz Bart, (Jedyny odważny)... ))... Ty jesteś ogólnie w porządku chłop, tylko masz ciągoty do polemizowania za wszelką cenę )) .. I po co wchodzić w te walki, na dodatek z góry przegrane ))... I się podłączać do tego Chóru Wujów (Chór Wujów, odwrócić sylaby )))_
Jednego to można skopać ... ale jak jest już dwóch i ten drugi jeszcze podniósł level problemu, to ocho? )) Nie dobrze ... A jak jeszcze filmik na dokładke ??? ... No panie 'czarno na białym" ... masakra, chowamy się, zwiewamy
Bo juz jest trzech, włącznie z autorem filmiku,Vaclavem ?? Napatoczył sie z tym filmikiem tematycznie w punkt ))
I spadać trefnisie i dulscy od zamiatania tematów pod dywan i obrażania wykreowanego sobie przeciwnika, starego Cromaniaka ))
Na marginesie... Vaclav (jestem wolny) jest super gość. Spostrzeżenia z Chorwacji ma świetne... Wg mnie trafne 100% w punkt, co by nie napisał (według mnie oczywiście)
No i ładnie go co niektórzy Polacy musieli wq///ić, że ąż się zdobył na taki filmik i takie wyznania... Co zresztą u Habanero też zaistniało. Do bólu, mocno.
To już nie jest moje niewinne picie piwa na plaży i ewentualnie, robienie burdelu wokół siebie ... Co spowodowało furie i szal,, co niektórych )) heh jakie to niewinne ))
Ale to już jest CHLANIE przez, co niektórych Polaków na plaży w Chorwacji... Oburzeni zamiatacze... Patrzeć w filmik !!!!
....
I Bart, nie ma co tu dorabiać filozofii, że ktoś chla w Chorwacji, bo odreagowuje stresy, lub go poniósł luz w Chorwacji ...
Chlanie to chlanie... a picie to picie... Styl .... Jeden na migrenę. Drugiego boli głowa ...A trzeciego łeb napierda//la ))
W Polsce jest za dużo tych, których "łeb napierda//la " ....
W róznych okolicznościach... I wakacyjnych też
Ostatni news... Jeszcze się sezon na dobre nie zaczął a już sie w Polsce utopiło w czasie kąpieli w różnych miejscach 90 (dziewięśdziesiąt) Polaków. (morze, jeziora, stawy, glininki, etc)
Prawie sami faceci...I prawie wszyscy po pijaku (mówiąc w przyjetej nomenklaturze, napierd///ni)
Plus inna głupota typu skakanie ze skarpy do "pustego basenu"' ... Tez pewnie większośc po pijaku
Temat rzeka z tym chlaniem prze Polaków... także wakacyjnym....
Nad Bałtykiem pójdziesz o 10.00 do sklepu (te małe, nie biedra). Większość to faceci w średnim wieku .... Zakupy...Małpka i popitka... Spożywanie oczywiście, na miejscu, w krzakach koło sklepu... Pewnie, żeby żona nie widziała... ?? ...> Patusy, może już AA ..??//
A na zakupy z rodzinami żonami, dzieciakami, chodzą do Biedry .... Ci sami,Grzeczni, bez alkoholu twardego, tylko pakiet żubra .... Heh pisać by jeszcze .... Niektóry Polak nie do podrobienia )) .... Stylowy !!!??)) .... I nie mało takich //
/////