Re: Picie piwa na plaży w Chorwacji, poprawiamy nasz wizerun
napisał(a) AdamSz » 14.06.2024 14:29
maslinka napisał(a):AdamSz napisał(a):Picie piwa na plaży w Chorwacji, czyli poprawiamy nasz wizerunek
Ty tak na serio?
Czasami się cieszę, że ostatnio nie mam zupełnie czasu na forum.
A wyobraź sobie Maslinka, że na serio ))
Ale Ciebie ta sprawa nie dotyczy... Bo w lwiej większości przypadków (co obrazują cyklicznie załączane foty), nasza koneserka i chorwacka piwoszka, siedzi sobie przy browarku w szklance, pod parasolem.. ))
No, może gdzieś tam, przycupnięta skromnie na murku, czy na macie, z puszeczką w ręce ))
I tak trzymaj ))
Niemniej, przy następnym wyjeżdzie, możesz sobie niezobowiązująco luknąć dookoła. A nie tylko krajobrazy. Może coś zobaczysz, jak w moim opisie ?? , A może nie ?? )) Nie ma tu reguły Pozdrawiam
Na marginesie, ładnie tworzysz te swoje relacje....Najważniejsze, bez zadęcia.... I masz u mnie nieustannego plusa za aktywne podejście do sprawy... kajaki, wycieczki, gdzie mało kto bywa, itd ... Kiedyś powiedziałem.... Prymuska na Forum ))
P.S. Tylko dokładnie przeczytaj mój post. Jaka jest jego (czy wszystkich postów) idea i myśl przewodnia?? .... Bo jest tam, w nich (wszystkich postach) tyle kombinacji i machinacji userów, że strach się bać.... )).... Najważniejsza ułomność.... Może my ??.... Ale oni !! Oni też !! ... Oni... Ciągle Oni .... A co mnie w tym momencie obchodzą Oni .... Jak gadamy o nas )) .... Taka strategia obrony się ukształtowała .... Oni ))
/////
Ostatnio edytowano 14.06.2024 21:51 przez
AdamSz, łącznie edytowano 3 razy