Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Picie piwa na plaży w Chorwacji, poprawiamy nasz wizerunek

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kostef
Odkrywca
Re: Picie piwa na plaży w Chorwacji, poprawiamy nasz wizerun

Postnapisał(a) kostef » 14.06.2024 12:32

yanek37 napisał(a):A co powiecie o palących papierosy
a potem "kiepowanie na plaży"...
Może nie w temacie.. Ale...

To denerwuje podwójnie. Bo oprócz kipów jest smród z dymu.
Uważam że akurat powinien być zakaz palenia w miejscach publicznych (np. plaża).
Jak ktos musi zajarac niech idzie gdzies w wyznaczone miejsce.
W hotelu przy basenie jednak nikt nie pali.
na balkonach niestety juz tak.
wikol
Cromaniak

Postnapisał(a) wikol » 14.06.2024 12:37

Totalnie bezsensowny temat z bezsensownym niby ratowaniem jakiegoś wizerunku. Forum schodzi na totalne dno przez niektóre osoby.
Nudzisz się, pobaw się czymś innym niż pisanie totalnych farmazonów o "poprawianiu wuzerunku"
Zajmij się znieczulicą wśród ludzi w świetle ostatnich wydarzeń a nie pier...lenie o jakieś poprawie wizerunku w Chorwacji :oczy:
yanek37
Cromaniak

Postnapisał(a) yanek37 » 14.06.2024 12:52

wikol napisał(a):Totalnie bezsensowny temat z bezsensownym niby ratowaniem jakiegoś wizerunku. Forum schodzi na totalne dno przez niektóre osoby.
Nudzisz się, pobaw się czymś innym niż pisanie totalnych farmazonów o "poprawianiu wuzerunku"
Zajmij się znieczulicą wśród ludzi w świetle ostatnich wydarzeń a nie pier...lenie o jakieś poprawie wizerunku w Chorwacji :oczy:

Nie rwij koszuli..
Wolny kraj..
AdamSz
Cromaniak

Postnapisał(a) AdamSz » 14.06.2024 13:14

wikol napisał(a):Totalnie bezsensowny temat z bezsensownym niby ratowaniem jakiegoś wizerunku.
... Zajmij się znieczulicą wśród ludzi w świetle ostatnich wydarzeń .... a nie pier...:

Wikol, jedziesz grubo, że nigdy bym się tak nie odważył.
Rozumiem, że pewne sprawy Cie mierzą, ale odpuszczasz, bo nie da rady ??

Tu bym lekko polemizował. Życie skała się z tysięcy dużych, jak i drobnych spraw .... Tu akurat gadamy, czy staramy się gadać, o pewnych naszych nieskłonnościach w HR .

Mówisz o znieczulicy ?? Może Ci chodzi o to, że ostatnio w Sosnowcu zatłukli na śmierć chłopaka, na oczach ludzi. I nikt nic nie zrobił, nie zapobiegł ((( Temat mega poważny. Oddzielny temat o naszej kondycji ... Ale przecież nie będziemy o nim pisać...

.....

I jeszcze do Te Kiero... żeby nie tworzyć oddzielnych wpisów

W sumie, to temat Czechów raczej mnie w tym momencie, nie interesuje.
Ale niebawem będzie okazja sprawdzić "... Skłonność Czechow do wydawania pieniędzy ..." Bo w dużej części, przenieśli się z Adriatyku nad polski Bałtyk...
Niebawem, pewnie pojawią się polskie rankingi.... Stawiam na 99,5 % że będzie: ".... Czesi .... niska skłonność do wydawania pieniędzy..." )) .... Jak ich znam ??))

/////
maslinka
Weteran

Postnapisał(a) maslinka » 14.06.2024 13:59

AdamSz napisał(a):Picie piwa na plaży w Chorwacji, czyli poprawiamy nasz wizerunek

Ty tak na serio? 8O

Czasami się cieszę, że ostatnio nie mam zupełnie czasu na forum...

:papa:
AdamSz
Cromaniak

Postnapisał(a) AdamSz » 14.06.2024 14:29

maslinka napisał(a):
AdamSz napisał(a):Picie piwa na plaży w Chorwacji, czyli poprawiamy nasz wizerunek

Ty tak na serio? 8O

Czasami się cieszę, że ostatnio nie mam zupełnie czasu na forum.

A wyobraź sobie Maslinka, że na serio ))

Ale Ciebie ta sprawa nie dotyczy... Bo w lwiej większości przypadków (co obrazują cyklicznie załączane foty), nasza koneserka i chorwacka piwoszka, siedzi sobie przy browarku w szklance, pod parasolem.. ))
No, może gdzieś tam, przycupnięta skromnie na murku, czy na macie, z puszeczką w ręce ))

I tak trzymaj ))

Niemniej, przy następnym wyjeżdzie, możesz sobie niezobowiązująco luknąć dookoła. A nie tylko krajobrazy. Może coś zobaczysz, jak w moim opisie ?? , A może nie ?? )) Nie ma tu reguły Pozdrawiam

Na marginesie, ładnie tworzysz te swoje relacje....Najważniejsze, bez zadęcia.... I masz u mnie nieustannego plusa za aktywne podejście do sprawy... kajaki, wycieczki, gdzie mało kto bywa, itd ... Kiedyś powiedziałem.... Prymuska na Forum ))

P.S. Tylko dokładnie przeczytaj mój post. Jaka jest jego (czy wszystkich postów) idea i myśl przewodnia?? .... Bo jest tam, w nich (wszystkich postach) tyle kombinacji i machinacji userów, że strach się bać.... )).... Najważniejsza ułomność.... Może my ??.... Ale oni !! Oni też !! ... Oni... Ciągle Oni .... A co mnie w tym momencie obchodzą Oni .... Jak gadamy o nas )) .... Taka strategia obrony się ukształtowała .... Oni ))

/////
Ostatnio edytowano 14.06.2024 21:51 przez AdamSz, łącznie edytowano 3 razy
maslinka
Weteran

Postnapisał(a) maslinka » 14.06.2024 14:33

AdamSz napisał(a):Ale Ciebie ta sprawa nie dotyczy... Bo w lwiej większości przypadków (co obrazują cyklicznie załączane foty), nasza koneserka i chorwacka piwoszka, siedzi sobie przy browarku w szklance, pod parasolem.. ))
No, może gdzieś tam, przycupnięta skromnie na murku, czy na macie, z puszeczką w ręce ))

Nie dotyczą mnie przede wszystkim plaże :lol: W potocznym rozumieniu ;) Bo w zatoczce zazwyczaj jesteśmy we dwoje (jak tam sobie dopłyniemy kajakiem), a czasami plaża ma postać kawałka skały.

Nikomu nic do tego, z czego ja tam sobie piwo piję :mg:

No i skromność też mnie raczej nie dotyczy :lol: A na murku piwa chyba nigdy nie piłam 8)
AdamSz
Cromaniak

Postnapisał(a) AdamSz » 14.06.2024 14:39

maslinka napisał(a):
AdamSz napisał(a):Ale Ciebie ta sprawa nie dotyczy... Bo w lwiej większości przypadków (co obrazują cyklicznie załączane foty), nasza koneserka i chorwacka piwoszka, siedzi sobie przy browarku w szklance, pod parasolem.. ))

Nie dotyczą mnie przede wszystkim plaże :lol: W potocznym rozumieniu ;) Bo w zatoczce zazwyczaj jesteśmy we dwoje (jak tam sobie dopłyniemy kajakiem), a czasami plaża ma postać kawałka skały.

Nikomu nic do tego, z czego ja tam sobie piwo piję :mg:

No i skromność też mnie raczej nie dotyczy :lol: A na murku piwa chyba nigdy nie piłam 8)

No i przecież to wszystko napisałem, o czym Ty tu mówisz )) Zbieżność stuprocentowa ... ))...

Dwóch Polaków się spotka i trzy zdania

/////
dasuch
Cromaniak

Postnapisał(a) dasuch » 14.06.2024 18:27

maslinka napisał(a):Czasami się cieszę, że ostatnio nie mam zupełnie czasu na forum... :papa:

:spoko:
AdamSz
Cromaniak

Postnapisał(a) AdamSz » 15.06.2024 09:43

Wstałem w sobotę o bladym poranku, czyli o 10.15, )) i patrzę, co tu nowego w temacie ??. Nic nowego, oprócz łapki, żeby prawdopodobnie zniknąć i już nie mieszać w tym ustanowionym, forumowym porządku... Proste nieszkodliwe sprawy, .... Dla niektórych, trudne sprawy ..... Sorry ))

Przewinąłem.
Mała errata, do moich wpisów

Grubo poszedł oczywiście Michał1234 .... a nie w tym momencie Wikol

Natomiast Yanek do Wikola ...." Nie rwij koszuli. Wolny kraj "

Dobre !! )).... Kupuję !! )) ...." Nie rwij koszuli. Wolny kraj " ))

Ok. Errata zawarta... Teraz jadę na swoją osobistą wyspę Rodos ))

Zapalę grilla i zbiorę natchnienie do kolejnego wątku, pod tytułem: "Palenie grilla na plaży w Chorwacji, czyli poprawiamy nasz wizerunek"

Na razie ))

/////
Ostatnio edytowano 15.06.2024 13:46 przez AdamSz, łącznie edytowano 4 razy
wikol
Cromaniak

Postnapisał(a) wikol » 15.06.2024 14:31

@AdamSZ
Przestań zasmiecać forum bezsensownymi
wątkami.
Tematy są wręcz infantylne na poziomie 15 latka.

Żebyś zamilkł najlepiej nie pisać w twoich idiotycznych tematach. :killer:
luk82
Globtroter

Postnapisał(a) luk82 » 15.06.2024 14:49

W rankingu najgłupszych tematów na tym forum ten temat wskoczył do pierwszej trójki:
1. jaka pogoda u was
2. dej kelnerowi napiwek
3. picie piwa na plaży

Ten temat przeskoczył
*3 Dni do wyjazdu

aha, chyba nigdy w Świnoujściu nie byłeś i Niemców nie widziałeś na plaży...
Marlowe1994
Cromaniak

Postnapisał(a) Marlowe1994 » 15.06.2024 15:17

...
Ostatnio edytowano 06.10.2025 19:55 przez Marlowe1994, łącznie edytowano 1 raz
yanek37
Cromaniak

Postnapisał(a) yanek37 » 15.06.2024 16:36

AdamSz napisał(a):Wstałem w sobotę o bladym poranku, czyli o 10.15, )) i patrzę, co tu nowego w temacie ??. Nic nowego, oprócz łapki, żeby prawdopodobnie zniknąć i już nie mieszać w tym ustanowionym, forumowym porządku... Proste nieszkodliwe sprawy, .... Dla niektórych, trudne sprawy ..... Sorry ))

Przewinąłem.
Mała errata, do moich wpisów

Grubo poszedł oczywiście Michał1234 .... a nie w tym momencie Wikol

Natomiast Yanek do Wikola ...." Nie rwij koszuli. Wolny kraj "

Dobre !! )).... Kupuję !! )) ...." Nie rwij koszuli. Wolny kraj " ))

Ok. Errata zawarta... Teraz jadę na swoją osobistą wyspę Rodos ))

Zapalę grilla i zbiorę natchnienie do kolejnego wątku, pod tytułem: "Palenie grilla na plaży w Chorwacji, czyli poprawiamy nasz wizerunek"

Na razie ))

/////

Adaś.. gdy życie Ci zbrzydnie i stanie się piekłem włóż głowę do kibla..... i pierdo...nij deklem..
Tyle w tym temacie...
Bez odbioru...
BartNS
Croentuzjasta

Postnapisał(a) BartNS » 15.06.2024 20:17

AdamSz napisał(a):Wstałem w sobotę o bladym poranku, czyli o 10.15, )) i patrzę, co tu nowego w temacie ??. Nic nowego, oprócz łapki, żeby prawdopodobnie zniknąć i już nie mieszać w tym ustanowionym, forumowym porządku... Proste nieszkodliwe sprawy, .... Dla niektórych, trudne sprawy

Przepraszam ze sie wtracam komuś w kompetencje, ale Panie Admin błagam kończ ten mecz. Te wątki niczego nie wnoszą, do niczego nie prowadzą, a do tego ewidentnie autor dodatkowo robi wszystko, aby dyskusja tylko trwała.

Pewnie nie jestem jedyny.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.