Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam, po raz pierwszy w tym roku mamy zamiar pojechać na urlop do Chorwacji. W związku z tym mam pytanie , czy w Splicie, Szibeniku sa parkingi strzeżone Nie moge nic znaleźć przez szukajke
Wielkie dzięki. Mamy zamiar jechać w sierpniu i zatrzymać się gdzieś między Szibenikiem a Splitem, oczywiście w ciemno. Wszelkie informacje sś dla mnie bardzo przydatne.
Wielkie dzięki. Mamy zamiar jechać w sierpniu i zatrzymać się gdzieś między Szibenikiem a Splitem, oczywiście w ciemno. Wszelkie informacje sś dla mnie bardzo przydatne. Na wszelki wypadek wrzucimy namiot do bagażnika, zawsze to jakiś dach nad głową w razie problemu z kwaterą.