Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PAG - Apartament Duje Pag

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dagulek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dagulek » 25.05.2011 19:57

Witam
Chciałam podzielić się namiarem na kwaterę z której korzystałam rok temu (wakacje 2010 - 2 połowa sierpnia).
Nasz wybór padł na wyspę Pag - miejscowość Pag.
Wybraliśmy apartament Jelki Lesar:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Apartament typ 1, mieliśmy 2 sypialnie, obie 2+1, choć być może w jednym pokoju mogły by być 2+2 osoby, bo obok łoża małżeńskiego była chyba wersalka, nam nie była potrzebna więc nie sprawdzałam czy się rozkłada.
Do tego spora kuchnia (do niej się wchodziło bezpośrednio z klatki schodowej) i balkon z meblami ogrodowymi, z widokiem na morze. Kuchnia wyposażona. Dodatkowo w razie braków w garach można było sobie coś pożyczyć z dużej wspólnej kuchni na dole. Klimatyzacja w kuchni, ale spokojnie chłodziła całe mieszkanie. W cenie pościel i ręczniki zmieniane po tygodniu (choć ręczniki małe , raczej korzystaliśmy ze swoich)
Za 2 tygodnie i 5 osób płaciliśmy 800 euro.
Plusy:
przy samej plaży (plaża drobniutkie kamyczki)
bardzo sympatyczni i uczynni właściciele z dużą dozą zaufania dla gości (zero depozytów itp.)
warunki przyzwoite
blisko centrum (choć dla kogoś może to też być minus :roll: )
Minusy
Problemy z parkingiem przy domu (dość ciasno), czasem parkowaliśmy gdzieś dalej,
Blisko przelotowego deptaka do miasta, więc czasem wieczorem było głośno
Plaża miejska, rano woda była czysta, ale w miarę upływu dnia trochę mętniała

Komu polecam:
Rodzinom z małymi dziećmi, maluchy można zabrać do domu na drzemkę, lub zejść na trochę w największy upał zostawiając bety na plaży, blisko ośrodek zdrowia, sklep, centrum miasta z placem zabaw
Osobom, które chcą mieć szybki dostęp do rozrywek
Nie polecam
Osobom szukającym zacisza.
Nam się podobało, na urokliwe plażyczki podjeżdżaliśmy dalej, a jak się nam nie chciało to i miejska plaża była w porządku.

UWAGA: polecam apartament typ 1 - był trochę w głębi budynku i nocne hałasy tak bardzo nie docierały, ale nie polecam pokoju studio z przodu (na dwie, trzy osoby). Był wprawdzie z pełnym widokiem na plażę, ale bez klimy, znajomi tam spali i musieli otwierać okna, a ponieważ pod spodem biegł deptak wszystkie śpiewy słyszeli.
Dagulek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dagulek » 26.05.2011 07:00

Ups.
Czy mogę prosić Admina o przeniesienie mojego postu do "Banku kwater", myślałam, że się pojawi tam w wypowiedziach, nie chciałam zakładać nowego wątku. :oops:. Chyba jednak coś poplątałam :roll: .
tyska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyska » 09.02.2012 14:04

dagulek wraz ze znajomymi jesteśmy prawie zdecydowani na ten apartament jeśli będzie jeszcze termin...
mam pytanie czy może macie jakieś fotki z tego apartamentu i jego "podwórka" :) będe wdzięczna za dodatkowe inforamcje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 09.02.2012 18:03

Dagulek mam pytanko... :)

Czy w wynajmowanej kwaterce znajduje się apartament na parterze?
Na zdjęciu widać, że tak, ale na stronce nie zauważyłam czy wynajmują?
Nie wiem, może moje niedopatrzenie. :wink:

Kwaterka wygląda ciekawie. :)
lemini
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lemini » 17.02.2012 11:36

tyska napisał(a):dagulek wraz ze znajomymi jesteśmy prawie zdecydowani na ten apartament jeśli będzie jeszcze termin...
mam pytanie czy może macie jakieś fotki z tego apartamentu i jego "podwórka" :) będe wdzięczna za dodatkowe inforamcje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

ja tez poprosze adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tyska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyska » 12.07.2012 13:43

Witam ponownie :)
Niestety nie udało mi się otrzymać więcej informacji od Dagulek.
Apartament zarezerwowaliśmy w lutym.... kontakt z właścicielą p. Jelką Lesar po angielsku średni, ale udało się zarezerwować termin i wpłaciliśmy zaliczkę.
Do wyjazdu już tylko trzy tygodnie :D
Mam nadzieje że wszystko bedzie ok.
A może ktoś ma coś do powiedzenia na temat tego apartamentu :?: :?: :?:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone