Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okrug Gornji, koło Trogiru

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bratek123
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bratek123 » 02.01.2013 19:40

zgredzik napisał(a):
blader napisał(a):
zgredzik napisał(a):Piąty raz z rzędu jechałem do Chorwacji, ale pierwszy raz "w ciemno". Miejsce docelowe: Okrug Gornji, koło Trogiru. Dojechaliśmy ( byłem tylko z żoneczką ), wszedłem do piekarni z tekstem: szukam apartamentu.... Dziewczyna wybiegła na zewnątrz, zawołała chłoptasia jakieś 20lat, ten wykonał telefon, zjawił się drugi i po ok. 30min. załatwiliśmy sobie apartament za 30 euro/dziennie, około 30 sekund....od morza,pokój z kuchnią, łazienką i WC ;)
Budynek był trzy kondygnacyjny, my byliśmy na parterze. Apartamenty na I pietrze w cenie 50 euro, z klimą, dla dwojga dorosłych z jednym dzieckiem lub dwojgiem dzieci. Na II pietrze apartament dla 6dorosłych i 2-4 dzieci za 90 euro/dzień. Ceny za apartament, bez względu na ilość osób.

Pozdrawiam......

można prosić o kontakt do tego apartamentu?:)

Posiadam nr telefonu do właściciela i adres email - grzecznościowy. Wolałbym przekazać go na adres internetowy, niż zamieszczać go na forum, dlatego powyżej napisałem podobnie.

Pozdrawiam....

Czy można prosić o namiary do tego apatamentu na adres e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
zgredzik
Odkrywca
Re: Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 02.01.2013 22:05

bartek123 -
info ode mnie poszło przed chwilą.
bratek123
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bratek123 » 03.01.2013 18:40

zgredzik napisał(a):bartek123 -
info ode mnie poszło przed chwilą.

Dzięki za szybką odpowiedź i pozdrawiam cieplutko :lol: :wink:
lekarz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lekarz » 05.01.2013 18:45

Jedziemy z grupą znajomych do HR na przełomie lipca i sierpnia, szukamy namiaru na dom w którym zmieści się 19 osób w normalny wygodny sposób.Może macie jakiś namiar?
Z góry dziekuje
Katka68
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katka68 » 08.01.2013 21:07

Bajubajka napisał(a):
fan4 napisał(a):Witam.Niedawno wróciłem z Chorwacji .Mieszkaliśmy w Brodarice koło Sibenika .Mieszkaliśmy w apartamentach około 20 metrów od morza ,warunki super ,aneks kuchenny ,klima, na zewnątrz grill ,można wieczorami po siedzieć na ogrodzie.Jeżeli jest ktoś zainteresowany podam namiary.pozdrawiam

Witaj, :)
czy mogłabym prosic o podanie namiarów na to cud-miejsce:), w którym byłeś?
Pozdrawiam serdecznie znad morza..zimnego:)
Basia
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

ja też poproszę namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ivaada
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ivaada » 15.01.2013 20:44

Witam
także poproszę namiary
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdr
emi13214
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emi13214 » 16.01.2013 19:20

Ja też proszę o namiar na ten apartament. Jakiej wielkości były no i ile kosztowały? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lechocz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lechocz » 17.01.2013 14:42

Witam serdecznie i przyłączam się do powyższych próśb o namiar na opisany apartament. Pozdrawiam (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone