Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

OKRUG GORNIJ willa POGLED lub IVAn ktos tu byl??? Prosze o p

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lilip204
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lilip204 » 17.06.2008 08:33

witam wszystkich, we wrzesniu wybieramy sie do chorwacji na wyspe ciovo, mielismy zarezerwowana wille PERIC ale niestety podobno z waznych problemow rodzinnych wlasciciele musieli odwolac rezerwacje na 2008rok i niestety, nasze szukanie zaczyna sie od nowa i teraz nie mozemy sie zdecydowac na krora kwatere. nie jestesmy zbyt wymagajace, jedziemy w 4os znaczy 2pary i najwazniejsze zeby byly 2 pokoje oddzielne nie ze sypialnia i np pokoj dziennu z rozkladana kanapa to tylko to nawazniejsze. No i do morza zeby w miare blisko bylo
Pan od tez rezerwacji Peric polecil nam wille Udica za 38euro na dobe /4os niby nie dtrogo ale widzialam tez tansze jak np POGLED za 35/4os i tez podobno fajny.. Ja jeszcze znalazlam np SANJA za 30e/4os, STEFI 35/e/4os, NIVES 35e/4os JURELA 37e/4os. IVAN 35e/4os, Radan 35e/4os, SRSEN 35e/4os
Czy ktos moze byl w tych kwateerachh, albo cos slyszal o nich????
czy sa warte polecenia, czy warto je rezerwowac??
prosze o odpowiedz bede bardzo wdzieczna
moj e-mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
jacusd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacusd » 17.06.2008 15:13

Jeśli chodzi Ci o ten zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link to byłem tam dwa lata temu i wtym roku znowu wracam. Jest o tyle fajnie, że do dyspozycji masz cały domek z własnym niedużym ogródkiem i grillem. No i taras jest rewelacyjny. Zdjęcia na stronie są częściowo pomylone. Dom pokazany jest sąsiedni, a z wnętrz zdjęcie z łóżkami też jest z innego domu. Masz dwie oddzielne sypialnie, w jednej trzy pojedyńcze łóżka (moje córki je połączyły), w drugiej pojedyńcze łóżko + powójne. Spory salon, gdzie jest wersalka połączony z kuchnią. Łazienka z ubikacją + oddzielna ubikacja.
W tym roku dostałem informację, że być może będzie remont, ale jeszce nic pewnego. Według mnie interesująca propozycja, szczególnie, że za tą cenę masz dużą swobodę.
Jeśli chcesz to mogę podesłać kilka zdjęć na priva.
lilip204
Turysta
Ivan

Nieprzeczytany postnapisał(a) lilip204 » 18.06.2008 08:20

jesli mozna to prosze o zdjecia, tak sie wlasnie zastanawiamy nad tym domkiem, super cena no i ta ze caly do naszej dyspozycji jedyny minus ze dalej i plaza kamienista najblizsza:(
jacusd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacusd » 18.06.2008 11:50

Musisz wytrzymać kilka godzin. Dopiero wieczorkiem będę w domu i wtedy prześlę
lilip204
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lilip204 » 18.06.2008 12:01

ok
a mozesz mi jeszcze cos ciekawego polecic na Ciovo????
moze slyszales o czyms godnym polecenia??
teraz sie zastanawiamy czy czasem w ciemno nie jechac i moze w inne miejsce, tak czytam na tym forum i sama juz nie wiem, moze rogoznica albo primosten:(
sami juz nie wiemy co robic, bo te co chcielismu zarez na poczarku wrzesnia to juz sa zajete :(
jacusd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacusd » 18.06.2008 19:49

Zdjęcia poszły.
Temat o Ciovo
marcelinka
Autostopowicz
villa corona okrug donij

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcelinka » 24.06.2008 17:28

Czesc wszystkim, mam pytanie czy byl ktos moze na Chorwacji w miejscowosci Okrug Donij w apartamentach Villa Corona? Jesli tak to prosze o jakies informacje na ten temat bo wybieram sie tam na wakacje. Jesli mozna to prosze o rady ja najlepiej tam dojechac i co warto ze soba zabrac na taka wycieczke. Mozna pisac na gg moj numer to 12088384. Z gory dziekuje za informacje:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone