Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okrug Gornij dom z apartamentami w jakim miejscu?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 01.06.2009 09:33

Czy ktoś z Państwa wie może gdzie znajduje się ten apartamentowiec? W którym miejscu Okrug Gornji jest położony? Czy jest to blisko plaży Kopakabana? Czy w jakimś innym miejscu? Niepokoi mnie ta zatoczka (jakby mały port) z jachtami (na zdjęciach). Nie wiem czy woda nie jest tam zanieczyszczona. I czy jest to odludzie ? Czy raczej centrum Okrug Gornij. Prosze o info jesli mają Państwo jakąś wiedzę na ten temat.
wklejam link:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
jendrzej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jendrzej » 01.06.2009 09:45

Witam!
Odpowiedź na Twoje pytanie jest na zdjęciach w linku jaki został przez Ciebie podany. Twój apartament jest na pierwszym zdjęciu zaznaczony kółkiem. A widoczna plaża to Kopakabana.
Pozdrav. :papa:
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 01.06.2009 10:11

Myślisz, że warto? Nie mam pojęcia czy się decydować. Chciałabym, żeby to było w miarę zaludnionym miejscu nie "zadupiu". Ale boję się trochę, że w nocy może być strasznie głośno. Wygląda to tak ze zdjęcia, jakby to był już koniec plaży lub poczek zaczynający się jakąś zatoczką przeznaczoną do cumowania łodzi. Proszę o podpowiedź.
jendrzej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jendrzej » 01.06.2009 10:44

Hmm.. Jakby to ująć :?:
Wiesz, nie da się być w centrum i oczekiwać błogiego spokoju. Tak samo być na "zadupiu" i mieć wszystko na wyciągnięcie ręki :)
Jeśli jeszcze nie masz rezerwacji, to po prostu jedź w ciemno. Spodoba Ci się to zostajesz, jeśli nie szukasz dalej. Tak robi wielu forumowiczów.
Ale decyzja zawsze należy do Ciebie :D
Pozdrav.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 01.06.2009 11:31

Jolzag napisał(a):Myślisz, że warto? Nie mam pojęcia czy się decydować. Chciałabym, żeby to było w miarę zaludnionym miejscu nie "zadupiu". Ale boję się trochę, że w nocy może być strasznie głośno. Wygląda to tak ze zdjęcia, jakby to był już koniec plaży lub poczek zaczynający się jakąś zatoczką przeznaczoną do cumowania łodzi. Proszę o podpowiedź.

To jest sam początek ścisłego "centrum" Okrugu. Taka mała promenada. Na plażach bary, dyskoteki itp. A dodatkowo tą drogą, która jest przed tą willą, przejeżdża codziennie 3/4 wszystkich samochodów na wyspie, bo to jest jedna z dwóch głównych dróg na wyspie. Jeżeli mogę coś doradzić, to sugerowałmym poszukanie jakiejść kwatery np. nad Zatoką Mavarstica, która jest z drugiej strony wyspy (od strony morza).
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 01.06.2009 11:37

Dzięki, właśnie się dowiedziałam, że te apartamenty są już sprzedane. Więc nie ma o czym mówić.
Zarezerwowałam wcześniej inny dom, ale jakoś po czasie przestał mi się podobać. I jeszcze do tego okazało się, że jest 400 m do plaży. Chciałam zmienić na inny, ale ten już jest sprzedany. Więc niestety muszę jechać do tego pierwszego. Najgorsze jest to, że nikt nic o nim nie może mi powiedzieć. Zadawałam bez skutecznie pytanie na forum ale nikt się nie odzywa. WIęc trudno, mam nadzieję, że nie wyjdę na tym jak Zabłocki na mydle.
Ps. Może Ty bedziesz wiedział coś na temat tego obiektu?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone