, przy takiej "figurze" musi nieźle frunąć . Piękna
Jak Waszym dzieciom czas szybko leci . Dzisiaj to już przecież Panienki , a Wy nadal tacy młodzi
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Jak zawsze odwiedzały nas ptaki.
.png)
"piotrf"]Kilka "regatówek" w swoim życiu widziałem , ale ta którą pływał Kapitan wygląda "bandycko"Nie dziwne , że trafiła do K. G.
, przy takiej "figurze" musi nieźle frunąć . PięknaChciałbym ją widzieć pod pełnymi żaglami . . .
Jak Waszym dzieciom czas szybko leci . Dzisiaj to już przecież Panienki , a Wy nadal tacy młodzi![]()

.png)
gusia-s napisał(a):Cudny ten Wasz zakątek, szuwary, konie, cisza ... PięknieTo są sielskie, rodzinne wakacje, sami dla siebie
.png)
"elka21"]
Zawsze, to odwiedzają Was delfiny![]()
![]()
A nazwa tego pływadła, pierwsze co przychodzi na myśl, to to, że tylko ,,raz na rok,, można wypożyczyć![]()
Dziewczyneczki super.
.png)
maslinka napisał(a):Koniki Was kochają tak jak delfiny
Wyjątkowo urocze miejsce
.png)
.png)
Ragnarök – w mitologii skandynawskiej los bogów (Götterdämmerung). W wyobrażeniach mitologicznych ma on być wielką walką pomiędzy bogami a olbrzymami pod wodzą Lokiego, w wyniku której świat i Asgard, siedzibę bogów, strawi ogień, wszystkie gwiazdy zgasną, a Ziemię zaleje wielkie morze.
.png)
Morski Pas napisał(a):Za Wikipedią:Ragnarök – w mitologii skandynawskiej los bogów (Götterdämmerung). W wyobrażeniach mitologicznych ma on być wielką walką pomiędzy bogami a olbrzymami pod wodzą Lokiego, w wyniku której świat i Asgard, siedzibę bogów, strawi ogień, wszystkie gwiazdy zgasną, a Ziemię zaleje wielkie morze.
Strach się bać
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):... MaBe czeka gotowa w garażu![]()
![]()
.png)
Morski Pas napisał(a):
Zmieścisz się na MaBe z całym dobytkiem![]()
.png)
"CROberto"]Zachód słońca poprzecinany linami i masztem, dodaje uroku i bardzo mi się podoba...![]()
Mam podobne zdjęcie , czy dwa ,ale musiałem specjalnie iść do portu i żerować na cudzej własności ...