Roxi napisał(a):
Peka rzeczywiście nie u Borko, ale... o kolacji u Borko też będzie osobny odcinek i oczywiście- ale crni rižoto musiało być i było!
Borko jest the best
.png)
Roxi napisał(a):
Peka rzeczywiście nie u Borko, ale... o kolacji u Borko też będzie osobny odcinek i oczywiście- ale crni rižoto musiało być i było!
.png)
.png)
Tomasz61 napisał(a):Roxi napisał(a):
Borko jest the bestTakiej kuchni jak u niego gdzie indziej się nie znajdzie (chyba), a i jeszcze ten plus, ze do apartamentu tylko kilka kroków i nie trzeba się z winem ograniczać
.png)
mysza73 napisał(a):I ja popatrzę coście na tym Hvarze w tym roku nawywijali
Tomasz61 napisał(a): a i jeszcze ten plus, ze do apartamentu tylko kilka kroków i nie trzeba się z winem ograniczać
agata26061 napisał(a): Bardzo lubię Twoje relacje, więc czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy
piekara114 napisał(a):Można jakieś szczegóły gdzie to ? jakiś link?
Piter_M napisał(a):U Ciebie zawsze jest ciekawie
Belluna napisał(a):Tomek, ale Ty okrutny jesteś
.png)
.png)
.png)
pawel silesia napisał(a):Hej Roxi!![]()
Ja w piątym rzędzie relacji, ale wierny czytelnik!
Wychodzi na to, że podmieniliście nas na wyspie. Gdy Ja kończyłem hvarskie wakacje, Wy cieszyliscie się wyjazdem z domu![]()
Czekam na kolejne odcinki.
Pozdrawiam!
Kasia i Krzyś napisał(a):Dziś wróciliśmy, co prawda z innej wyspy, ale co do Hvaru mam niedosyt i chętnie popatrzę na te znajome i zupełnie nieznane miejsca
figusek napisał(a):Bardzo lubię Twoje relacje, zawsze pozytywnie mnie nastrajająwięc śledzę!
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży