Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowicjusz

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2007 13:55

maadoox napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
maadoox napisał(a):Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.

Jak zauważyłeś tu grupę ludzi "wszystko wiedzących najsłuszniej", to może wymień, kto wg Ciebie do tej grupy należy. :?: :papa:

A nie Janusz :wink: , dziękuję :) , zapewniam Cię jednak że nie poczułem nigdy abyś do tej grupy należał. :papa:

Obrazek :lol: :papa:
krystian74
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystian74 » 03.06.2007 14:29

wielce interesujący temat :) proszę o więcej :? "croentuzjaści "ze 135 postów połowa pierdoł i obrażania a może "crocitrzew"? :lol:
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 03.06.2007 16:12

krystian74 napisał(a):wielce interesujący temat :) proszę o więcej :? "croentuzjaści "ze 135 postów połowa pierdoł i obrażania a może "crocitrzew"? :lol:

Masz rację. Przepraszam wszystkich :) .
alurka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alurka » 01.08.2010 16:23

Rysio napisał(a):
maadoox napisał(a):
martita napisał(a):Krytyki na forum mnóstwo i nie tylko co do poprawnej polszczyzny.. A jednak skoro jesteśmy Polakami wypadałoby chyba poprawnie się posługiwać naszym językiem :wink:
Ps. Nie napisałam tego przecież przez złośliwość więc nie bierzcie tego tak do serca :lol: A poza tym nie tylko kobiety zwracają na to uwagę.. Mistrzem w poprawnej polszczyźnie jest Rysio :lol:

Mistrzem w poprawnej polszczyźnie?:(

Dementuję plotki tu powstałe :wink:

Uwaga dla Tych, którzy mają głęboko zasady pisowni:
Jak wytłumaczycie własnym dzieciom, które będziecie próbowali nauczyć ortografii, choćby na potrzeby szkoły podstawowej bo np. przy kopaniu rowów więcej szkół koniecznością nie jest, ale podstawówkę ukończyć jakoś trzeba, kiedy wejdą na to forum i przeczytają Wasze teksty typu "mugl, ktury , mistż" :?: :wink:

Ps. Ostatnio miałem do rozpatrzenia 2 podania o pracę, właśnie etat do przysłowiowego kopania rowów. Jedno napisane prawidłowo a w drugim były takie kwiatki, że gość pracował jako "kamieniaż", posiadał "umjejentności" i potrafił naprawić "samochud". Zgadnijcie, który z nich od 1 czerwca zaczyna pracę :lol: Niestety niedbalstwo, nawet w przypadku wykonywania najprostszych czynności ma znaczenie, czasem ze skutkami na całe życie :wink:

Generalnie absolutnie się zgadzam-co do potrzeby pisania komunikatywnie i poprawnie na forum.
Ale...żal mi się zrobiło tego gościa;) bo mógł faktycznie być fachowcem w tym, co robi a jednocześnie nie być orłem z ortografii.

Ja tam bym patrzyła na umiejętności ( hehe) praktyczne- w wypadku pracy fiz. raczej a mniej na orty;) czasem można kogoś źle ocenić.

Ktoś może świetnie ten bruk układać ale rozprawy doktorskiej nie napisze...myślę, że oddałam o co mi chodzi:)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.08.2010 16:24

Alurka - Ty pracujesz w CroIPNie? :wink:
alurka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alurka » 01.08.2010 16:30

Jacek S napisał(a):Alurka - Ty pracujesz w CroIPNie? :wink:

Hehe- a tak sobie wyciągam starocie- wiesz, by poznać kto zacz a też odrobinę ku rozrywce przy niedzieli 8) :lol:

Niektóre wątki-bezcenne! :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.08.2010 16:30

alurka napisał(a):Hehe- a tak sobie wyciągam starocie- wiesz, by poznać kto zacz a też odrobinę ku rozrywce przy niedzieli 8) :lol:

Czyli humor już lepszy?
alurka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alurka » 01.08.2010 16:35

Jacek S napisał(a):
alurka napisał(a):Hehe- a tak sobie wyciągam starocie- wiesz, by poznać kto zacz a też odrobinę ku rozrywce przy niedzieli 8) :lol:

Czyli humor już lepszy?

Zdecydowanie :lol:
Ale znieczulić się towarzysko wciąż mogę;)
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone