Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowicjusz

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kuczi74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuczi74 » 01.06.2007 14:47

A tam od razu uczyć od stolicy,może od Ślązaków :wink: Tu też mówimy zacnie-na dwór :)
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 02.06.2007 12:03

maadoox napisał(a):Ale o ile mi wiadomo tu nie trzeba mieć zaproszenia:).

Niestety.. I dlatego mamy niewątpliwą "przyjemność" obcować z takimi jak ty..

maadoox napisał(a):A głupie odzywki miały byc wstępem do polemiki:))), ale nie zajarzyłaś, albo nie miałaś ochoty:).

Jak sama nazwa wskazuje "głupie odzywki" sa po prostu głupie, a ja głupich rozmów staram się nie prowadzić w myśl zasady "nie rozmawiaj z głupim, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem."
Pozdrawiam. I nie do usłyszenia/zobaczenia/przeczytania.
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 02.06.2007 12:17

martita napisał(a):
maadoox napisał(a):Ale o ile mi wiadomo tu nie trzeba mieć zaproszenia:).

Niestety.. I dlatego mamy niewątpliwą "przyjemność" obcować z takimi jak ty..

maadoox napisał(a):A głupie odzywki miały byc wstępem do polemiki:))), ale nie zajarzyłaś, albo nie miałaś ochoty:).

Jak sama nazwa wskazuje "głupie odzywki" sa po prostu głupie, a ja głupich rozmów staram się nie prowadzić w myśl zasady "nie rozmawiaj z głupim, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem."
Pozdrawiam. I nie do usłyszenia/zobaczenia/przeczytania.

Tak się właśnie rodzą kompleksy. Pozdrawiam z wzajemnością :).
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 02.06.2007 12:23

maadoox napisał(a):Tak się właśnie rodzą kompleksy. Pozdrawiam z wzajemnością :).

no comments :lol:
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 02.06.2007 12:32

martita napisał(a):
maadoox napisał(a):Tak się właśnie rodzą kompleksy. Pozdrawiam z wzajemnością :).

no comments :lol:

Może więc troszkę wyluzuj :)))), w końcu nie przychodzisz tu chyba się mądrzyć ani pouczać nikogo, prawda? Nie ulega chyba wątpliwości że jesteś tu dla Chorwacji, jak i ja:). Na złośliwości nie bardzo mam ochotę. Jeśli nie potrafisz inaczej, jak tylko z iście poważną miną i bez jak to określiłaś "głupich odzywek" od "głupich ludzi" -tych z przysłowia, to wybacz ale nie musisz mnie obrażać. Świadczy to o Tobie, nie o mnie. Jeśli jest jednak inaczej...zwracam honor :).
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 02.06.2007 15:50

maadoox napisał(a):Nie ulega chyba wątpliwości że jesteś tu dla Chorwacji, jak i ja:).

Nie obraź się, ale patrząc na treść Twoich postów to nie jestem do końca o tym przekonany. Piszesz bowiem bardzo dużo, ale bardzo mało treściwie i na temat...

PozdraV
J.
Bernardo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bernardo » 02.06.2007 16:29

A pamiętacie w tym zacietrzewieniu jakie było pytanie?
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 02.06.2007 21:51

Jacunio napisał(a):
maadoox napisał(a):Nie ulega chyba wątpliwości że jesteś tu dla Chorwacji, jak i ja:).

Nie obraź się, ale patrząc na treść Twoich postów to nie jestem do końca o tym przekonany. Piszesz bowiem bardzo dużo, ale bardzo mało treściwie i na temat...

PozdraV
J.

No i co w związku z tym?
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 02.06.2007 22:03

Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=212779#212779,
zastanawiam się czy to zależy od ilości postów czy rzeczywistej wiedzy na temat CRO. Forum wedle mojej wiedzy służy do wymiany poglądów, nie zaś "giertychowskiego" nauczania metodą milcz i słuchaj bo jestem mądrzejszy i z głupimi nie dyskutuję. Ot, wszystko w temacie! Pozdrawiam.
darekk_2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekk_2005 » 02.06.2007 23:04

maadoox napisał(a):Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.
zastanawiam się czy to zależy od ilości postów czy rzeczywistej wiedzy na temat CRO. Forum wedle mojej wiedzy służy do wymiany poglądów, nie zaś "giertychowskiego" nauczania metodą milcz i słuchaj bo jestem mądrzejszy i z głupimi nie dyskutuję. Ot, wszystko w temacie! Pozdrawiam.

To ja może krótko...nie było cię, było spokojnie, pojawiłeś się na forum siejesz zamęt!! Chyba wnioski same się cisną na usta...sorry ale jakoś też za bardzo jak piszesz "wiedzy" na temat cro nie przedstawiasz...A co do "giertychowskiego" nauczania...nikt ci nie napisał: "milcz i słuchaj, bla bla bla" -tylko poprostu jak chcesz się czegoś dowiedzieć to pytaj a nie pierd... 3po3 i czepiasz się...jak widzisz forum to ma swoje zasady jak coś nie pasuje to sorry i tyle...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.06.2007 23:59

maadoox napisał(a):Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.

Jak zauważyłeś tu grupę ludzi "wszystko wiedzących najsłuszniej", to może wymień, kto wg Ciebie do tej grupy należy. :?: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2007 08:02

Janusz Bajcer napisał(a):

Jak zauważyłeś tu grupę ludzi "wszystko wiedzących najsłuszniej", to może wymień, kto wg Ciebie do tej grupy należy. :?: :papa:

I to jest słuszna koncepcja :!: :idea: :!: :lol: zróbmy to w ramach walki z "UKŁADEM" :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :papa:
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 03.06.2007 09:41

darekk_2005 napisał(a):

To ja może krótko...nie było cię, było spokojnie, pojawiłeś się na forum siejesz zamęt!! Chyba wnioski same się cisną na usta...sorry ale jakoś też za bardzo jak piszesz "wiedzy" na temat cro nie przedstawiasz...A co do "giertychowskiego" nauczania...nikt ci nie napisał: "milcz i słuchaj, bla bla bla" -tylko poprostu jak chcesz się czegoś dowiedzieć to pytaj a nie pierd... 3po3 i czepiasz się...jak widzisz forum to ma swoje zasady jak coś nie pasuje to sorry i tyle...

Ale ja przecież nie twierdzę ze pisze zawsze na temat i z iście szwajcarską precyzją :? . Zbyt mało wiem, żebym się mógł silić na jedynie słuszną i właściwą odpowiedz- zreszta takowej poewnie nie ma :) . Czepiam się? :P . Przecież ja Tobie pierwszy raz wogóle odpisuję:))). Czy Dyskusja, nawet zażarta nie może się skończyć na wymianie poglądów przez dwie zainteresowane osoby? Zaczęło sie od tego ze zapytałem pewnej damy czy wychodzi na dwór czy do pola. I co w tym złego? Czy to oznacza że żart jest domeną zasady: "nie dyskutuj z głupim bo Cie sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"? Myslałem że można tu rozmawiać o CRO tak poważnie jak i z żartem. Janusz Bajcer czy Piotrek_B chyba zrozumieli moje intencje, a że nie wszyscy? Cóż, przecież z każdym nie musze rozmawiać, jeśli ktoś nie chce.
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 03.06.2007 09:48

Piotrek_B napisał(a):

I to jest słuszna koncepcja :!: :idea: :!: :lol: zróbmy to w ramach walki z "UKŁADEM" :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :papa:

Z UKŁADEM...słonecznym? :D
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 03.06.2007 09:51

A nie Janusz :wink: , dziękuję :) , zapewniam Cię jednak że nie poczułem nigdy abyś do tej grupy należał. :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone