.png)

maadoox napisał(a):Ale o ile mi wiadomo tu nie trzeba mieć zaproszenia:).
maadoox napisał(a):A głupie odzywki miały byc wstępem do polemiki:))), ale nie zajarzyłaś, albo nie miałaś ochoty:).
.png)
martita napisał(a):maadoox napisał(a):Ale o ile mi wiadomo tu nie trzeba mieć zaproszenia:).
Niestety.. I dlatego mamy niewątpliwą "przyjemność" obcować z takimi jak ty..maadoox napisał(a):A głupie odzywki miały byc wstępem do polemiki:))), ale nie zajarzyłaś, albo nie miałaś ochoty:).
Jak sama nazwa wskazuje "głupie odzywki" sa po prostu głupie, a ja głupich rozmów staram się nie prowadzić w myśl zasady "nie rozmawiaj z głupim, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem."
Pozdrawiam. I nie do usłyszenia/zobaczenia/przeczytania.
.png)
martita napisał(a):maadoox napisał(a):Tak się właśnie rodzą kompleksy. Pozdrawiam z wzajemnością.
no comments
.png)
maadoox napisał(a):Nie ulega chyba wątpliwości że jesteś tu dla Chorwacji, jak i ja:).
.png)
Jacunio napisał(a):maadoox napisał(a):Nie ulega chyba wątpliwości że jesteś tu dla Chorwacji, jak i ja:).
Nie obraź się, ale patrząc na treść Twoich postów to nie jestem do końca o tym przekonany. Piszesz bowiem bardzo dużo, ale bardzo mało treściwie i na temat...
PozdraV
J.
.png)
.png)
maadoox napisał(a):Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=212779#212779,
zastanawiam się czy to zależy od ilości postów czy rzeczywistej wiedzy na temat CRO. Forum wedle mojej wiedzy służy do wymiany poglądów, nie zaś "giertychowskiego" nauczania metodą milcz i słuchaj bo jestem mądrzejszy i z głupimi nie dyskutuję. Ot, wszystko w temacie! Pozdrawiam.
.png)
maadoox napisał(a):Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.

Janusz Bajcer napisał(a):maadoox napisał(a):Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.
Jak zauważyłeś tu grupę ludzi "wszystko wiedzących najsłuszniej", to może wymień, kto wg Ciebie do tej grupy należy.![]()

.png)
darekk_2005 napisał(a):maadoox napisał(a):Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=212779#212779,
zastanawiam się czy to zależy od ilości postów czy rzeczywistej wiedzy na temat CRO. Forum wedle mojej wiedzy służy do wymiany poglądów, nie zaś "giertychowskiego" nauczania metodą milcz i słuchaj bo jestem mądrzejszy i z głupimi nie dyskutuję. Ot, wszystko w temacie! Pozdrawiam.
To ja może krótko...nie było cię, było spokojnie, pojawiłeś się na forum siejesz zamęt!! Chyba wnioski same się cisną na usta...sorry ale jakoś też za bardzo jak piszesz "wiedzy" na temat cro nie przedstawiasz...A co do "giertychowskiego" nauczania...nikt ci nie napisał: "milcz i słuchaj, bla bla bla" -tylko poprostu jak chcesz się czegoś dowiedzieć to pytaj a nie pierd... 3po3 i czepiasz się...jak widzisz forum to ma swoje zasady jak coś nie pasuje to sorry i tyle...
.png)
Piotrek_B napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):maadoox napisał(a):Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.
Jak zauważyłeś tu grupę ludzi "wszystko wiedzących najsłuszniej", to może wymień, kto wg Ciebie do tej grupy należy.![]()
I to jest słuszna koncepcja![]()
![]()
![]()
zróbmy to w ramach walki z "UKŁADEM"
![]()
![]()
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):maadoox napisał(a):Żeby nie było że nie całkiem w temacie to zauważyłem tu grupę ludzi którzy "wszystko " wiedzą najsłuszniej.