Przyznam się, że od kilku lat marzę o kursie, ale na razie na marzeniach się kończy.
No nic, pozostaje czytanie i oglądanie Twoich relacji.
Pozdrawiam i życzę wspaniałych wrażeń w Cro.
.png)
.png)
Tak masz rację jak się już ma takiego hoooplaRoxi napisał(a):Suchar znacznie wydłuża nurkowy sezon. My w tym roku zaczęliśmy wcześnie, bo na początku kwietnia. Woda miła taką temperaturę, że po pół godzinie były pierwsze oznaki hipotermii. A tak to luzik, sezon trwa cały rok, mam ochotę to jadę i nie myślę o tym czy mi paluszki zmarzną
Ja tam wiem czy tak dużo szybsze... i czy przyjemniejsze... ten talk, ta guma na głowie... nie stanowczo nie jest to mój rodzaj przyjemnościRoxi napisał(a):Samo ubieranie jest szybsze i przyjemniejsze, niż ubieranie pianki![]()
no to jesteś chyba większy zmarzluch od mojej maUżonki. Mnie tam letnią porą to jest stanowczo za gorąco i osiągam komfort termiczny dopiero poniżej termokliny. Z racji że nie nurkujemy wcześniej niż maj/czerwiec i później niż wrzesień to po wyskoczeniu z mokrej pianki jest ok czasami to aby się jeszcze schłodzić idę normalnie popływać, w krańcowych przypadkach/np wcześnie rano lub zimny wrzesień/ zawsze zostaje piwoRoxi napisał(a):Nie będę wspominać już o tym, że po wyjściu jest cieplutko i przyjemnie, w piance po wyjściu- obojętnie jaka jest temperatura, zimno mi jak nie wiem... zmarzluch jestem i tyle
Tu nie mogę pohamować ZAZDROŚCIRoxi napisał(a):Wolę w tygodniu sobie tam podjechać, w spokoju przebrać i zrobić malutkiego grila
A tak w ogóle na zakończenie TO PO CO PISZESZ TAK WSPANIAŁĄ propagująca nurkowanie relacje skoro nie lubisz tłoku przecież teraz WŁAŚNIE PRZEZ CIEBIE BĘDĄ JESZCZE WIĘKSZE TŁUMY na nurowiskach ... i tłok w weekendy NIE LUBIMY CIĘRoxi napisał(a):Ojjj nie, na taki spęd się nie piszę. Tam w weekend zawsze jest dużo ludzi, mnie to odstrasza.
.png)
Ania W napisał(a):Przyznam się, że od kilku lat marzę o kursie, ale na razie na marzeniach się kończy.Fajnie, że dzielisz pasje z mężem, ja jakoś nie mogę swojego przekonać.
No nic, pozostaje czytanie i oglądanie Twoich relacji.![]()
Pozdrawiam i życzę wspaniałych wrażeń w Cro.
PysiaPysio napisał(a):tak w ogóle na zakończenie TO PO CO PISZESZ TAK WSPANIAŁĄ propagująca nurkowanie relacje skoro nie lubisz tłoku przecież teraz WŁAŚNIE PRZEZ CIEBIE BĘDĄ JESZCZE WIĘKSZE TŁUMY na nurowiskach ... i tłok w weekendy NIE LUBIMY CIĘ![]()
helen napisał(a):Przeczytałam hurtem, dla mnie totalnego laika nurkowego to jedno wielkie "wow" . Podziwiam ... po prostu podziwiam i zazdroszczę.
.png)
PysiaPysio napisał(a):PS A wybierasz się może tu
.png)

.png)
.png)
Jacek S napisał(a):Dasz radę.
.png)

.png)
.png)
nomad napisał(a):Wielu gości marzy o cofnięciu czasu.
Twój facet nie musi być marzycielem.