Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nie reklama - Primošten - apartamenty do wzięcia

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 23.02.2008 21:29

Na początku chcę zaznaczyć, że to nie jest reklama.
Już niemal dograłem apartamenty w Primošten - jesteśmy przed wysłaniem zaliczki, a tu kuzyn który zwątpił w moje możliwości i sam poszperał w internecie przedstawił mi ofertę apartamentów też w Primošten ale korzystniejszą od tej którą ja znalazłem.
Nie chcę wyjść na palanta i dlatego szukam chętnych do wzięcia tych apartamentów, które załatwiłem dla naszej grupy.
Chodzi o apartamenty:
- 2 x 5-osobowe po 55 i 53 euro
- 1 x 8 osób (miało mieszkać 6 osób) za 77 euro
- 3 x 4 osoby - 2 po 50 euro i 1 za 45 euro
- 1 x 2 osoby za 34 euro

Jeśli ktoś będzie chętny i pomoże mi zachować twarz :lol: prześlę szczegóły i jeśli nadarzy się okazja postawię jeszcze Karlovačko
Apartamenty rezerwowałem na okres 15.06-28.06.2008 zaliczka 30%.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 23.02.2008 21:33

toudee napisał(a):Na początku chcę zaznaczyć, że to nie jest reklama.
Już niemal dograłem apartamenty w Primošten - jesteśmy przed wysłaniem zaliczki, a tu kuzyn który zwątpił w moje możliwości i sam poszperał w internecie przedstawił mi ofertę apartamentów też w Primošten ale korzystniejszą od tej którą ja znalazłem.
Nie chcę wyjść na palanta i dlatego szukam chętnych do wzięcia tych apartamentów, które załatwiłem dla naszej grupy.
Chodzi o apartamenty:
- 1 x 2 osoby za 34 euro

Jeśli ktoś będzie chętny i pomoże mi zachować twarz :lol: prześlę szczegóły i jeśli nadarzy się okazja postawię jeszcze Karlovačko

Może zapodał Ci mój adres :wink: Ale jak są niewielkie rożnice to organizator(TY) powinien wziąć grupę w garść i twardo trzymać warunki. :wink:
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 23.02.2008 21:47

Witam szukam cos dla ósemki wiec poprosze o ten namiar 1*8 w terminie 19-07 do 26-07 2008
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdro-krzycholu
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 25.02.2008 08:58

AndrzejJ napisał:
Może zapodał Ci mój adres icon_wink.gif Ale jak są niewielkie rożnice to organizator(TY) powinien wziąć grupę w garść i twardo trzymać warunki. icon_wink.gif

raczej nie chociaż wykluczyć nie można :wink: .
Różnica jest - z jego oferty wynika, że dostajemy apartamenty po 11 euro od łebka. Na tyle na ile się orientuję to w tym roku i w okolicy Primošten jest to rzeczywiście bardzo dobra cena.
Gdyby nasza grupa się nie zmniejszyła byłoby 10 euro.

krzycholu napisał:
Witam szukam cos dla ósemki wiec poprosze o ten namiar 1*8 w terminie 19-07 do 26-07 2008
pozdro-krzycholu

spróbuj tu adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pa_wel_hal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pa_wel_hal » 25.02.2008 16:22

toudee napisał(a):Na początku chcę zaznaczyć, że to nie jest reklama.
Chodzi o apartamenty:
- 1 x 2 osoby za 34 euro

witaj Tudee
proszę o namiary na app dla 8
planuję wyjazd w okresie 27/6 - 12/7

pozdrówka
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 25.02.2008 21:56

Namiar jak powyżej
załatwiałem przez biuro Janka mieszkającego w Kasztelach.
lechjankowski
Autostopowicz
Primośten

Nieprzeczytany postnapisał(a) lechjankowski » 27.02.2008 23:07

Witam!
Wybieram się do tej miejscowości.
Interesuje mnie pokój 4 osobowy
Pozdrawiam lechjankowski@wp.pl
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 28.02.2008 15:14

namiar jak powyżej
adres mailowy do Anety
śmiało pisać i załatwiać

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone