.png)
AndrzejJ. napisał(a):alessandro1977 napisał(a):No co Ty...wierzysz w to, że troll A. J. bez jaj pojawi się na spotkaniu Friendów ?
1405
alessandro1977 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):alessandro1977 napisał(a):No co Ty...wierzysz w to, że troll A. J. bez jaj pojawi się na spotkaniu Friendów ?
1405
Spoko...trollu...pomyliłem się......za późno na forum chyba wszedłem...
AndrzejJ. napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Tu masz rację ale to się udziela...jesteś okrzyknięty największą pierdołą na forum a ja ostatnio coś za dużo postów Twych czytałem...
moje posty czytają tylko pierdoły i forumowi idioci
alessandro1977 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Tu masz rację ale to się udziela...jesteś okrzyknięty największą pierdołą na forum a ja ostatnio coś za dużo postów Twych czytałem...
moje posty czytają tylko pierdoły i forumowi idioci
No widzisz...w końcu jak to powidają : "swój pozna swego"...
AndrzejJ. napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Muszę się chyba na jakąś pielgrzymkę wybrać to może zmądrzeję...
to ci nie grozi,chodż jak zwykle codziennie do solarium, przynajmniej się wygrzejesz
MorskiPas napisał(a):Piotrek_B napisał(a):Endrju leć po następną paczke chipsów ...
Nie leć. Telenowela zakończona. Wymiękłem pod naporem argumentów.
AndrzejJ. napisał(a):Grają zespołowo.Pasażer jako niewolnica Isaura, a zebik jako Leoncio, lubelski jako Januária.Grają bo,,są równi i równiejsi''.
AndrzejJ. napisał(a):MorskiPas napisał(a):Piotrek_B napisał(a):Endrju leć po następną paczke chipsów ...
Grają zespołowo.Pasażer jako niewolnica Isaura, a zebik jako Leoncio, lubelski jako Januária.Grają bo,,są równi i równiejsi''.

alessandro1977 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):MorskiPas napisał(a):Piotrek_B napisał(a):Endrju leć po następną paczke chipsów ...
Grają zespołowo.Pasażer jako niewolnica Isaura, a zebik jako Leoncio, lubelski jako Januária.Grają bo,,są równi i równiejsi''.
Ludzie dzielą się na inteligentnych i na takich co oglądają brazylijskie seriale...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.