Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nie na temat do Admina lub Modów.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 09.03.2010 20:41

Przepraszam, że wejdę w słowo ale jak uczył Morski nie wyrywa się zdań z kontekstu . . . brakuje tu jeszcze odpowiedzi Morskiego - lubelskiemu, wiec pozwolę sobie tu przenieść jeszcze te posty:

AndrzejJ. napisał(a):
lubelski napisał(a): Za to mu chwała..ale była jeszcze jedna strona Andrzeja. Ta która wielu forumowiczom , jednym głośno a drugim cicho przeszkadzała. Jeżeli się mylę to proszę wyprowadź mnie z błędu, bo ja tak to postrzegam. Żadna sfora wilków go nie napadła, nikt tu Go nie obrażał...po prostu wymiana zdań na powiedźmy "wyśrubowanym" poziomie. Może w końcu to uświadomi ze ani to przyjemne ani miłe, że od tego można iść do Hyde Parku a nie rozwalać następne tematy wpisami nie na temat . :

Lubię wyśrubowane poziomy.Ale to co mam sobie uświadomić według ciebie........ po prostu nie istnieje.I jak może zauważyłeś przeszkadzam tylko wam,niebieskiemu i bezpłciowemu politycznie joanniko.Inni piszą o Chorwacji i pytają o Chorwację.Musisz na to forum spojrzeć z boku i bez emocji.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 09.03.2010 20:44

pasażer napisał(a):Przepraszam, że wejdę w słowo ale jak uczył Morski nie wyrywa się zdań z kontekstu . . . brakuje tu jeszcze odpowiedzi Morskiego - lubelskiemu, wiec pozwolę sobie tu przenieść jeszcze te posty:

AndrzejJ. napisał(a):
lubelski napisał(a): Za to mu chwała..ale była jeszcze jedna strona Andrzeja. Ta która wielu forumowiczom , jednym głośno a drugim cicho przeszkadzała. Jeżeli się mylę to proszę wyprowadź mnie z błędu, bo ja tak to postrzegam. Żadna sfora wilków go nie napadła, nikt tu Go nie obrażał...po prostu wymiana zdań na powiedźmy "wyśrubowanym" poziomie. Może w końcu to uświadomi ze ani to przyjemne ani miłe, że od tego można iść do Hyde Parku a nie rozwalać następne tematy wpisami nie na temat . :

Lubię wyśrubowane poziomy.Ale to co mam sobie uświadomić według ciebie........ po prostu nie istnieje.I jak może zauważyłeś przeszkadzam tylko wam,niebieskiemu i bezpłciowemu politycznie joanniko.Inni piszą o Chorwacji i pytają o Chorwację.Musisz na to forum spojrzeć z boku i bez emocji.

jak uczy Morski nic nie brakuje,spójrz z boku i bez emocji i nie pisz tyle nudnych i rozlazłych postów :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.03.2010 20:47

Forum i temat żyje, jak przenosiłem posty, powyższego na forum nie było.
I to było na tyle :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2010 21:49

Janusz Bajcer napisał(a):Zgodnie z regulaminem forum część "Uprawnienia administratorów i moderatorów" wydzielam dyskusję pomiędzy AndrzejemJ i P.T.Friendami do Hyde Parku.

..napiszę tylko tyle..bo widzę że chyba się dalej nie rozumiemy..ale w końcu nie dziwi mnie to..a tak poza tym podziwiam Cie Janusz za szybkość działania i za odwagę....nie wspomnę o refleksie..po 3 dniach .. . Natomiast AndrzejowiJ przypominam ze hasło do mojego gg mogę mu podać...nie musi się wysilać z żadnymi programami jak do mojego kolegi z forum..w tym temacie to mój ostatni post .dziękuję za uwagę i pomyślności życzę.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.03.2010 22:17

lubelski napisał(a):..chciałem coś się jeszcze admina spytać..ale post wyżej i wysiadka z tematu, wlazł jak zwykle pieszczoch a dziś ani humoru ani ochoty"kopać się z koniem" nie ma..czyli koniec rozmowy jak zwykle..szkoda... :evil: 8)

I to jest Twój problem.Nie umiesz wyluzować. :D A to forum o Chorwacji przecież,a nie o Twoich problemach psychicznych. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2010 22:32

AndrzejJ. napisał(a):I to jest Twój problem

.żaden problem...
AndrzejJ. napisał(a):.Nie umiesz wyluzować. :D

..luzu ci u mnie dostatek, mogę Ci trochę podrzucić....
AndrzejJ. napisał(a): A to forum o Chorwacji przecież

.żartujesz.....a Ty wszędzie wchodzisz i syf robisz..
AndrzejJ. napisał(a):... nie o Twoich problemach psychicznych. :D

idiotą forumowym to Ty siebie nazwałeś więc znowu pudło pieszczochu...
..tak to jest ..widzisz tylko ja mogę spokojnie z Tobą popisać..Misiu Pysiu...to co walniemy jeszcze po paręnaście postów czy już czas na spanie
:?:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.03.2010 22:40

lubelski napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):I to jest Twój problem

.żaden problem...
AndrzejJ. napisał(a):.Nie umiesz wyluzować. :D

..luzu ci u mnie dostatek, mogę Ci trochę podrzucić....
AndrzejJ. napisał(a): A to forum o Chorwacji przecież

.żartujesz.....a Ty wszędzie wchodzisz i syf robisz..
AndrzejJ. napisał(a):... nie o Twoich problemach psychicznych. :D

idiotą forumowym to Ty siebie nazwałeś więc znowu pudło pieszczochu...
..tak to jest ..widzisz tylko ja mogę spokojnie z Tobą popisać..Misiu Pysiu...to co walniemy jeszcze po paręnaście postów czy już czas na spanie
:?:

spij smacznie , ja tu jeszcze pobruszę :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2010 22:43

AndrzejJ. napisał(a):spij smacznie , ja tu jeszcze pobruszę :D

..no co Ty Jędrusiu...jakbym śmiał Ciebie samego zostawić....jeszcze ktoś Ci krzywdę zrobi dziecino... :wink: to co w jaki temat uderzamy trochę pościaków nawalić :?:

eeee jakiś niemrawy dziś jesteś..to idę Bonda oglądać..pa pa Pieszczochu...
i jak już skończysz bruszować (??) to paluli koniecznie rączki na kołderkę....cmok cmok :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.03.2010 22:50

lubelski napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):spij smacznie , ja tu jeszcze pobruszę :D

..no co Ty Jędrusiu...jakbym śmiał Ciebie samego zostawić....jeszcze ktoś Ci krzywdę zrobi dziecino... :wink: to co w jaki temat uderzamy trochę pościaków nawalić :?:

eeee jakiś niemrawy dziś jesteś..to idę Bonda oglądać..pa pa Pieszczochu...
i jak już skończyc burszować to paluli koniecznie rączki na kołderkę....cmok cmok :wink:

No i kto jest dziś idiotą forumowym ? :D LUBELSKI,LUBELSKI :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.03.2010 22:57

Zaraz Wam te posty do siebie przeniosę do właściwego tematu i tam proszę sobie dalej pisać :!: :!: :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2010 22:57

AndrzejJ. napisał(a):No i kto jest dziś idiotą forumowym ? :D LUBELSKI,LUBELSKI :D

.....no nie Jędruś..ja do Ciebie miło i sympatycznie a Ty tak się odpłacasz...nieładnie.
Przecież Ci już pisałem tyle razy , Twoje tytuły na forum są dożywotnie ..nie ma możliwości żeby ktoś od Ciebie był w tym lepszy. ...aha i nie krzycz..mój nick nie wersalikami tylko z małej literki....ooooooooo takiej "l"..smutno Ci widzę tak samemu dżwigać to brzemię..forumowego idioty..ale sam sobie je nadałeś .... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2010 22:58

Janusz Bajcer napisał(a):Zaraz Wam te posty do siebie przeniosę do właściwego tematu i tam proszę sobie dalej pisać :!: :!: :!:

brawo Janusz..oby tak zawsze ..szybko i skutecznie..a to już piszę na poważnie..o to chodziło...
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie na temat do Admina lub Modów. - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone