Anai napisał(a):Becia! Ja Ci to już pisałam... - jak Ty mnie dobrze znasz
mam czucie, nie?
.png)
.png)
Anai napisał(a):No cóż... jestem w takim razie ostrygową ignorantką - ja gryzłamRoxi napisał(a):Ostrygi chyba się po prostu połyka bez gryzienia... wtedy, w zależności od sosu nawet smakująBeJur napisał(a):zdjęcia jak zwykle świetne![]()
...ten kolor, to światło a raczej ten prostokąt światła na tej bezkółkowej ramie rowerowej, na którą nikt nie związany ze sztuką nie zwróciłby uwagi... chciałoby się rzec martwa naturaale czy kwiaty żyjące, nie psują tego???
![]()
![]()
![]()
Następnym razem, z myślą o Tobie poprzestawiam doniczki...BeJur napisał(a):i przypuszczam - znając Ciebie, że zdjęcie namber siedemdziesiąt sześć nie byłoby takim zdjęciem, a nawet nie zostałoby zrobione - gdyby nie to czerwone wiadro i mop w nim
Becia! Ja Ci to już pisałam... - jak Ty mnie dobrze znaszEtosote napisał(a):Witaj, faktycznie zdjecia swietne. Jakiego aparatu uzywasz? Gratuluje relacji i oczywiscie zdjec. Pozdrawiam.
Dziekuję, bardzo mi miło...
Używam Olka E-620 ale wiesz, tak jak napisała Beata - sam aparat, to nie wszystko...![]()
.png)
BeJur napisał(a):jakbyś canona użył to byś wiedział w czym rzecz (dodatkowo)
.png)
.png)
BeJur napisał(a):jakbyś użył to byś wiedział![]()
to niby taki żart, ale jestem canonowcem od ... 1990 roku i ... no i... jak widać duszę mu sprzedałam
a co do umiejętności - to podstawa jak w każdej dziedzinie![]()
nie, ze kupisz sobie najbardziej wypasionego canona i nagle same zdjęcia zaczną się robić![]()
ja nie patrzę na parametry techniczne, nie kręcę kółkami tylko intuicyjnie robię zdjęcia
.png)
Etosote napisał(a):.....
.png)
.png)
.png)
Anai napisał(a):
Po powrocie na camping, powodowany straszliwym głodem Jurek,
nie czekając aż przygotuję mu coś do zjedzenia, dokonuje mordu ze szczególnym okrucieństwem
na Bogu ducha winnym...
Powrót do Nasze relacje z podróży