ale .... czekamy .... czekamy ....
.png)
.png)
BeJur napisał(a):Dzięki spacerowi masz fajne nocne zdjęcia
mervik napisał(a):pomysł dobry![]()

pepermint napisał(a):Witam,
nadrobiłam zaległości i ... wow! Super pióro (klawiatura?), gratulacje, czekam na więcej i więcej i jeszcze i jeszcze... Nie wyrzucajcie mnie... dajcie popatrzeć...

jan_s1 napisał(a):Ładnie Ci to idzie.
Przyjemnie się ogląda. Niektóre zdjęcia młodzieży bardzo dowcipne.

.png)
.png)
.png)
BeJur napisał(a):Etosote napisał(a):Witaj, faktycznie zdjecia swietne. Jakiego aparatu uzywasz? Gratuluje relacji i oczywiscie zdjec. Pozdrawiam.
odpowiem Ci za Anię - swojego![]()
![]()
![]()
nie wiesz, że to nie aparat robi zdjęcia???![]()
.png)
No cóż... jestem w takim razie ostrygową ignorantką - ja gryzłamRoxi napisał(a):Ostrygi chyba się po prostu połyka bez gryzienia... wtedy, w zależności od sosu nawet smakują

BeJur napisał(a):zdjęcia jak zwykle świetne![]()
...ten kolor, to światło a raczej ten prostokąt światła na tej bezkółkowej ramie rowerowej, na którą nikt nie związany ze sztuką nie zwróciłby uwagi... chciałoby się rzec martwa naturaale czy kwiaty żyjące, nie psują tego???
![]()
![]()
![]()
BeJur napisał(a):i przypuszczam - znając Ciebie, że zdjęcie namber siedemdziesiąt sześć nie byłoby takim zdjęciem, a nawet nie zostałoby zrobione - gdyby nie to czerwone wiadro i mop w nim

Etosote napisał(a):Witaj, faktycznie zdjecia swietne. Jakiego aparatu uzywasz? Gratuluje relacji i oczywiscie zdjec. Pozdrawiam.
Powrót do Nasze relacje z podróży