Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

namiary na pośrednika lub apartament,proszę :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
liwa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwa » 17.01.2012 20:15

Wiem, że napewno już was nudzą posty typu: gdzie jechać itd. "Siedzę" na tym forum ponad tydzień szukając inforamcji ale trochę tego dużo :D Więc zwracam się do Was z prośbą: Brela lub Baszka Voda - to nas interesuje, jedziemy z dwójką dzieci 3 i 7 lat. Napewno macie jakiegoś sprawdzonego pośrednika lub namiary na apartamenty, bo ja w necie dużo znalazłam ale boję się trochę ryzykować, żeby z dwójką dzieci nie zostać na lodzie. Proszę o jakieś info bo czas mi ucieka a ja w lesie... mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 17.01.2012 20:22

Bardziej bym się obawiał pośrednika niż właściciela apartamentu.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - nie jest to pośrednik ale portal który wystawia apartamenty z Breli, zamawia się bezpośrednio.
i analogicznie:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 17.01.2012 20:35

liwa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwa » 17.01.2012 20:50

bardzo wam dziękuję za jakiekolwiek wskazówki, bo od tych ofert w internecie to już mam zawrót głowy... a dalej nie wiem które firmy są godne zaufania
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 17.01.2012 21:13

Tu tez się rozwija temacik więc obserwuj :wink:

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=349 ... sc&start=0
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.01.2012 22:41

i żadnych pośredników!!! musicie zaufać w moc tego forum 8)
liwa
Plażowicz
...

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwa » 17.01.2012 23:06

jako "świeżynka" w wyjeździe do Chorwacji trochę się boję, żeby z dwójką dzieci nie jeździć w ciemno, narazie szukam bezpośrednio na podanej wyżej stronie w Breli ale jakby ktoś miał jeszcze bezpośrednie namiary to z góry dziękuję, bo narazie ceny straszą...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.01.2012 23:14

Brela niestety droga jest, jeśli cena jest zaporowa to może inną lokalizację przemyśl, 50 km wcześniej albo później też jest pięknie :)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 18.01.2012 00:28

arturac napisał(a): 50 km wcześniej albo później też jest pięknie :)

"Wcześniej" - nie więcej niż 25 km! to już lepiej w drugą stronę, bo fajnie do Bośni i dalej
liwa
Plażowicz
dziękuje

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwa » 19.01.2012 16:08

bardzo dziękuję za wszelką pomoc, udało mi się znaleźć apartament w Breli, dzięki linkowi który dostałam (bez pośredników), pozdrawiam
Użytkownik usunięty
Re: dziękuje

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2012 18:38

liwa napisał(a):bardzo dziękuję za wszelką pomoc, udało mi się znaleźć apartament w Breli, dzięki linkowi który dostałam (bez pośredników), pozdrawiam

mam nadzieję, że czytałaś regulamin tego forum?? każdy kto skorzysta z linka ma obowiązek napisania relacji po powrocie :D
liwa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwa » 19.01.2012 19:06

oczywiście napiszę, mam tylko nadzieję, że nie będę musiała dopisać miejsca do czarnej listy :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2012 19:08

kwestia wymagań i szczęścia
liwa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwa » 19.01.2012 20:07

eee, my prości ludzie jesteśmy, więc wymagań za dużych nie mamy :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone