Rysio napisał(a):Powiedzmy że polecanie mechanika który pokleił kółko od wózka jest trochę ...
niech da ten namiar to zobaczymy co to za artysta jest
Rysio napisał(a):Powiedzmy że polecanie mechanika który pokleił kółko od wózka jest trochę ...
.png)
Powiedzmy że polecanie mechanika który pokleił kółko od wózka jest trochę ...
.png)
PabloX napisał(a):Powiedzmy że polecanie mechanika który pokleił kółko od wózka jest trochę ...
Nie to, żebym chciał podpadać moderatorowiale proponuję doczytać - mi się podoba, że facet wykonał naprawę taniej niż robią to jego koledzy po fachu w Polsce. Z tego wnioskuję per analogiam, że być może inne, poważniejsze naprawy też robi bez zdzierania z ludzi ostatniej kuny.
Zresztą, sądząc po liczbie klientów - Chorwatów, facet pewnie jest dobry. Przede mną kończył wulkanizację dla jednego klienta, kolejnemu wyważył komplet kół, a jak mi robił kółko, to następny klient przyjechał i czekał.
Orientacyjny namiar wrzucam do wskazanego wyżej wątku.
.png)
Nie to żebym chciał podpadać moderatorowi, ale pozwolę sobie odpowiedzieć za Rysia.
W linku, który Ci podesłałem z założenia mają być sprawdzeni mechanicy samochodowi, co to zrobili i jeszcze na lody zostało. Zrobili, rozrząd, łożysko, hamulce itp. czyli średnio skomplikowane prace. Ty opisałeś swój przypadek i na podstawie tego opisu można wywnioskować, że trafiłeś do wulkanizatora. Jak wiadomo, czasem z samej wulkanizacji ciężko wyżyć, większość ma usługi dodatkowe i właśnie po to by sprawdzić zakres tych usług poprosiłem Cię o podanie dokładnego namiaru w celu namierzenia w necie i sprawdzenia oferty. Jeśli ten zakład świadczy usługi dodatkowe to może warto będzie go dopisać. Jeśli nie to dopiszę go z notką-wulkanizator:) i też będzie git:)
dotrwałeś, to gratuluję
Skooter napisał(a):Mechanik nazywa się Luka Bulata ul. Razinska 40 Brodarica
.png)
arturac napisał(a):Skooter napisał(a):Mechanik nazywa się Luka Bulata ul. Razinska 40 Brodarica
to już dopisałem do mapki na początku wątku, czekamy na nr telefonu od koleżanki (blondynki)
![]()
dids76 napisał(a):arturac napisał(a):Skooter napisał(a):Mechanik nazywa się Luka Bulata ul. Razinska 40 Brodarica
to już dopisałem do mapki na początku wątku, czekamy na nr telefonu od koleżanki (blondynki)
![]()
Ale zależy Ci na telefonie do mechanika, czy do koleżanki (blondynki)?![]()
.png)
darek1 napisał(a):Mnie się wydaje, że Chorwaccy mechanicy zdzierają ile mogą. Dodatkowo strugają głupa i nie rozumią co się do nich mówi. Życzę im aby im się spierdolił samochód tak żeby nie można go było naprawić.
edekxp napisał(a):W Makarskiej obok szpitala ( nie pamiętam ulicy) jest elektryk samochodowy.Pomógł mi bo skończyły się szczotki w rozruszniku.
Naprawia też alternatory itp.
Jeżeli ktoś bedzie szukał to trzeba wjechać do szpitala i ulicą do końca, mały warsztacik.
.png)
slawekknepsi napisał(a):W miejscowosci Pakośtane mieszkałem przez 10 dni u mechanika "złota raczka", naprawiał dziennie jakies popsute auto, od obcokrajowców nie brał opłat za naprawe" z informacji jakie uzyskałem od niego to przyżekł sobie to podczas wojny na bałkanach",adresu nie pamietam a telefon gdzieś się zapodział,na imię ma Mlaszo żona imię Jasna,dom patrząc od strony morza na port w lewo jakies 300m,drugi rząd
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi