Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Naklejka Cro.pl-znowu

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ninaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninaa » 22.06.2008 21:29

No właśnie.... Opalku Słodki..., ja też na nakleję czekam :?: przypomnę się więc na mejlika lepiej...
garciu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) garciu » 23.06.2008 00:25

darek1 napisał(a):To Garciu, że wysłałeś to nie znaczy , że dostaniesz. Najpierw gotówka , a póżniej się zobaczy czy godzien jesteś dostać plakietkę,

nieśmiało zapytam,
kto mnie bedzie oceniał 8O
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.06.2008 07:23

garciu napisał(a):
darek1 napisał(a):To Garciu, że wysłałeś to nie znaczy , że dostaniesz. Najpierw gotówka , a póżniej się zobaczy czy godzien jesteś dostać plakietkę,

nieśmiało zapytam,

Garciu :lol: nikt Cię nie będzie oceniał śpij spokojnie a jeśli skontaktowałeś się z Opalem i wysłałeś pieniądze to naklejkę otrzymasz :!: Ja dostałem mimo strajku poczty :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 23.06.2008 17:14

garciu napisał(a):

nieśmiało zapytam,

Jak to kto - kolektyw forum
jendrzej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jendrzej » 23.06.2008 19:14

darek1 napisał(a):
garciu napisał(a):

nieśmiało zapytam,

Jak to kto - kolektyw forum

A dokładniej I sekretarz KC Cro.pl Kolega Darek 1 :lol: :lol: :lol:
Pzdr. :papa: :hearts:
ninaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninaa » 24.06.2008 11:37

Ja tylko ogólnie chciałam napomknąć, że naklejki dotarły ! Dzięki Opal !
Teraz mówcie, gdzie to cudo wkleić, żeby się z szeregu nie wyłamać.. :lol: Wsio rawno...? Czy są jakieś zalecenia specjalistyczne...?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.06.2008 12:04

ninaa napisał(a):Ja tylko ogólnie chciałam napomknąć, że naklejki dotarły ! Dzięki Opal !
Teraz mówcie, gdzie to cudo wkleić, żeby się z szeregu nie wyłamać.. :lol: Wsio rawno...? Czy są jakieś zalecenia specjalistyczne...?

To miałaś szczęście, przeważnie dociera co trzecia. Wkleić ? , normalnie na klej roślinny. Pozdrawiam koleżankę :?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.06.2008 12:39

Ninaa tak żeby ją było widać ;) W hatchback'ach i kombi na tylną szybę, zderzak, blachę klapy bagażnika, w sedanach na zderzak, klapę bagażnika (pionową jej część)... różnie nie ma jakiegoś przepisu na oklejanie samochodu, a nalepka ma swój klej :lol: także kolega Darek "jeden" jest mistrzem dezinformacji :lol:

Pozdrav :papa:
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 24.06.2008 17:09

a ja mam pytanie z innej beczki
czy tę naklejkę można potem w miarę łatwo zdjąć bez zdejmowania lakieru? :wink:
pojedziemy prawdopodobnie samochodem służbowym i potem muszę go jakoś doprowadzić do porządku.
A żeby mi nie było smutno to na mój osobisty samochodzik też sobie kupiłam naklejkę, niestety on nie zobaczy CRO :roll: :wink:
jendrzej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jendrzej » 24.06.2008 17:33

Proponowałbym nakleić na szybę. :) Łatwiej powinna zejść. Z tego co pisał Leszek to z lakieru raczej trudno schodzi :wink:
:papa:
Ostatnio edytowano 24.06.2008 17:38 przez jendrzej, łącznie edytowano 1 raz
jacusd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacusd » 24.06.2008 17:37

ita napisał(a):a ja mam pytanie z innej beczki
pojedziemy prawdopodobnie samochodem służbowym i potem muszę go jakoś doprowadzić do porządku.
A żeby mi nie było smutno to na mój osobisty samochodzik też sobie kupiłam naklejkę, niestety on nie zobaczy CRO :roll: :wink:

Jest stary "harcerski" sposób, przed odklejeniem naklejkę podgrzewasz np. suszarką i schodzi wtedy nie pozostawiając kleju na karoserii
ninaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninaa » 25.06.2008 08:21

:) A już się bałam , że faktycznie roślinny klej..., że problem..., że próbkę.., że zbyt serio ktoś... :lol: :lol: :lol: :lol: a jakże. Dziękuję, już wiem gdzie nakleję. 8) Na pewno będzie to samochód...
Suszarą faktycznie schodzi rewelacyjnie, nie ma się co bać o ślady.
I jeszcze pochwalić chciałam super naklejkową inicjatywę.
Pozdr.
ps. dzięki Leszku uprzejmie za spokojną wyrozumialość i humoru poczucie.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.06.2008 08:41

ita napisał(a):a ja mam pytanie z innej beczki

Fakt trzyma się pięknie na lakierze, ale schodzi z zadziwiającą łatwością, też sie bałem, że będę miał problem. Musiałem starą odkleić, bo wyblakła przy prażeniu lakieru w komorze lakierniczej, ale zeszła po jednym podważeniu paznokciem nie zostawiając śladów na lakierze 8O, a trzymała się prawie dwa lata bez najmniejszego odklejania się któregokolwiek z rogów 8O
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 25.06.2008 16:53

dziękuję, naklejki już doszły, będę naklejać bez stresu :)
krzysiek1956
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek1956 » 11.07.2008 17:06

Hejka naklejki doszły :D taraz będę oklejał moją foczkę .OPAL dzięki wszystko ok. :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko