napisał(a) pasażer » 28.10.2008 19:21
Aneczko jak się należy to trzeba chwalić, bo w życiu zbyt wiele pochwał się nie ma. Jak coś robisz dobrze to zostaje to bez słów, a mentalność części naszych wspaniałych rodaków jest taka, iż krytykować, krytykować, ale samemu nie zrobić, tylko się obrazić. Wiem coś o tym. Buźka dla Ciebie
Dziś w pracy tak spokojne dzieciaki były, że do baru nie mam po co wchodzić by się odstresować . . . no może na
małe piwko
"uwielbiam polską muzykę ( taki mały konik )" - poważnie mówię, a w jakiejś melodii startowałaś? Jak jeszcze nie to zachęcam, a kasę z wygranej przeznaczysz na Cro. Plan jest
Są jeszcze inne tematy muzyczne na forum. Od
tej strony pokazałem co też słucham, co lubię.
Fotki najłatwiej wklejać z www.fotosik.pl 
Zaloguj się i polecam od razu segregacje zdjęć na albumy, bo na cropelkę dużo potrzeba. Masz tam gotowe kody - bezpośrednie linki na forum, miniaturki, do zdjęć (wtedy musisz użyć [Img])...
Pamiętaj by zmniejszać foto jeżeli jest taka konieczność, gdyż na forum max to 800x600, inaczej się rozjeżdża i można dostać ojoj od moderatorka
I jeszcze to
Nie cytuj, nie powtarzaj dopiero co wklejonych zdjęć. Tą akcje z Zawodowcem zgłosiliśmy u admina (efekt był), by nie dodawać niepotrzebnie stron i było przejrzyście. Już cytowanie całych tekstów i dokładanie ramek do ramek i do ramek robi niezłą kołomyje