U nas na autostradach i raczkującym ViaToll sami wiecie jakie są jaja, TIRY zjechały z autostrad... Może tak uczyć się od Chorwatów płatności za drogi (byle ceny były niższe
.png)
.png)
Bahama napisał(a):Z drugiej strony... Jak to jest możliwe , że w Chorwacji można płacić każdym plastikiem bez wpisywania PINU ?
U nas na autostradach i raczkującym ViaToll sami wiecie jakie są jaja, TIRY zjechały z autostrad... Może tak uczyć się od Chorwatów płatności za drogi (byle ceny były niższe)
.png)
Bahama napisał(a):Z drugiej strony... Jak to jest możliwe , że w Chorwacji można płacić każdym plastikiem bez wpisywania PINU ? W sieci, oczywiście trzeba mieć wypukłą, albo ewentualnie coś na kształt debetowej Inteligo, a u nich potrafią sprawny system stworzyć.
U nas na autostradach i raczkującym ViaToll sami wiecie jakie są jaja, TIRY zjechały z autostrad... Może tak uczyć się od Chorwatów płatności za drogi (byle ceny były niższe)
.png)
bartek86 napisał(a):Przelicznik jest w miare korzystny?
.png)
Człowiek to istota stadna. Widzi kolejkę to znaczy trzeba się w niej ustawić bo inni stoją. A wystarczy się trochę rozejrzeć co pisze na poszczególnych tablicach. Nie wierzę że ludzie stojący do bramek z płatnością gotówkową nie mają w portfelu chociaż zwykłej płaskiej debetówki do bankomatu. No chyba że biorą sobie do serca napis "Credit Cards Only". Karta debetowa to jednak nie karta kredytowabartek86 napisał(a): No to po co te korki na gotówkowych?
.png)
.png)
Cromaniakk1 napisał(a):Witam,
Mam pytanie czy zapłacę na bramkach karta bankomatową PKO SA Visa?
Czy można płacić tylko kredytowymi? Pierwszy raz chce minąć korek na bramkach i nie wiem czy przyjmie mi moją kartę.
.png)
.png)
Bahama napisał(a):Już tyle razy było
Cromaniakk1 napisał(a):Z tego co tam poczytałem to płaciłeś Visa Electron a to jest różnica: P
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi