.png)
bzyq74 napisał(a):Na razie 15 pkt po 11 meczach (w tym cztery 3-ki)- nieźle jak na moje "znawstwo PN"

.png)
.png)
bzyq74 napisał(a):Na razie 15 pkt po 11 meczach (w tym cztery 3-ki)- nieźle jak na moje "znawstwo PN"

.png)
bzyq74 napisał(a):Liderujesz z baunty. Ja się tylko czaję
.png)
.png)
te kiero napisał(a):Vjetar napisał(a):A mnie zmęczył mecz Francji i poszedłem spać.
nooo, miałem to samo, niby wygrali, ale to była masakra, jak tak zagrają dalej to nie wróżę im nic dobrego
MRK napisał(a):Ja tak z innej beczki... Bo tak sobie siedzę w robocie, oglądam różne powtórki i w ogóle...

.png)
Vjetar napisał(a):te kiero napisał(a):Vjetar napisał(a):A mnie zmęczył mecz Francji i poszedłem spać.
nooo, miałem to samo, niby wygrali, ale to była masakra, jak tak zagrają dalej to nie wróżę im nic dobrego
A teraz jeszcze czytam, że Maciej Szczęsny: jestem pewien, że technologia goal-line zawiodła ale to raczej takie "kanapowe" wnioski.
EDIT:MRK napisał(a):Ja tak z innej beczki... Bo tak sobie siedzę w robocie, oglądam różne powtórki i w ogóle...
![]()
.png)
bzyq74 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bzyq74 napisał(a):Na razie 15 pkt po 11 meczach (w tym cztery 3-ki)- nieźle jak na moje "znawstwo PN"
16 pkt i też 4 trójki![]()
Fajnie chociaż przez chwilę być współliderem
Liderujesz z baunty. Ja się tylko czaję