.png)
.png)
PabloX napisał(a):Czy cromaniacy pozostający w tym czasie w Polsce gdzieś się zbierają na wspólne kibicowanie Chorwacji? Np. w jakiejś cro-friendly knajpie?
Chorwackie radio już fajnie podgrzewa atmosferę przed mistrzostwami![]()
Klapa Intrade - Hrvatska

.png)
PabloX napisał(a):Czy cromaniacy pozostający w tym czasie w Polsce gdzieś się zbierają na wspólne kibicowanie Chorwacji? Np. w jakiejś cro-friendly knajpie?
Vjetar napisał(a):Flagę na balkon wywieszę.![]()
Mało nas tu (u mnie) do kibicowania ale jakby co to chętnie.
Vjetar napisał(a):Kiedyś nawet udało się wspólnie obejrzeć jakiś mecz...tylko nie pamiętam kto grał.

Vjetar napisał(a):PabloX napisał(a):Czy cromaniacy pozostający w tym czasie w Polsce gdzieś się zbierają na wspólne kibicowanie Chorwacji? Np. w jakiejś cro-friendly knajpie?
Klapa Intrade - Hrvatska
Flagę na balkon wywieszę.![]()
Kiedyś nawet udało się wspólnie obejrzeć jakiś mecz...tylko nie pamiętam kto grał.
.png)
Blaugrana napisał(a):Vjetar napisał(a):PabloX napisał(a):Czy cromaniacy pozostający w tym czasie w Polsce gdzieś się zbierają na wspólne kibicowanie Chorwacji? Np. w jakiejś cro-friendly knajpie?
Klapa Intrade - Hrvatska
Flagę na balkon wywieszę.![]()
Kiedyś nawet udało się wspólnie obejrzeć jakiś mecz...tylko nie pamiętam kto grał.
Polacy grają ?
Vjetar napisał(a):
Tak, w Gdańsku z Litwą - 6 czerwca.
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Polacy grają ?
GrająCi z Białej Chorwacji
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Z Biało Czerwonej Szachownicy chyba
Jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się maJa oczywiście będę kibicował drużynie chorwackiej.