MRK napisał(a):Pochytales sobie te sprawy?
Tak ale skończyło się całkiem inaczej - poszło na priv...
MRK napisał(a):Pochytales sobie te sprawy?
.png)

alechandro napisał(a):To smutne...
.png)
Zbyszko666 napisał(a):No jak widzę w typowaniu szału nie ma z mojej strony. Chyba trzeba pędzić tam gdzie zostało zasadzone ziarenko prawdy - czyli https://www.cro.pl/t-mobile-ekstraklasa-typer-obstawianie-t44404-225.html

.png)
anakin napisał(a):Staram się słuchac minimalnie Żewłakowa, bo jakoś działa na mnie........![]()
Jego "fachowość" w niekórych sytuacjach mnie po prostu poraża...![]()
Jeszcze rozumiem gościa, który w życiu piłki nie kopnął i jego wiedza jest czysto teoretyczna....
Ale od byłego piłkarza (i to wcale nie takiego złego) wymagałbym większej fachowości...
Finał powinien kmentować własnie on.
Na spółę w Gmochem, Strejlauem i Wołkiem.
Wtedy na bank wyłączam głos w tiwi....
.png)
bzyq74 napisał(a):Piłka nożna poszła do przodu a nasi drepczą od 25 lat w miejscu.![]()
Dla naszych szczytem jest awans do ME/MŚ i koniec.
Przez te 25 lat to jedynie nasi zagrali 2 mecze na światowym poziomie:
- w el do ME 2008 z Portugalią w 2006r.
- towarzyski z Niemcami w 2011r.
Wolę oglądać taką Algierię niż się stresować blamażem naszych "orłów"
.png)
anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):A na prowadzących studio proponuję Wkurzajewskiego z Babiarzem!![]()
Babiarz ostatnio powiedział, że zachowanie Suareza było...........zabawne!![]()
.png)
Raul73 napisał(a):A na prowadzących studio proponuję Wkurzajewskiego z Babiarzem!![]()
A Gmocha lubię - przynajmniej jest się z czego pośmiać![]()
![]()
Na “University of Pennsylvania The Wharton School” Jacek Gmoch prowadził analizy przepływu wody gruntowej zanieczyszczonej odpadami z destylacji ropy naftowej, ale też projekt dotyczący piłki nożnej – miał za zadanie znalezienie algorytmu matematycznego do wykorzystania przy piłkarskiej elektronicznej metodzie statystycznej.
Jacek Gmoch, jako założyciel bazy informacji zgromadził ogromną liczbę arkuszy z obserwacji meczów piłkarskich różnych klas (począwszy od lig krajowych po olimpiady i mistrzostwa świata), które dały możliwość przewidywania wyników piłkarskich.
Projekt dawał możliwość zastosowania rachunku prawdopodobieństwa w przewidywaniu wyników sportowych. Spotkał się on z aprobatą władz uczelni, które na ten cel przyznały budżet, aby można było kontynuować prace nad tym projektem.

.png)
Raul73 napisał(a):anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):A na prowadzących studio proponuję Wkurzajewskiego z Babiarzem!![]()
Babiarz ostatnio powiedział, że zachowanie Suareza było...........zabawne!![]()
W sumie to.... ma rację!![]()
Sam się śmiałem, jak zobaczyłem powtórki![]()
Nawet Jasina z Kosowskim nie powstrzymali śmiechu.
.png)
walp napisał(a):Dajcie spokój. Wszystkich chcecie wykurzyć ze studiaPrzemas jest w porządku. Ma urok osobisty.
.png)

razpol napisał(a):A zdecydowana większość tych sędziów, podobnie do ekspertów w tv, nigdy nie czytała nawet przepisów i zasad gry w piłkę nożną..