Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MS Brazil

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2014 17:08

PabloX napisał(a):Wczoraj 4 - a może i 5 punktów uciekło mi w samych końcówkach regulaminowego czasu gry, więc dzisiaj pora, żeby było ok 8)

Rachunek jest prosty :smo: jeśli Ty 6, to pierwsza czwórka po 2 :idea:
No i mamy po 47 punktów. :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2014 17:13

Koscielny gra :D

Aktualna reprezentacja Pl na mundialu to tylko 3 pilkarzy, ale za to dobrych 8)
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 30.06.2014 17:18

12 min gry. Każde podanie Pogby w pole karne Nigerii jest niecelne
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 30.06.2014 17:27

pablo74 napisał(a):12 min gry. Każde podanie Pogby w pole karne Nigerii jest niecelne

A strzał celny, ale za to obroniony.. ;)
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 30.06.2014 17:30

No niestety, Francuzi grają póki co poniżej oczekiwań, przynajmniej moich. Przy nieuznanej bramce dla Nigerii mieli więcej szczęścia niż rozumu z minimalnym spalonym, ale i tak nie wygląda to za dobrze. Merde! :wink:
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 30.06.2014 17:35

A tymczasem na ławce rezerwowych Nigerii...Martin Lawrence.. :D :D :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.06.2014 17:56

Ale dziwny mecz!!

Francuzi długo nie mogą złapać swojego rytmu. Fatalnie póki co gra środek pola, który do 20 minuty przegrywał wszystko co się dało.

Cabaye się trochę ogarnął, ale tragicznie w defensywie gra Pogba! Co z tego, że nieźle gra do przodu, skoro odpuszcza bronienie?

Po świetnych pierwszych minutach zgasł Benzema.

To, co gra Giroud, to jest obraza dla futbolu!

Jedyni, którzy zasługują na pochwałę, to duet stoperów Varane-Koscielny i Valbuena.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.06.2014 18:04

Czy tam w TVP nie ma nikogo ogarniętego, kto by wytłumaczył Wkurzajewskiemu, że jest pajacem i się do tej roboty nie nadaje? :twisted: :twisted: :twisted:
VONPLES
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VONPLES » 30.06.2014 18:07

Raul73 napisał(a):Czy tam w TVP nie ma nikogo ogarniętego, kto by wytłumaczył Wkurzajewskiemu, że jest pajacem i się do tej roboty nie nadaje? :twisted: :twisted: :twisted:

Studio meczowe bez Wołka.....to jest dopiero ulga!!
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 30.06.2014 18:17

Nieciekawie to wygląda. Nie mogą przełamać tego impasu.
Ci, którzy typowali 3 lub 4 bramki dla Francji (łącznie ze mną) mają marne szanse na 3 pkt. :|
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.06.2014 18:19

Aj, Matuidi mógł teraz śmiało dostać czerwo! :evil: :evil:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2014 18:19

Wy tu gadu gadu :oczko_usmiech:
A jak będzie remis na boisku, to wszyscy bez punktów i bez zmian w tabeli typerów :mrgreen:
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 30.06.2014 18:20

Blaugrana napisał(a):
-Katka- napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.
To, że faceci tam grają nie znaczy, że tylko faceci to oglądają. Tym bardziej jak ci, którzy grają są przyjemni dla oka :)
Zresztą kobiety, które nie oglądają, powinny się cieszyć, że jest Mundial :) dokładnie wiedzą gdzie mogą znaleźć swoich facetów :)

Podpisuję się pod tym :D
Tym bardziej, że u nas w domu od zawsze to ja bardziej zainteresowana jestem meczami 8O :? Teraz mam też Młodego l. 8 który wgłębia się w temat :wink:

U mnie jest podobnie :)
Tak mam od...maleńkości :D od Mundialu w Espanii :)

Taak Espania 82 to pierwszy mundial, który mnie wciągnął :D
Entliczek Pentliczek co zrobi Piechniczek :D
Mój tata, który do tej pory jest zagorzałym fanem (choć w słusznym już wieku ) nauczył mnie oglądać mecze, zawsze z nim oglądałam :D często też słuchaliśmy np. na działce transmisji w radio :D
Także panowie jak macie córcie, spróbujcie zachęcić dziewczynki do oglądania transmisji od najmłodszych lat, potem to może zaprocentuje :wink:
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 30.06.2014 18:21

Janusz Bajcer napisał(a):Wy tu gadu gadu :oczko_usmiech:
A jak będzie remis na boisku, to wszyscy bez punktów i bez zmian w tabeli typerów :mrgreen:

Jeszcze kuuuuupppaaaaa czasu... :mrgreen:
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 30.06.2014 18:22

Janusz Bajcer napisał(a):Wy tu gadu gadu :oczko_usmiech:

EEEee jeszcze się zmieni wynik ( mam nadzieję, że na korzyść Francji :mrgreen: )
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone