Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MS Brazil

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 30.06.2014 08:19

VONPLES napisał(a):Bzyq74...dziś się jeszcze nie dam wyprzedzić :wink: ale topnieje ta moja przewaga!!

:mrgreen: już Cię widzę :oczko_usmiech:

Porównując do http://typer.world-cup.com.pl/ bylibyśmy w czołówce :lol:

Janusz Bajcer napisał(a):
Widzę, że nie tylko oficjalnie liczący zapisują i liczą punkciki :oczko_usmiech: :idea:

Mam całą rozpiskę w excelu :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2014 08:31

bzyq74 napisał(a):
VONPLES napisał(a):Bzyq74...dziś się jeszcze nie dam wyprzedzić :wink: ale topnieje ta moja przewaga!!

:mrgreen: już Cię widzę :oczko_usmiech:

Porównując do http://typer.world-cup.com.pl/ bylibyśmy w czołówce :lol:

Punktacja 1, 3 jak u nas - ale trochą inaczej faza pucharowa :oczko_usmiech:

http://typer.world-cup.com.pl/index.php?cmd=help
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 30.06.2014 08:41

Janusz Bajcer napisał(a):Trójki w tej zabawie pozwalają na znaczny awans - do czołówki doskoczył z dalszego szeregu walp :idea:

Do fazy 1/8 zrobiłem rzetelną analizę. Brałem nawet pod uwagę warunki meteo. :oczko_usmiech:
Zapowiadanego deszczu na mecz Kostaryka - Grecja nie było, ale typowanie trafiłem w dziesiątkę, a raczej w "czwórkę". :wink:
Janusz Bajcer napisał(a):Widzę, że nie tylko oficjalnie liczący zapisują i liczą punkciki :oczko_usmiech: :idea:

Nie ma szans na żadne wałki :oczko_usmiech:

We wczorajszych pojedynkach Europa - Ameryka (CONCACAF) remis.
Ciekawe jak będzie w dzisiejszych, pomiędzy Europą i Afryką. Sprawa wydaje się jasna,
ale jaki jest futbol wiemy, a na tych mistrzostwach dramaturgii nie brakuje. :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2014 09:55

W meczu Francja - Nigeria tylko trzech typerów postawiło na wygraną Nigerii.

W meczu Niemcy - Algieria wszyscy typerzy postawili na wygraną Niemiec.

Nikt nie typował karnych.

Szczegóły wieczorem :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2014 10:45

Holandii się trochę fuksło ( Robben dostał w końcu to o co walczył przez cały mecz). Szkoda Meksyku.
Faworyzowana Europa generalnie się nie popisała. Mistrzowie- Hiszpanie i wice - Włosi nie przebrnęli fazy grupowej. Podobnie jak inne uznane marki futbolowe- Anglia, Portugalia czy pretendenci do roli "czarnych koni"- BiH, Chorwacja, Rosja.
Wielkie brawa, mimo odpadnięcia, dla Meksyku i Chile. Kolumbia i Kostaryka w ćwierćfinale. Życzę tym pierwszym by wciągnęli nosem Brazylię a drugim ( choć mają nikle szanse, ale właśnie dlatego) by pożegnali Robbena i spółkę :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 30.06.2014 10:56

Blaugrana napisał(a):Holandii się trochę fuksło ( Robben dostał w końcu to o co walczył przez cały mecz).

Obrazek

:wink:
aniaitomek
Croentuzjasta
Re: BRAZYLIA 2014 - Typowanie wyników

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniaitomek » 30.06.2014 11:00

Kiedy to sie skonczy ????? Oddajcie mi chlopa :-( . Przyspawal sie do TV .Ania
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 30.06.2014 11:00

ach gdyby nasi umieli tak nurkować, co by to było...

Blaugrana napisał(a):Holandii się trochę fuksło ( Robben dostał w końcu to o co walczył przez cały mecz). Szkoda Meksyku.
Faworyzowana Europa generalnie się nie popisała. Mistrzowie- Hiszpanie i wice - Włosi nie przebrnęli fazy grupowej. Podobnie jak inne uznane marki futbolowe- Anglia, Portugalia czy pretendenci do roli "czarnych koni"- BiH, Chorwacja, Rosja.
Wielkie brawa, mimo odpadnięcia, dla Meksyku i Chile. Kolumbia i Kostaryka w ćwierćfinale. Życzę tym pierwszym by wciągnęli nosem Brazylię a drugim ( choć mają nikle szanse, ale właśnie dlatego) by pożegnali Robbena i spółkę :)

pełna zgoda w odczuciach i życzeniach :D

walp napisał(a):Kostaryka - Grecja 1:1 k. Kostaryka

no, no! gratki

BTW: może by tak wywalić z typowania niepotrzebnego posta , lub przenieść go do dyskusji MS Brazil
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2014 11:15

te kiero napisał(a):BTW: może by tak wywalić z typowania niepotrzebnego posta , lub przenieść go do dyskusji MS Brazil

Jak widać wyżej :wink: załatwione :lol: :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2014 11:17

aniaitomek napisał(a):Kiedy to sie skonczy ????? Oddajcie mi chlopa :-( . Przyspawal sie do TV .Ania

To musisz sobie sama dać radę :)
I konczy się, niestety....
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 30.06.2014 11:21

aniaitomek napisał(a):Kiedy to sie skonczy ????? Oddajcie mi chlopa :-( . Przyspawal sie do TV .Ania

Uuuu ... zdesperowana małżonka.
Zapraszamy do dyskusji, nie będziesz się nudzić i męża zachwycisz fachową wiedzą. :lol:

te kiero napisał(a):
walp napisał(a):Kostaryka - Grecja 1:1 k. Kostaryka

no, no! gratki

Dzięki. Wiatry były sprzyjające w ten weekend. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2014 11:25

Pewnie masz taki widok :oczko_usmiech:

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2014 11:33

Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.
To, że faceci tam grają nie znaczy, że tylko faceci to oglądają. Tym bardziej jak ci, którzy grają są przyjemni dla oka :)
Zresztą kobiety, które nie oglądają, powinny się cieszyć, że jest Mundial :) dokładnie wiedzą gdzie mogą znaleźć swoich facetów :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 30.06.2014 11:38

Blaugrana napisał(a):Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.
To, że faceci tam grają nie znaczy, że tylko faceci to oglądają. Tym bardziej jak ci, którzy grają są przyjemni dla oka :)
Zresztą kobiety, które nie oglądają, powinny się cieszyć, że jest Mundial :) dokładnie wiedzą gdzie mogą znaleźć swoich facetów :)

dlatego żony moich znajomych + moja dosiadają się często do meczowni :D ,
przy okazji zapoznając się zasadami :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2014 11:43

te kiero napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.

dlatego żony moich znajomych + moja dosiadają się często do meczowni :D ,
przy okazji zapoznając się zasadami :roll:

Zapoznać się z zasadami ? :) Chyba nie ma nic prostszego niż piłka nożna :)
Wygrywa ten, który strzeli jedną bramkę więcej od przeciwnika ( K.Górski :)). Inaczej jest remis :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone