Blaugrana napisał(a):Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.
Moim skromnym zdaniem, winne temu masku.... są kobiety, ponieważ same rezygnują z przyjemności,
jaką jest stan poruszenia umysłu podczas meczu.

walp napisał(a):Blaugrana napisał(a):Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.
Moim skromnym zdaniem, winne temu masku.... są kobiety, ponieważ same rezygnują z przyjemności,
jaką jest stan poruszenia umysłu podczas meczu.
.png)
Blaugrana napisał(a):Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.
To, że faceci tam grają nie znaczy, że tylko faceci to oglądają. Tym bardziej jak ci, którzy grają są przyjemni dla oka
Zresztą kobiety, które nie oglądają, powinny się cieszyć, że jest Mundialdokładnie wiedzą gdzie mogą znaleźć swoich facetów
.png)
alechandro napisał(a):Dobrze, że to nie Chiellini tak przyaktorzył jak Robben bo byłby tutaj prawdziwy kocioł i hejting...
alechandro napisał(a):Dobrze, że to nie Chiellini tak przyaktorzył jak Robben bo byłby tutaj prawdziwy kocioł i hejting...
-Katka- napisał(a):Blaugrana napisał(a):Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.
To, że faceci tam grają nie znaczy, że tylko faceci to oglądają. Tym bardziej jak ci, którzy grają są przyjemni dla oka
Zresztą kobiety, które nie oglądają, powinny się cieszyć, że jest Mundialdokładnie wiedzą gdzie mogą znaleźć swoich facetów
Podpisuję się pod tym![]()
Tym bardziej, że u nas w domu od zawsze to ja bardziej zainteresowana jestem meczami![]()
Teraz mam też Młodego l. 8 który wgłębia się w temat
.png)
.png)
jara napisał(a):To Wy młodzi jesteście
.png)
.png)

(karnych nikt nie przewidział)