Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MS Brazil

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 30.06.2014 11:45

Blaugrana napisał(a):Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.

Moim skromnym zdaniem, winne temu masku.... są kobiety, ponieważ same rezygnują z przyjemności,
jaką jest stan poruszenia umysłu podczas meczu. :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2014 11:51

walp napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Ja stanowczo protestuję przeciwko maskulinizowaniu Mundialu.

Moim skromnym zdaniem, winne temu masku.... są kobiety, ponieważ same rezygnują z przyjemności,
jaką jest stan poruszenia umysłu podczas meczu. :oczko_usmiech:

Ostatnie mecze są jak najlepsze thrillery :)
Nie wiem jakie widowisko dostarczy więcej emocji :)
No i kobiety wcale nie rezygnują :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2014 12:30

Dobrze, że to nie Chiellini tak przyaktorzył jak Robben bo byłby tutaj prawdziwy kocioł i hejting... :D
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 30.06.2014 12:38

To, że faceci tam grają nie znaczy, że tylko faceci to oglądają. Tym bardziej jak ci, którzy grają są przyjemni dla oka :)
Zresztą kobiety, które nie oglądają, powinny się cieszyć, że jest Mundial :) dokładnie wiedzą gdzie mogą znaleźć swoich facetów :)

Podpisuję się pod tym :D
Tym bardziej, że u nas w domu od zawsze to ja bardziej zainteresowana jestem meczami 8O :? Teraz mam też Młodego l. 8 który wgłębia się w temat :wink:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.06.2014 14:22

alechandro napisał(a):Dobrze, że to nie Chiellini tak przyaktorzył jak Robben bo byłby tutaj prawdziwy kocioł i hejting... :D

Robben przyaktorzył w pierwszej połowie - i sam to przyznał w wywiadzie i przeprosił:

http://eurosport.onet.pl/mundial-2014/arjen-robben-przeprasza-za-nurkowanie-w-polu-karnym/qn0hc

W sytuacji, w której był rzut karny - nie ma mowy o symulce. Faul ewidentny.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2014 14:48

alechandro napisał(a):Dobrze, że to nie Chiellini tak przyaktorzył jak Robben bo byłby tutaj prawdziwy kocioł i hejting... :D

Prawdziwy kocioł byłby gdyby to zrobił ktoś z tzw barki ;)
No ale Robbenowi się wiele wybacza w tym zakresie :)
Karnego wymusił w końcu. Bardzo efektowny ( i jak się okazało efektywny) upadek :)
https://vine.co/v/MFgBWT7j03K
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.06.2014 14:51

-Katka- napisał(a):
To, że faceci tam grają nie znaczy, że tylko faceci to oglądają. Tym bardziej jak ci, którzy grają są przyjemni dla oka :)
Zresztą kobiety, które nie oglądają, powinny się cieszyć, że jest Mundial :) dokładnie wiedzą gdzie mogą znaleźć swoich facetów :)

Podpisuję się pod tym :D
Tym bardziej, że u nas w domu od zawsze to ja bardziej zainteresowana jestem meczami 8O :? Teraz mam też Młodego l. 8 który wgłębia się w temat :wink:

U mnie jest podobnie :)
Tak mam od...maleńkości :D od Mundialu w Espanii :)
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 30.06.2014 15:29

Blaugrana napisał(a):Tak mam od...maleńkości od Mundialu w Espanii..

Obrazek

To także mój pierwszy pamiętny mundial :D 8) Dodam,że w kolorze :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.06.2014 15:40

To Wy młodzi jesteście :D
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 30.06.2014 16:48

Mam nadzieję dzisiaj na kolejne 0 pkt, daj Boże, aby to się ziściło, trzymajcie kciuki, możecie wspomóc modlitwą
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 30.06.2014 16:49

jara napisał(a):To Wy młodzi jesteście :D

"być młodym" to pojęcie względne :lol:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 30.06.2014 16:51

Pierwszy mundial, który pamiętam, że był w tv, to Argentyna 78.

Ale pierwszy, który rzeczywiście pamiętam, to España 82 - obejrzałem dużo meczy, pamiętam wszystkie wyniki, a emocje... :D

Mecz z Francją słuchany w pociągu z przenośnego radyjka... to dopiero były piękne mistrzostwa! :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2014 16:52

Za kilka minut kolejne piłkarskie emocje :oczko_usmiech:
Francja - Hinarani.jpg

kontra
Nigeria - Stephanie.jpg

Komu jedyneczki, komu trójeczki :oczko_usmiech: (karnych nikt nie przewidział) :idea:

Francja - Nigeria

1:0 - 4
2:0 - 11
3:0 - 3
4:0 - 1 (labusm)
2:1 - 8
3:1 - 13
4:1 - 1 (PabloX)
3:2 - 2
4:2 - 1 (GSM)

0:1 - 1 (mirasowski)
1:2 - 2

:oczko_usmiech:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 30.06.2014 17:02

Wczoraj 4 - a może i 5 punktów uciekło mi w samych końcówkach regulaminowego czasu gry, więc dzisiaj pora, żeby było ok 8)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 30.06.2014 17:07

Mi wczoraj w doliczonych czasach najpierw 3 punkty wskoczyły, a potem 3 uciekły... Jak to mówią, jest równowaga w przyrodzie.. ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone