Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MS Brazil

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 19.06.2014 13:07

alechandro - przeczytaj mój poprzedni post - pisałem okładnie o tym samym, co ty!

Potrzebna młoda krew, ale tylko do nowego stylu gry - czyli po pierwsze wymiana trenera!

A co do gry Włochów, to mnie ona na kolana nie powaliła. Nie powiem, z Anglią wygrali, ale w tym meczu bardziej podobali mi się Angole (zwłaszcza Sterling szalał)

A Pirlo sporo strat jak na niego!
Ostatnio edytowano 19.06.2014 13:09 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2014 13:09

alias21 napisał(a):............

Nie wracajmy znowu do punktu wyjścia przyjacielu bo poprzednio doprowadziło to do niepotrzebnych spięć...niektórzy radość z wyeliminowania Hiszpanów odbierają jak hejtowanie i nic tego nie zmieni... :wink:
Zobaczysz co się tutaj będzie działo jak Włochom powinie się noga :lol: ...będzie normalnie kocioł... :lol: :D
Np. będzie...
:) - Super, makaron się rozgotował...
- No i dobrze, makaroniarze graja najnudniejszy futbol...
- Nalewam kielicha, nienawidzę włoskich symulantów...
- Gratulacje dla Alexa, i co alechandro ?, łyso Ci alechandro ?
etc...
:D
Nic nie zmieni stereotypów na temat włoskiego futbolu ale ja to już odbieram jako element tej właśnie zabawy... :wink:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 19.06.2014 13:12

alechandro napisał(a):- No i dobrze, makaroniarze graja najnudniejszy futbol...

A tym mnie właśnie Włosi w ostatnim meczu mile zaskoczyli.

Końcówka meczu, prowadzą 2:1, myślę sobie: teraz się zaczną symulki i wylegiwanie na murawie.

A tymczasem po 2 faulach Anglików zaskakująco szybko wstawali i grali dalej (już nie pamiętam, którzy).

Znaczy... ku lepszemu idzie :D :D
Ostatnio edytowano 19.06.2014 13:12 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 19.06.2014 13:12

alechandro napisał(a):
alias21 napisał(a):............

Nie wracajmy znowu do punktu wyjścia przyjacielu bo poprzednio doprowadziło to do niepotrzebnych spięć...niektórzy radość z wyeliminowania Hiszpanów odbierają jak hejtowanie i nic tego nie zmieni... :wink:
Zobaczysz co się tutaj będzie działo jak Włochom powinie się noga :lol: ...będzie normalnie kocioł... :lol: :D
Np. będzie...
- No i dobrze, makaroniarze graja najnudniejszy futbol...
- Gratulacje dla Alexa, i co alechandro ?, łyso Ci alechandro ?
etc...
Nic nie zmieni stereotypów na temat włoskiego futbolu ale ja to już odbieram jako element tej właśnie zabawy... :wink:

Eeee tam. Przesadzasz :smo:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 19.06.2014 13:14

anakin napisał(a):
te kiero napisał(a):odkujesz się, w LM również na początku było słabo, a finisz miałeś bdb,
jeszcze qpe meczów

Nie, no oczywiście. :sm:

MRK napisał(a):
anakin napisał(a):Nie trafić żadnego wyniku z 20-stu spotkań.... :roll:

:mrgreen:

:lool: :lool: :lool:

Ale wiesz....... :mrgreen:

Otóż to! Chyba nie każdy załapał, o co biega:)...

alechandro napisał(a):
MRK napisał(a):.............

Mareczku...będziesz musiał jakość strawić zwycięstwo Niemców lub Włochów... :wink: :lol: :mrgreen:

Odpowiem tak, jeśli już miałbym wybierać mniejsze zło...:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2014 13:15

Raul73 napisał(a):
A Pirlo sporo strat jak na niego!

Pamiętaj o tym Raul, że celem każdego przeciwnika jest w meczu z Włochami przede wszystkim wyłączenie Pirlo, który ma na karku 2/3 przeciwników...wiedzą, że kluczem jest wyeliminowanie Pirlo...

A ten strzał ? Wielu twierdzi, że to piłka nabrała takich rotacji ale niewielu wie, że firmowym strzałem Pirlo, który opanował on do perfekcji jest tzw. knucle-kick, który potrafi poza Pirlo potrafi wykonać niewielu... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2014 13:16

Raul73 napisał(a):Znaczy... ku lepszemu idzie :D :D

Poszło już dawno...od kiedy zespół przejął Prandelli, który za niesportowe zachowanie karze swoich zawodników... :wink:

MRK napisał(a):...........

:D :D :D

jara napisał(a):Eeee tam. Przesadzasz :smo:

Wspomnisz moje słowa... :oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 19.06.2014 13:19 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 19.06.2014 13:18

Nie no, strzał prima sort!

Co do knuckle-tick, to m/z Ronadlo wykonuje to lepiej, bardziej nieprzewidywalnie. Chociaż chyba bramkarze ten styl strzelania rozpracowali.

Wiem, że dla ciebie Pirlo jest Bogiem, i nawet cię trochę rozumiem, ale latka lecą i to już nie jest to co dawniej...

Mnie osobiście najbardziej podobał się ten Pirlo z Milanu - kiedy miał przed sobą Kakę, a obok Gattuso.
Ostatnio edytowano 19.06.2014 13:20 przez Raul73, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2014 13:19

Raul73 napisał(a):
alechandro napisał(a):- No i dobrze, makaroniarze graja najnudniejszy futbol...

A tym mnie właśnie Włosi w ostatnim meczu mile zaskoczyli.

Końcówka meczu, prowadzą 2:1, myślę sobie: teraz się zaczną symulki i wylegiwanie na murawie.

A tymczasem po 2 faulach Anglików zaskakująco szybko wstawali i grali dalej (już nie pamiętam, którzy).

Znaczy... ku lepszemu idzie :D :D

Idzie ku lepszemu i to dużymi krokami... :wink:
Patrząc na grę Włochów przecierałem oczy ze zdumienia i mimo że kibicowałem Anglikom dało się zauważyć że Włosi w tym meczu są nie do "zrobienia"...Pomimo dobrej gry Anglii.... :wink:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 19.06.2014 13:19

alechandro napisał(a):Np. będzie...

Ej ej...50zł za łamanie praw autorskich i użycie bez zgody autora:).

Włochy nie zachwyciły, też bardziej podobała mi się gra Anglików, ale to dopiero pierwszy mecz. Nie wiem, kto jest w stanie zagrozić Niemcom, ale jeśli mieliby to być Włosi, to tylko przyklasnę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2014 13:21

Raul73 napisał(a):Wiem, że dla ciebie Pirlo jest Bogiem

Bez przesady....
Co do strzału Ronaldo to nie wiem czy lepiej ale jego wykonanie zawsze robi kozła przed bramkarzem a to genialna sztuka... :wink:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 19.06.2014 13:22

MRK napisał(a):

Włochy nie zachwyciły, też bardziej podobała mi się gra Anglików, ale to dopiero pierwszy mecz. Nie wiem, kto jest w stanie zagrozić Niemcom, ale jeśli mieliby to być Włosi, to tylko przyklasnę.

Oj, tak!! Ktokolwiek, nawet nudna Grecja, byleby wyrzucić Helmutów z turnieju.

Obawiam się jednak, że nie będzie to takie proste.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2014 13:24

Włosi ze swoją grą wciągną Niemców nosem....
Jedna jaskółka wiosny nie czyni i Niemcy po pierwszym chwilowym zauroczeniu swoją grą pojadą do domu..Czego im życzę.... :wink:
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 19.06.2014 13:45

Mam wielką nadzieję że wieczorem ujrzymy piękną piłkarską ucztę w wykonaniu Anglii i Urugwaju a jej zwieńczeniem będzie zwycięstwo...Liverpoolu, tego bardziej angielskiego... :mrgreen:

Szczególnie liczę na Rahema :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.06.2014 14:57

MRK napisał(a):

Ej ej...50zł za łamanie praw autorskich i użycie bez zgody autora:).

No to jednarozowo po fakcie udzielisz mi tej zgody... :D :wink:

Dzisiaj będę kibicował Anglikom ze względu choćby na Rooneya, którego lubię ale większy potencjał ma chyba obecnie Urugwaj i to im więcej szans daję na zwycięstwo...

Raul73 napisał(a):Mnie osobiście najbardziej podobał się ten Pirlo z Milanu - kiedy miał przed sobą Kakę, a obok Gattuso.

Ale to był jednak Pirlo kilka lat młodszy... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone