MRK napisał(a):anakin napisał(a):Nie trafić żadnego wyniku z 20-stu spotkań....![]()
mimo wszystko piękne i oby się sprawdziło w obecnej typerce
alechandro napisał(a):Blaugrana napisał(a):Nie wiem czemu akurat Hiszpania wywołuje taką falę złośliwości.
Bo grają najnudniejszy futbol, którego nie sposób oglądać...w 2012 roku, w finale z Włochami mieli farta, że okoliczności złożyły się przeciwko Azzurim i był pogrom...w przekroju całego turnieju to Italia zasłużyła na zwycięstwo ale taki futbol...
Blaugrana napisał(a):................
MRK napisał(a):.............
alechandro napisał(a):Blaugrana napisał(a):................
Selekcjonera Hiszpanów bardzo cenię ale facet się pogubił...aby była jasność - napiszę to obiektywnie lecz opieranie składu na wypalonych zawodnikach Barcelony to zguba...do tego te sympatie do Torresa czy Villi..za co oni pojechali do Brazylii kosztem np. Llorente, który odbudował się i imponował formą ?
Dlaczego nie daje świeżej krwi ? Morata, Isco, Illaramendi to zestaw, który w połączeniu ze starszyzną może wiele zwojować ale po co...wypaleni, zmęczeni i pozbawieni motywacji zawodnicy Barcelony byli dla niego gwarantem sukcesu a Chile ? Zajechali ich fizycznie i to przewidywałem przed meczem...
.png)
alechandro napisał(a):Blaugrana napisał(a):Nie wiem czemu akurat Hiszpania wywołuje taką falę złośliwości.
Bo grają najnudniejszy futbol, którego nie sposób oglądać...w 2012 roku, w finale z Włochami mieli farta, że okoliczności złożyły się przeciwko Azzurim i był pogrom...w przekroju całego turnieju to Italia zasłużyła na zwycięstwo ale taki futbol...
.png)
.png)
Blaugrana napisał(a):Prawdziwa tiki taka, dzięki której Barcelona i Hiszpania wygrywała, polegała nie tylko na utrzymywaniu się przy piłce ale i na pressingu i ograniczaniu rywalom przestrzeni do gry. Gdy zostało tylko to pierwsze przestało być tiki taką.

Raul73 napisał(a):To nawet nie chodziło tyle o wprowadzenie świeżej krwi....
.png)
greenrs napisał(a):No ale kto się spodziewał, że pierwszą drużyną, która będzie pakować walizki będzie mistrz świata...
.png)
walp napisał(a):
A co do krytycznych uwag pod adresem komentatora Szpakowskiego, to wolę aby mecze komentowało dwóch Szpakowskich niż para Tomasz Jasina i Kamil Kosowski.
Raul73 napisał(a):To nawet nie chodziło tyle o wprowadzenie świeżej krwi, co o zmianę stylu!