...no tak mi się wydawało, że gdzieś czytałem, że pracowałeś w Bristolu
Przeczytałem Twoją Szkocję i powiem Ci, że ja raczej nie zdecyduję się na jazdę tam swoją skodziną, to nie na moje nerwy
Więcej zdjęć będzie w kolejnym odcinku
pozdr
.png)
.png)
.png)
Tymona napisał(a):...jak brytyjskie klimaty to zostajęJuż zacieram ręce
Tymona napisał(a):Chciałam tylko zauważyć, że już cztery dni temu przeczytałam pierwszy odcinek, i dziś miałam nadzieję, że dalej pojadę na wycieczkę, a tu nic z tegojak poszli spać, tak dalej śpią
POBUDKA !!!! Tu sie czeka na następny odcinek!!!!
pozdrawiam
![]()
![]()
.png)
janusz.w. napisał(a):...no tak mi się wydawało, że gdzieś czytałem, że pracowałeś w BristoluNa rowerze po Weston (mając już w nogach 45 km) to niezła jazda
janusz.w. napisał(a):Przeczytałem Twoją Szkocję i powiem Ci, że ja raczej nie zdecyduję się na jazdę tam swoją skodziną, to nie na moje nerwy
janusz.w. napisał(a):No i widzę, że pogodę miałeś podobnąFajnie zobaczyć Eilean'a z innego obiektywu, wiosną...
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Czekam na wieczór
adam11 napisał(a): superrr:d czekam na c,d
agniecha0103 napisał(a): Ale " Nessi " nie spotkaliście ?
Fajna odmiana po bardzo słonecznych relacjach z Cro.
.png)
.png)
.png)
janusz.w. napisał(a): Nessi...Hmm..., a Nessi to nam z ręki jadły...
![]()
![]()
![]()
.png)
zawodowiec napisał(a):Janusz, to jest prawdziwa Szkocja, a jeleń na deserNo i typowa szkocka pogoda Was nie ominęła.
Przez Glen Coe też przejeżdżaliśmy ale niewiele było widać we mgle. Fajnie ją zobaczyć w Twoim obiektywie.
.png)
Jolanta Michno napisał(a):janusz.w. napisał(a): Nessi...Hmm..., a Nessi to nam z ręki jadły...
![]()
![]()
![]()
Czy to jakieś kuzynki Fiordów?![]()
Jolanta Michno napisał(a):Janusz, niesamowita ta Szkocja.Połączenia barw i kształtów wręcz nieziemskie.
![]()
![]()
![]()
Bardzo mi się podoba ta mroczna północna surowość. Chociaż gdyby mi przyszło mieszkać tam na stałe, to... nie wiem.Chyba bym jednak tęskniła za słońcem.
![]()
![]()
Jolanta Michno napisał(a):Fotami jestem oczarowana!!!![]()
Pozdrav
Jola