Torcida1 napisał(a):Honda VFR 800?? No z tego co wiem to jest to NAPRAWDĘ SZYBKI turystyk
Tak. Mam ją na oku
Oczywiście 3 kuferki. A na tor bez kuferków
.png)

Ooo, a na jaki tor??? Poznań???JacYamaha napisał(a):Torcida1 napisał(a):Honda VFR 800?? No z tego co wiem to jest to NAPRAWDĘ SZYBKI turystyk
Tak. Mam ją na okuNo ale to jeszcze troszkę bo obecnym dopiero 1 sezon. Daję sobie jeszcze jakieś 3-5 latek.
Oczywiście 3 kuferki. A na tor bez kuferków.
.png)
.png)

.png)
Torcida1 napisał(a):Ooo, a na jaki tor??? Poznań???JacYamaha napisał(a):Torcida1 napisał(a):Honda VFR 800?? No z tego co wiem to jest to NAPRAWDĘ SZYBKI turystyk
Tak. Mam ją na okuNo ale to jeszcze troszkę bo obecnym dopiero 1 sezon. Daję sobie jeszcze jakieś 3-5 latek.
Oczywiście 3 kuferki. A na tor bez kuferków.
.png)
Torcida1 napisał(a):...Nie wiem czy dobrze myślę, ale na początek powinno się zaczynać tak gdzieś od 600 ccm? ....
.png)
.png)
.png)
.png)
damiangres napisał(a):... Dobiliśmy z kolegą nawet jedną Kaśkę, ale tego mi akurat szkoda, bo fajny sprzęt i dziś z koszem bocznym by się nadał
...
.png)

Domyślam się, że jakiś Jaguar?:D Jaki model, może XJS? Piękne autko...lubelski napisał(a):JacYamaha-Jacek
jak będziesz w lubelskim to mogę Ci udostępnić jazdę "kotkiem" . Co prawda 91 rocznik ale 540 koni (po tuningu w Anglii).,automat, full opcja w skórze, napęd na 4 koła,na trzecim biegu jak depniesz to asfalt zwija, spalanie ok 22-25 litrów (ale ma dwa baki ) po prostu ...bajka
Torcida1 napisał(a):Domyślam się, że jakiś Jaguar?:D Jaki model, może XJS? Piękne autko...lubelski napisał(a):JacYamaha-Jacek
jak będziesz w lubelskim to mogę Ci udostępnić jazdę "kotkiem" . Co prawda 91 rocznik ale 540 koni (po tuningu w Anglii).,automat, full opcja w skórze, napęd na 4 koła,na trzecim biegu jak depniesz to asfalt zwija, spalanie ok 22-25 litrów (ale ma dwa baki ) po prostu ...bajka