.png)
.png)

.png)
.png)

.png)
Torcida1 napisał(a):Gumball 3000 powiadasz:D:D Patrzcie na to:

.png)
Popiel napisał(a):Torcida1 napisał(a):Gumball 3000 powiadasz:D:D Patrzcie na to:
Gumball 3000 Croatia Teaser nie jeden ślinę nie mógł przełknąć![]()
Może właścicielowi Carrery GT bym wybaczył, bo wiem co to potrafi i ile kosztuje, choć wolę by takie manewry wykonywali na autostradzie i najlepiej by panna co obok mnie siedzi tego nie widziała, bo po co słuchać ciągle "ale się wleczemy... przyspieszył byś..." hehe
.png)
-Yaro- napisał(a):Mnie z motocykli turystycznych najbardziej podoba się Honda Gold Wing (miałem okazję się kiedyś przejechać takim monstrum)
.png)
Plumek napisał(a):-Yaro- napisał(a):Mnie z motocykli turystycznych najbardziej podoba się Honda Gold Wing (miałem okazję się kiedyś przejechać takim monstrum)
No bo Goldi to jest klasyk! Mnie się bardziej podoba troszkę starsza, bardziej kanciasta wersjaI bieg wsteczny toto ma i własną sprężarkę, i wieeeele inych fajnych rzeczy
.png)
Plumek napisał(a):-Yaro- napisał(a):Mnie z motocykli turystycznych najbardziej podoba się Honda Gold Wing (miałem okazję się kiedyś przejechać takim monstrum)
No bo Goldi to jest klasyk! Mnie się bardziej podoba troszkę starsza, bardziej kanciasta wersjaI bieg wsteczny toto ma i własną sprężarkę, i wieeeele inych fajnych rzeczy