Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Motoryzacja: samochody, motocykle, etc.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 09.12.2008 13:50

Mnie z motocykli turystycznych najbardziej podoba się Honda Gold Wing (miałem okazję się kiedyś przejechać takim monstrum)
Obrazek
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 09.12.2008 13:51

No i te najstarsze, z 1996 roku można dostać nawet za 13 tys. :) więc powoli się zbliża :)
pozdrawiam
--
damian
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 09.12.2008 16:27

alessandro1977 napisał(a):nie wiem czy w Chorwacji zatrzymałbyś się... :lool: :

No to byś Czarnogórę zobaczył :lol: :lol: :wink:
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 09.12.2008 19:22

W Chorwacji fajne furki śmigają. Np gallardo spyder, bentleye, astonki, fajne porsche 911 turbo z pakietem jakimś, chyba techart. A co do fajnych aut, to jak dla mnie świetne i w miare przystępnej cenie jest bmw e46 m3. Nie jestem fanatykiem tej marki, ale ten samochód jest po prostu świetny. Poza tym baaaardzo podoba mi się nowe scirocco:D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 09.12.2008 20:53

Torcida1 i to sporo na blachach HR! Na nabrzeżu można kilka wyhaczyć Porsche Carrera 4S, lecz zwiedzając okolice w Cro pod granicą BiH na podwórkach już tak nie jest kolorowo, widziałem po kilka 126p.

Jeżeli można jeszcze pomarzyć to z całej palety Porsche poproszę tylko GT Obrazek

Carrera GT - Cro - "130" 19sekund filmik powala - oceńcie sami

piękna sprawa ale dla mnie to by się to chyba tak skończyło :twisted:
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 09.12.2008 21:15

Gumball 3000 powiadasz :D:D:D Patrzcie na to:

- niesamowite brzmienie Veyrona

A co do Veyrona we Wrocławiu to jest to prawda, mogę potwierdzić bo sam widziałem. Przepiękny samochód, po prostu cudo:D
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 09.12.2008 21:18

PS To porsche http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2932740 miałem okazję widzieć na A4. Po prostu sposób w jaki ten samochód mknie, wręcz przyczepiony do ziemi jest powalający. Stałem na parkingu przy autostradzie gdy dwóch panów tą carrerą GT podjechało by sie zamienić z kółkiem... Też tak chcę:D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 09.12.2008 21:59

Torcida1 napisał(a):Gumball 3000 powiadasz :D:D:D Patrzcie na to:

Gumball 3000 Croatia Teaser nie jeden ślinę nie mógł przełknąć Obrazek

Może właścicielowi Carrery GT bym wybaczył, bo wiem co to potrafi i ile kosztuje, choć wolę by takie manewry wykonywali na autostradzie i najlepiej by panna co obok mnie siedzi tego nie widziała, bo po co słuchać ciągle "ale się wleczemy... przyspieszył byś..." hehe Obrazek
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 09.12.2008 22:18

Hehe:D Chciałbym mieć takie problemy :roll: Póki co na kursie się tłukę pandą 1.1 przerobioną na gaz, która mogłaby służyć w carrerze gt jako rozrusznik:P
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.12.2008 06:22

Popiel napisał(a):
Torcida1 napisał(a):Gumball 3000 powiadasz :D:D:D Patrzcie na to:

Gumball 3000 Croatia Teaser nie jeden ślinę nie mógł przełknąć Obrazek

Może właścicielowi Carrery GT bym wybaczył, bo wiem co to potrafi i ile kosztuje, choć wolę by takie manewry wykonywali na autostradzie i najlepiej by panna co obok mnie siedzi tego nie widziała, bo po co słuchać ciągle "ale się wleczemy... przyspieszył byś..." hehe Obrazek

No... I to wszystko na mojej ukochanej trasie do Makarskiej... Banda kretynów - wiadomo - paparuchy z WB - wszędzie się musza popisywać. Jak on źle skończy - to powiem: ciągle takich idiotów za dużo na tym świecie...
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.12.2008 06:24

-Yaro- napisał(a):Mnie z motocykli turystycznych najbardziej podoba się Honda Gold Wing (miałem okazję się kiedyś przejechać takim monstrum)
Obrazek

No bo Goldi to jest klasyk! Mnie się bardziej podoba troszkę starsza, bardziej kanciasta wersja :) I bieg wsteczny toto ma i własną sprężarkę, i wieeeele inych fajnych rzeczy :)
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 10.12.2008 07:33

Plumek napisał(a):
-Yaro- napisał(a):Mnie z motocykli turystycznych najbardziej podoba się Honda Gold Wing (miałem okazję się kiedyś przejechać takim monstrum)
Obrazek

No bo Goldi to jest klasyk! Mnie się bardziej podoba troszkę starsza, bardziej kanciasta wersja :) I bieg wsteczny toto ma i własną sprężarkę, i wieeeele inych fajnych rzeczy :)

Plumku, nawiązując do naszych wiosennych rozmów, czyżby już po zakupie swojego moto? :)
pozdrawiam
--
damian
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 10.12.2008 08:16

Torcida1 napisał(a):Hehe:D Chciałbym mieć takie problemy :roll: Póki co na kursie się tłukę pandą 1.1 przerobioną na gaz, która mogłaby służyć w carrerze gt jako rozrusznik:P

Turlam się ze śmiechu...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 10.12.2008 08:17

Plumek napisał(a):
Obrazek

BMW też ma wsteczny...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.12.2008 08:46

Popiel napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):nie wiem czy w Chorwacji zatrzymałbyś się... :lool: :

No to byś Czarnogórę zobaczył :lol: :lol: :wink:

A to już lepiej...w tym wypadku wcale nie zmartwiłbym się... :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Motoryzacja: samochody, motocykle, etc. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone