.png)
wikol napisał(a):Weekendowi kierowcy samochodów są również bardzo dużym zagrożeniem. Niedziela, słoneczko, niedzielni kierowcy- mieszanka wybuchowa....
.png)
.png)
wikol napisał(a):Bardzo często objeżdzałem w niedzielę Zalew Zegrzyński na moto. Pełno skodziarzy powyżej 65 lat.
.png)
wikol napisał(a):Pełno skodziarzy powyżej 65 lat. Trzeba było uważać.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):wikol napisał(a):Pełno skodziarzy powyżej 65 lat. Trzeba było uważać.
Nie wiem czy będziesz skodziarzem jak skończysz 65 lat ... ale trzeba będzie uważać.
.png)
wikol napisał(a):yzedef napisał(a):Mam wrażenie, że ten Lew to zasiada tutaj co wieczór po kilku głębszych i pisze tu te swoje "specyficzne" przemyślenia... jeżeli jest to prawda to serdecznie pozdrawiam jego wątrobę
Skąd takie przemyślenia.....
.png)

.png)
yzedef napisał(a):wikol napisał(a):Weekendowi kierowcy samochodów są również bardzo dużym zagrożeniem. Niedziela, słoneczko, niedzielni kierowcy- mieszanka wybuchowa....
Super jesteś, taki klasyczny znafca wszystkich i wszystkiego
. Weekend, słoneczko, niedziela to idealny czas właśnie na przejażdżkę na moto ze znajomymi... taka trasa około 200km to jest właśnie to. Zauważyłem też ostatnio bardzo dużo kobiet na motocyklach.. to dopiero folklor co ?, tak ryzykować życie.

.png)
wikol napisał(a):Określenie "skodziarz" to taka przenośnia określającego niedzielnego kierowcę, kapelusznika, nierzadko emeryta stwarzającego zagrożenie w ruchu lądowym.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.