napisał(a) bluesman » 12.02.2020 09:18
yzedef napisał(a):wikol napisał(a):Weekendowi kierowcy samochodów są również bardzo dużym zagrożeniem. Niedziela, słoneczko, niedzielni kierowcy- mieszanka wybuchowa....
Super jesteś

, taki klasyczny znafca wszystkich i wszystkiego

. Weekend, słoneczko, niedziela to idealny czas właśnie na przejażdżkę na moto ze znajomymi... taka trasa około 200km to jest właśnie to. Zauważyłem też ostatnio bardzo dużo kobiet na motocyklach.. to dopiero folklor co ?, tak ryzykować życie.
Skala zacietrzewienia pozwala przypuszczać, że kolega może jest po kilku głębszych ? ...
Obserwuję od pewnego czasu ciekawe zjawisko droga sucha wyższa temperatura pojawiają się sezonowi panowie szos. Jak muchy gzy lub inne komary. Ekipy po kilkanaście motocykli (pewnie oglądali Easy Rider)

zajmują cały pas czyli chcąc wyprzedzić trzeba robić to tak jakby wyprzedzało się auto ! Najgorsi są właściciele pseudo lub oryginalnych HD (chopperów) nogi rozsunięte na 3/4 szerokości auta nocniki na głowach chroniące przed rozumem

i to co najbardziej mnie wkurza huk ! tak z ciekawości jak te motocykle przechodzą badania techniczne? diagności dostają w łapę ? toż to brzmi jak Zetor bez tłumika, policja nie posiada chyba narzędzi bo nie chęci chyba ?

Słychać to to na 5 km. Kilka razy przyuważyłem na postoju postaci jak najbardziej fit, silnie ponad miarę uwypuklone mięśnie brzucha