Blums napisał(a)::) no to musze posta wyedytowacnie zmienia to faktu ze doja nas z kazdej strony
Mnie tam nie doją
8,5 euro to dojenie?
Blums napisał(a)::) no to musze posta wyedytowacnie zmienia to faktu ze doja nas z kazdej strony
.png)
kaeres napisał(a):Nie róbcie szumu gdzie go nie ma.
Wyjeżdżający na wakacje mogą spać spokojnie. Żadnych dopłat nie będzie.
.png)
greenrs napisał(a):kaeres napisał(a):Nie róbcie szumu gdzie go nie ma.
Doczytaj dokładnie, potem się wypowiadaj. Opłaty nie dotyczą wszystkich operatorów (T-mobile) i wszystkich abonentów, poza tym są niewielkie ale jednak są.
.png)
greenrs napisał(a):kaeres napisał(a):Nie róbcie szumu gdzie go nie ma.
Doczytaj dokładnie, potem się wypowiadaj. Opłaty nie dotyczą wszystkich operatorów (T-mobile) i wszystkich abonentów, poza tym są niewielkie ale jednak są.
.png)
Venom555 napisał(a):Tylko pozazdrościć tym co maja czas na siedzenie przed laptopem w sieci na urlopie. Mnie czasami dnia brakuje.
Standardem juz jest, ze wszędzie jest wifka tam gdzie sie mieszka. ew. w większych miastach są hotspoty dla uzależnionychSprawdzenie ewentualnego @ i w drogę
.
.png)
Venom555 napisał(a):Tylko pozazdrościć tym co maja czas na siedzenie przed laptopem w sieci na urlopie. Mnie czasami dnia brakuje.
Standardem juz jest, ze wszędzie jest wifka tam gdzie sie mieszka. ew. w większych miastach są hotspoty dla uzależnionychSprawdzenie ewentualnego @ i w drogę
.
.png)
Venom555 napisał(a):Spotify, nawigacja...no i to jest argument.
Jadę ponad 1000 km po spotifyNawigacji off line na Europe jest od groma. Zresztą po co ? Na miejscu z niej korzystasz ? Tak piszesz jakby to było centrum Paryża albo Monachium. Ale luzik - bredzę
![]()
Na urlopie jak najdalej od internetu, laptopów itp. Tego człowiek ma od groma na co dzien i trzeba czasami odpocząc chyba, ze ktoś jest uzależniony czy sfejsbuczony - to co innego.
.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):Mnie nie dotyczy bo nie mam pre pajda

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne